p3k Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Chtělo by to fotku na ruce s tou gumou. Tah bude asi u nožek užší než mají monstra.Dík za výzkum limitky :-)
Jiribartl Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Hodinky se mi moc líbí, ten kyklop bych řekl, že je ještě zvýrazňuje. Slušel by jim antireflex. Škoda jen toho posunutého minutového věnce, je otázka, jak je to viditelné v reálu na ruce, Ale s..lo by mě to. No a ta guma ..., dá se to vyměnit. Tah, myslím není špatný v rámci cenové kategorie.
McStinger Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Urobil som pár fotiek mobilom na slnku + dve posledné v tieni. Okolo kyklopa je bordel z utierky, v ktorej sú zabalené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Na sluníčku to zase vypadá, že sety dvě zelené k sobě hodí...Jak jsem psal prve. Na světle úplně jiné hodinky :-)
McStinger Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Farebne gume nič nevyčítam. Moja výhrada je k vyhotoveniu v mieste, kde dosadá na puzdro a hlavne nožičky.
tano Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Farebne gume nič nevyčítam. Moja výhrada je k vyhotoveniu v mieste, kde dosadá na puzdro a hlavne nožičky.Musim ve vsem souhlasit pane McStinger;). Upraveno 28. září 2015 uživatelem tano
p3k Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Za mě dobré. Původně jsem chtěl napsat, že by byla lepší tmavší, ale na ruce ta guma vypadá hned jinak. S tím tvarováním souhlas, ale je to nositelné.
kaliw124 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 vůbec by mi nevadilo, kdyby ten model neměl lupu (a mohli přihodit signovanou korunku u limitky aspoň tu pětkovou - seriovou), ale jinak se mi moc libí od pouzdra až po hodinky. ta zelená pryž je náhodou dobrá!
Jörg8X Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 WP_20150928_12_53_14_Pro.jpg WP_20150928_12_54_01_Pro.jpg WP_20150928_12_54_12_Pro.jpg WP_20150928_12_54_24_Pro.jpg WP_20150928_12_55_38_Pro.jpg WP_20150928_12_55_42_Pro.jpg WP_20150928_12_56_21_Pro.jpg WP_20150928_12_56_25_Pro.jpgSuper, takže beru zpět, barva gumy je dobrá...
petr_cha Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Ta guma je jak obarvena thajka, vyprsena na pisecne plazi, zatímco ten cifr je placha divcina, ktera jemne zari a abys ji vice spatril, tak se ji musis dostat pod sukne... Nejdou dohromady :-)
geometr Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 A mně ta guma hrozná nepřijde (i když naživo nevím), na rozdíl od toho obr kyklopa, ten je jak pěst na oko. Strašná disproporce mezi velikostí (průměrem) sklíčka a kyklopem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se