Cleric Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 U GTA jsem se sekl na San Andreas, novější mi nebere počítač. Asi by shořel. Jinak na čem se opravdu rad zasekam je Minecraft a World od Tanks. U toho dokážu vydržet opravdu nonstop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 U GTA jsem se sekl na San Andreas, novější mi nebere počítač. Asi by shořel. Jinak na čem se opravdu rad zasekam je Minecraft a World od Tanks. U toho dokážu vydržet opravdu nonstop.co mas za stroj, este Pentium 100?:-)teraz je dovod upgradeovat - GTA 5 nehorazna grafika na PCa zabavka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kvůli GTA už jsem dřív comp upgradoval a na GTA5 se chystám zas. Skvělá série! Pamatuju jak jsem kdysi na demo GTA 1 zíral jako na zjevení a hrál demo furt dokola. To bylo snad ještě na 486tce, sekalo se to jak kráva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Mám Dvou jádro od AMD a k tomu 5770. Žádná hitparáda.... Sent from phablet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 tak ako vam slape nove GTA na PC?je to dobre odladene?videl som tu kvalitu obrazu, ta je tam super - ale ako je to s hrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 utahne mi GTA5 notebook i5 s 8GB ram s GF630m 2GB a SSD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Teďka jsem zase měl možnost zapařit staré SimCity, to név stojí za h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Teďka jsem zase měl možnost zapařit staré SimCity, to név stojí za h...kamoska planuje kupit to nove...takze slabsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 kamoska planuje kupit to nove...takze slabsie?No dal jsi mi brouka do hlavy, jdu to teďka zapnout a řeknu ti, ale když jsem to hrál naposled, tak nic moc no, začínají tam dávat až moc prvků The Sims Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 No dal jsi mi brouka do hlavy, jdu to teďka zapnout a řeknu ti, ale když jsem to hrál naposled, tak nic moc no, začínají tam dávat až moc prvků The Sims Sent from my iPhone using Tapatalkzeny maju ine priority ako my ludia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 zeny maju ine priority ako my ludia!Jsou tam moc omezený možnosti, malá mapa, nemůžeš to pořádně rozvinout, jako v předešlé hře, ale máš pravdu... Holce by to stačit mělo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ted je myslim daleko lepsi volba Cities: Skylines nez Simcityhttp://store.steampowered.com/app/255710/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 dakujem, dam doma navrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Hraje tu někdo z vás Ingress? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Dneska jsem udelal cca půl mio AP a 4700MU,za tri mesice lvl 11.jsi zaba nebo smoula? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dapCZ Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Smoula lvl10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Správná frakce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Já hraji za žabky a chybí mi cca 70K do LvL8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Nech se přebarvit, žáby sou hovada (aspoň ty liberecký) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 vcera som s priatelkou zacal znova Portal a je to velka sranda ( a tie kecy v tom....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se