Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doporucte neco na iPAd? Nemam co vecer hrát

Diky

Z RPG, pokud jsi to nehrál na PC, tak Bard's tale. Záleží na žánru...
Odesláno

Žánr je skoro jedno, spis aby hra byla chytlava, třeba Tiny Bang Story je skvělá hra

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno (upraveno)

Včera jsem pokořil Zaklínače 3 a byla to jízda jak prase. Vlastně podobný jako GTA, jen to mě po tejdnu přestalo bavit a tohle jsem vydržel do konce a ještě bych pár dnů/tejdnů klidně dal..

Ja instaloval v sobotu, pac to vsichni kolem me chvalej :). Zatim mi desne vadi, jak Geralt mluvi, oproti GTA tupejsi ovladani, ale jinak dobry. Seknul jsem se hned na prvnim gryfovi, takze odhaduju, ze mi hra vydrzi dlouho :D. Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Myslíš takovej ten jeho "šepot"? Mně to přišlo dobrý..

Taky je fajn, jak tam občas mluvěj normálně sprostě (ale ne prvoplánovitě furt), jak se tam občas jezdí pod oběšencema a sem tam člověk může pro srandu zaskočit do hampejzu. Prostě hra pro velký :-D

Bohužel platinu asi nedám - mám 70% trofejí a hrát znova na hardest se mi to nechce. A bohužel po dohrání hlavní linie a všech úkolů už je to nehratelný (minimum zkušeností z těch různejch hnízd..). Ale jinak jedna z nejlepších věci za poslední dobu. Ještě se mi líbil Bloodborne, ale to je hardcore těžký.

Odesláno

Já hrál tanky na iPadu a bavilo mě to jen do doby, než jsem dostal 10 level - tam jsem zjistil, že celý to snažení je naprd, protože ten tank je celej na prd. Tak už to nehraju.

• po 3 týdnech...
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Moty - tak aj ja sa tesim a dufam, ze to bude znovu pekne spracovane.

Odesláno

Moty - tak aj ja sa tesim a dufam, ze to bude znovu pekne spracovane.

Mě se líbila i dvojka, přestože spoustě lidí ne, je to pro mě citovka, takže se těším a koupím si jí, snad nevyjde až na konci ´16
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mě se líbila i dvojka, přestože spoustě lidí ne, je to pro mě citovka, takže se těším a koupím si jí, snad nevyjde až na konci ´16

jasne, po tej jednotke bolo tazke spociatku prijat tu dvojku, ale teraz si na to spominam v dobrom a uz som aj zabudol, ze bude trojka, takze ma to prijemne nabudilo

este cakam Just Cause, tam som sa v dvojke riadne vyblaznil ( skoda, ze to bolo trochu stereotypne, ale to aj posledny Far Cry mal niektore momenty slabsie)

Odesláno

Moc se těším

http://doupe.zive.cz/clanek/trailer-na-mafii-iii-je-tady-a-take-prvni-obrazky-a-video-ze-hry

Děj se bude odehrávat kolem a po válce ve Vietnamu, jestli budou použitý ve hře skladby jako v Traileru tak to bude bomba

a

jo tak na tohle si taky rád počkám, 70tky, New Orleans a okolí, je tam rozhodně potenciál

Odesláno

A víte, že novou Mafii už nedělá 2K Czech, ale úplně jiný studio někde v Californii, že jo?:)

Ona to může bejt ve výsledku úplně jiná hra, pokud se rozhodnou konkurovat GTA a podobnejm sandboxovejm městskejm akcím. Jinak ten šedovlasej chlápek v traileru už byl potvrzenej jako Vito z dvojky.

Odesláno (upraveno)

Jééé, teprva teď jsem zaregistroval tohle vlákno :) já sem tak rád, že nejsem sám magor do hodinek a navíc ještě do her. Za poslední dva roky jsem nakoupil spoustu her, ale dohrál a nebo si užil jenom pár. 

Takže si za sebe dovolím napsat hry, ty co mě fakt mile překvapily a co by pro někoho mohly být inspirací:

Bioshock Infinite + DLC - hustá jízda, výborný příběh, perfektní optimalizace

DragonAge Inquisition - super příběh hratelnost, čeká mě ještě DLC, optimalizace normal

Elite Dangerous - koupil jsem z hecu, ale mám nalítáno skoro 200 hodin :) teď si dávám oraz a čekám na nějaký další placený DLC

Wolfenstein: New Order a The Old blood - to je výmaz a relax :)

Rocksmith 2014 hraju si povečerech na "gitáru"

Rozehráno:

Dishonored 

GTA V

Witcher 3 - tohle je výborný, ba přímo skvělý

Už nehraju a hrát nebudu: WOT- cheatovanej shit....

a na úplný oddech Minecraft :)

Upraveno uživatelem deewy
Odesláno

Já toho hrál spoustu, v poslední době ovšem tak nějak víc hraju už jen SW:TOR...teď nám vyjde nová expanze...

Tyhle CGI trailery na Old Republic jsou obecně dost působivý, fanouškům star wars doporučuju na pár mrknout nehledě na to, zda hrajete swtor:).

Odesláno

Call Of Duty : Advanced Warfare complete :)

a jo, docela dobrej Hollywood style shooter, baví to i podruhý a i když jsme to všichni viděli v minulých dílech, pořád to baví :)

výhledově se těším na Fallout 4, Mafii III a Mirrors Edge 2, jednicku jsem probeh snad 4x :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...