organic Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Já začínal na ZX Spectrum, nahrával hru z kazeťáku. Nejoblíbenější byla asi plošinovka Manic Miner, jestli si ten název dobře pamatuju. Nejhorší snad byla nemožnost pokračování v dosaženém levelu, muselo se vždy úplně od začátku. EDIT: Pak samozřejmě Doom, Heretic, atd. BOMB JACK - 1985 - to bylo maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lindy Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Moja prvá hra bola "Ski or Die". Totálna pecka. Neskôr som prešiel k hrám od Accolade: formula, motorky, OH. V pamäti mi ešte utkveli - Wolf 3D, Monkey Island, Another world. Najlepšia doteraz neprekonaná hra, akú som kedy hral bol potom Half Life I. ski or die...to byl mazec.....nejradsi sem mel "freeride" z tich utesu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lindy Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ale co treba golden axe..nebo stunts?pamatujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ale co treba golden axe To jsme hrali na 286 s CB monitorem na gymplu v paty tride, kam jsme chodili na kurz zaklady prace na pc (vzdy na konci lekce). Kdyz jsme pak na gympl o rok pozdeji nastoupili, tak uz tam byly lepsi masiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 smankote toho bylo, na XT jeste pamatuju Sopwith Camel, na Atari International Karate, pak na 286 a vice to byla Duna, Doom, Lands of Lore, Faceoff, a kdovi co jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerBear Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 Ja tedy jako junior zacal gamesit v maringotce u samosky. Za 2 Kcs tam byl, mimo jine, i super simulator ponorky, kde se kukerem divalo do masiny a tam jezdili na spejli nalepene lode. A strilelo se takovym torpedem, jehoz stopu delaly nejake ledky nebo zarovky. Temto hram jsme celkem propadl a ted jich mam celou (no vlastne myslim ze i kompletni) kolekci v ramci simulatoru MAME (neco jako toto http://www.eshry.cz/mame32/mame32 ) na pocitaci u deti. Sem tam si zasmazim 1945, Rock'nRope, Space Invaders ci jine hitovky. Z PC her jsem zral Elite. Bylo to takove vesmirne obchodovani a hral jsme to na XTcku na fakulte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lindy Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 a kdyz se vratime do pritomnosti.....co kdo parite?ja osobne pouze a pouze online...takze co jineho nez WOW a CS 1.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indigo Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 (upraveno) Takže teprve včera jsem dohrál FarCry2, dneska začínám s Burnout paradise . Za posledních 12 let jsem hrál asi všechny best hry co vyšly Upraveno 10. února 2009 uživatelem indigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 tak TOHLE je fér videogametéka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 tak TOHLE je fér videogametéka Tak to je super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 V soucasnosti multiplayer Call of Duty 2 a Call of Duty 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 tak TOHLE je fér videogametéka No ty koky! A mají tam i Chase H.Q. a Sabotéra, moje nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 nelepčí sou VÉCA! http://deepblue.sk/~r0b0/nu_pagadi.swf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 a kdyz se vratime do pritomnosti.....co kdo parite?ja osobne pouze a pouze online...takze co jineho nez WOW a CS 1.6 tak momentalne Fallout 3 a auto simluatory / BMW M3 challenge, WTCC The game a podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Tak se asi vracim do detskych let. Nainstaloval jsem nejnovejsi Tomb Raider 8 a nemuzu se odtrhnout. Jen Lara ma takovy kozy, ze uz snad vetsi ani mit nemuze Furt jsem asi v prvnim levelu a jak se znam, tak tam asi letos zustanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Dodnes považuju za nejlepší hru všech dob Neverhood. A Fallout, ty byla atmosféra. Zkoušel jsem 3ku, ale to už je bída:(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Co me dostalo jednou pro vzdy - Doom, Panzer General I. a II. (tomu jsem uplne propadl), Quake, Call of Dutya samozrejme UFO - Enemy unknown.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 znáte World of Goo? striktně nedoporučuju, protože to sežere moc času jako tohle například To mi dost připomíná Bridgebuilder. To je teprv HC pařba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Neverhood byl skvely, dodnes si obcas pustim soundtrack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Momentálně multiplayer Call of Duty 5.. a jinak jsem za svůj krátký život hrál snad všechny pecky... Když jsem měl 386 tak jsem pařil Prehistorik 1 - 2 a Hunt, takovej kořínek s brokárnou rozstřeluje příšerky na kusy masa .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se