sauce Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Kolegové, nezdá se vám taky, že tak masivní a tlusté hodinky jako Fortis B-42 chrono (viz. foto) by chtěly taky masivní, tlustý řemen, jako mají např. některé letecké Hamiltony nebo Panerai? Při tloušťce těch hodinek mi přijde dodávaný "řemínek" opravdu příliš tenký, nemáte taky ten pocit? Navíc nově dosahují i kožené řemeny až k pouzdru (viz. foto), jako to většinou bývá u kaučukových - a to se mi příliš nelíbí. Kde takový pořádně tlustý poctivý kožený řemen o šířce 20mm koupit? Máte nějaké tipy? A může se člověk pustit do jeho výměny na B-42 sám? Díky za názory! Upraveno 27. září 2007 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 Líbí se ti řemeny od Hamiltonu? Tak si objednej od Hamiltonu v příslušné velikosti - na webu nabízejí, jen nevím, kde objednat. http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...ps-classic.aspx http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...raps-khaki.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Spíš bych šel do tohoto, jestli se nepletu tak někdo si ho dával na Hamiltony: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/di-mo...Pop/Tornado.htm Co na to říkáte, hodí se k B-42 chrono? Pasoval by tam vůbec? A nebo tento: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/di-mo...0Aviator%27.htm Upraveno 27. září 2007 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 di-modell tornado i jumbo máme, na pilotky od archimede mi jumbo pasuje velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 kubson napsal: di-modell tornado i jumbo máme, na pilotky od archimede mi jumbo pasuje velmi dobře Dobrá zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 (upraveno) To Tornádo doporučuju, dodá to hodinkám úplně jinej šmrnc.. Jestli nejseš úplně nešika tak to vyměníš levou zadní, kór když tam máš šroubky.. Upraveno 27. září 2007 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 A co říkáte na tu Fortisovskou inovaci, že řemínek dosahuje až k pouzdru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2007 sauce napsal: A co říkáte na tu Fortisovskou inovaci, že řemínek dosahuje až k pouzdru? Mě se nelíbí a chápu, že sháníš náhradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 sauce napsal: A co říkáte na tu Fortisovskou inovaci, že řemínek dosahuje až k pouzdru? Mně se to na obrázku moc líbí, ale ještě jsem je neměl v ruce, takže je možné, že bych změnil názor. Ale moc tomu nevěřím, pravděpodobně se mi to bude líbit i na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2007 Skutečně ta inovace u řemenu nevypadá vůbec špatně :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 sauce napsal: A co říkáte na tu Fortisovskou inovaci, že řemínek dosahuje až k pouzdru? podľa mňa je to super nápad... nevidel som to síce ešte naživo, ale na obrázku sa mi to veľmi páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 Hirsch dela podobne remeny uz delsi dobu, je to kolekce Leonardo, moc dobre se nosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 (upraveno) Na Orisech Flight timer mám řemen podobný Tornadu a je to to nejlepší co jsem kdy měl na ruce. Upraveno 9. října 2007 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael79 Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 sauce napsal: A co říkáte na tu Fortisovskou inovaci, že řemínek dosahuje až k pouzdru? Je to asi vec vkusu.Ale mne sa to paci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 Ahoj, možná troch off-topic, ale také se to týká řemenu a Fortisek. Mám B42 Chronograph na originál hnědém řemenu s bílým prošitím. Okolo prošití se začínají dělat takové barevné skvrnky, asi od potu, nebo co... Jde ten řemen nějak vyprat/ vyčistit ? Eventuelně jakou byste doporučili náhradu, mě se ten styl a bava originálu celkem líbí. Existuje nějaký kožený. se kterým se třeba dá jít i do vody ? Díky za radu, Venca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 s jakýmkoli řemenem se dá jít do vody.. otázkou je, jak se to tomu řemenu líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 Hirsch myslim dela i vodeodolne remeny, otazka je jak se k leteckym hodinkam hodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 všichni dělají voděodolné řemeny, di-modell některé dokonce označuje jako 100wr, já bych s tím do vody stejně nelezl.. je mnoho vhodnějších variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2007 OldaA napsal: Hirsch myslim dela i vodeodolne remeny, otazka je jak se k leteckym hodinkam hodi... Jo, Hirsch na nich má Water resistant a dělá jich hrozně moc druhů, takže věřím, že by si kolega vybral i něco co by se mu líbilo na Fortisky...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 New Milis napsal: To Tornádo doporučuju, dodá to hodinkám úplně jinej šmrnc.. Jestli nejseš úplně nešika tak to vyměníš levou zadní, kór když tam máš šroubky.. Neměl bys nějaký detailnější fotky toho Tornada na hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se