Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

Já začínal na ZX Spectrum, nahrával hru z kazeťáku. Nejoblíbenější byla asi plošinovka Manic Miner, jestli si ten název dobře pamatuju. Nejhorší snad byla nemožnost pokračování v dosaženém levelu, muselo se vždy úplně od začátku.

EDIT: Pak samozřejmě Doom, Heretic, atd.

BOMB JACK - 1985 - to bylo maso

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Moja prvá hra bola "Ski or Die". Totálna pecka.

skiordie6.PNG

Neskôr som prešiel k hrám od Accolade: formula, motorky, OH.

grand_prix_circuit.png

V pamäti mi ešte utkveli - Wolf 3D, Monkey Island, Another world.

Najlepšia doteraz neprekonaná hra, akú som kedy hral bol potom Half Life I.

ski or die...to byl mazec.....nejradsi sem mel "freeride" z tich utesu:D

Odkaz ke komentáři

Ja tedy jako junior zacal gamesit v maringotce u samosky. Za 2 Kcs tam byl, mimo jine, i super simulator ponorky, kde se kukerem divalo do masiny a tam jezdili na spejli nalepene lode. A strilelo se takovym torpedem, jehoz stopu delaly nejake ledky nebo zarovky. Temto hram jsme celkem propadl a ted jich mam celou (no vlastne myslim ze i kompletni) kolekci v ramci simulatoru MAME (neco jako toto http://www.eshry.cz/mame32/mame32 ) na pocitaci u deti. Sem tam si zasmazim 1945, Rock'nRope, Space Invaders ci jine hitovky.

Z PC her jsem zral Elite. Bylo to takove vesmirne obchodovani a hral jsme to na XTcku na fakulte. :)

Odkaz ke komentáři

Tak se asi vracim do detskych let. Nainstaloval jsem nejnovejsi Tomb Raider 8 a nemuzu se odtrhnout. Jen Lara ma takovy kozy, ze uz snad vetsi ani mit nemuze :sad01_anim:

Furt jsem asi v prvnim levelu a jak se znam, tak tam asi letos zustanu :taz:

Odkaz ke komentáři

Momentálně multiplayer Call of Duty 5.. a jinak jsem za svůj krátký život hrál snad všechny pecky...

Když jsem měl 386 tak jsem pařil Prehistorik 1 - 2 a Hunt, takovej kořínek s brokárnou rozstřeluje příšerky na kusy masa :axehead: ..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...