Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

A pokud se úplně vykašleš na disk a prostě do steamu naboucháš aktivační kód?

Vidíš to, to mě nenapadlo zkusit to udělat rovnou ve steamu bez cd 

Zítra to zkusím, dnes jsem na to ani nenašel čas a teď na to nemám ani náladu 

zkusím to rovnou ve Steamu, nebo nafotím tu chybu 

Když instalujes z dvd tak přeci zadas kód hry co je přebalem ne?nech steam zaplej a instalujes jen z dvd

tak jsem to dělal, ale prostě se mi to nějak při kliknutí na Instal v Mafii začlo ihmed přihlašovat na steam a skončí to touto hlaškou. Nedojde ani k zadávání kódu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když to nepůjde, zkusil bych zkontrolovat, jestli ti to neblokuje firewall či nějakej antivir, teoreticky by se daly manuálně pootvírat nějaký porty, ale musel by sis vygooglit přes jaký Steam komunikuje. Steam má tu výhodu, že ho používá hodně lidí a ke každý chybě bude na netu určitě tuna diskuzí, tak asi nebudeš mít problémy něco vygooglit.

Jiný steamový hry se aktivujou/instalujou/hrajou bez problému?

Odkaz ke komentáři

Kdyby někdo chtěl dát chrono četu ve Wotku pošlete SZ a nějak se domluvíme. Můžu v podstatě všechny tiery:-)

Tak jsme dneska s Rudou dali cetu, klidne dejte vedet nekdo dalsi jestli mate zajem a muzem to nejak skladat. :)

Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

Tak jsem podlehnul,hraje se to moc dobre.

Koupil jsem si i PS4 Pro,protoze tenhle rok jsem si delal nejak malo radosti sam pro sebe.

Prisla se na mne podivat i manzelka,proc kricim ,neeeee  ,zmrd se snajpou je v tom autobusu.

Vyzehlili to krasne,roky na tom nejsou vubec znat.A opet strili i stari panove co jsem dlouhe roky neslysel.

https://www.dropbox.com/s/sxchiqtajaxy6wj/20161110_224546.jpg?dl=0

Odkaz ke komentáři

Včera jsem dohrál na platinu Battlefield 1 na PS4. Level 27 a musím říct, že se jim to fakt povedlo.

Nejvíc mě baví assault a občas medik, strašlivý bylo odehrát něco za supporta, protože ty jejich kulomety jsou totálně k ničemu a nechápu, proč mezi nima není nějaká obyčejná flinta. A snajper průměr, jen to střílí blbě (chápu, začátek minulýho století, OK).

Ačkoli mě to asi furt baví, tak nevím, jestli to ještě budu hrát, když už mám tu trofej.. :-D

Odkaz ke komentáři

Nemohl byste mi někdo poradit, co mám koupit synovci? Nevím jestli playstation a nebo nějaký xbox.. Co byste mi víc doporučili? Abych se na tom vyřádil i já, Díky

hele jestli je mu 15 a víc tak mně napadají jiný věci na čem by se člověk vyřadil. ....DD.....taková adoptovana Asiatka bude lepší jak konzole
Odkaz ke komentáři

Chlapi, sodoma gomora - manželka mě pořád nadává, že jsem prodal Nintendo Wii - bavilo jí to poskakování u televize. Tak bych jí rád koupil Xbox s Kinectem. Chtěl jsem se zeptat, zda má cenu kupovat tu novou konzoli ? Jde mi především o ty fce. kinectu. Rozdíly v grafice apod. jí nedojímají...tak mě zajímalo, zda by X360 nestačil ... 

Odkaz ke komentáři

Ja si Xbox One s Kinectem koupil, pze me Kinect na Xbox 360 docela bavil ... a tak jsem to chtel pro prcky.

Nasledne jsem zjistil, ze na One se tech her pro Kinect dela naproste minimum a navic to cele vypada tak, ze MS uz ten Kinect pohrbil.

Takze za me bych sel spise do Xbox 360 ...

A odezvy, kvalita snímání aspod je stejný u obou ? 

Odkaz ke komentáři

Novější verze je technologicky o dost dál.

Přesnější snímání, rychlejší zpracování.

Ale bez obsahu je Ti to k ničemu.

No já jsem koukal, že nějaký fitness hry, sporty a tancování na to už je....

Viz tento bundle... https://www.euronics.cz/herni-konzole-microsoft-xbox-one-500gb-kinect-dance-central-spotlight-kinect-sports-rivals-zoo-tycoon-xbx6qz00082/p404995/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...