Jeremy Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Mně to (GTA) bavilo tak do 80% a teď už se k tomu nemůžu dokopat. Mise jsou fajn, fóry taky, dokonce jsem přechlastal všechny 3 ty vožraly v mimihrách, super.. Akorát představa, že k tomu sednu, zapnu to, a pojedu zas někam 5 minut autem pro zadání mise, abych pak zase 5 minut jel někam, kde mám za minutu hotovou misi? A pořád dokola? Tohle mě na tom moc neba.. Ale doporučuju The Order 1996 - tam teda fimy jsou 50% času, a je to snad nejlineárnější hra, co jsem viděl (Hned po PacManovi) ale je to graficky naprostá bomba. Hraní tak na 5-8 hodin.. Teď zápasím s Evolve a nějak zásadně mě to zatím nevzalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Ale doporučuju The Order 1996 Myslíš The Order 1886, že jo? Já už začal hledat jestli vyšel nějakej datadisk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Myslíš The Order 1886, že jo? Já už začal hledat jestli vyšel nějakej datadisk...pobavilo....mna Evolve nezaujalo, ale uz sa tesim na Just Cause - mam na to vcelku dobre spomienky, ale tiez to bolo dost vsetko jednotvarne ako cez kopirak a to iste plati aj o poslednom Far Cry ( stale podobne situacie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Kdo pozná o jakou hru jde? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem Roubass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 @Roubass: Mortal Kombat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 @Roubass: Mortal Kombat Špatně Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 TTT2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Tekken ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Tekken ?Zlatý bludišťák! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 kez bych tak mel cas na GTA V :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 V GTA-SA, GTA4 ani v GTA5, som nikdy nehraval pribeh v singleplayeri ,uzival som si volnost v hre,jazdil som v autach a robil bordel v mestach, mal som stiahnute savy ,aby mi otvorilo vsetky urovne hry (mesta a zbrane), multiplayer super urobili aj pre GTA-SA tam som hraval dlho ,GTA5 mame na PS3, syn presiel singelplayer ,hrame online ,alebo sa zabavame v singlu, nemam cas hrat pribeh, este tak nejaku misiu v online aby boli prachy, inak beriem a predavam auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 kez bych tak mel cas na GTA V :/Ten pátej díl se jim fakt povedl... Když je čas tak si ho zapařím, mám ho na PS3 a pokud mě grafika etc... trkne, tak ho možná koupím i na PS4 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 V GTA-SA, GTA4 ani v GTA5, som nikdy nehraval pribeh v singleplayeri ,uzival som si volnost v hre,jazdil som v autach a robil bordel v mestach, mal som stiahnute savy ,aby mi otvorilo vsetky urovne hry (mesta a zbrane), multiplayer super urobili aj pre GTA-SA tam som hraval dlho ,GTA5 mame na PS3, syn presiel singelplayer ,hrame online ,alebo sa zabavame v singlu, nemam cas hrat pribeh, este tak nejaku misiu v online aby boli prachy, inak beriem a predavam auta.Mě příběhy nikdy nebavily, vždycky jedu na cheaty a free mode Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 GTA V ma singleplayer slusnej, vopruz jsou prostoje mezi misema, bloumani svetem me moc nebavi. Super je ale multiplayer, zvlast s partou znamejch, to ma uplne jiny grady a vydrzime u toho o vikendech hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Mě příběhy nikdy nebavily, vždycky jedu na cheaty a free mode Sent from my iPhone using Tapatalkhm, ja zase nikdy nedam do hry chaty, nerad zasahujem do hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) pozná někdo hru... Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem j3ykobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) Ano je to hra Warthunder ,uz sa tam da hrat okrem lietadiel aj na tankoch.Hra je free... Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Dobrý vlákno! Za mě stále (ano, asi jsem se nadobro zasekl) je nejlepší Diablo 1 a 2! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Dobrý vlákno! Za mě stále (ano, asi jsem se nadobro zasekl) je nejlepší Diablo 1 a 2! neboj, casom to pride.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se