jurryk Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ale jo, díky hmotnosti jsou pocitově na ruce příjemné. A na sport si je pro někoho představit jakž takž umím. Mám i hodinky 45mm a ty už mi velikostí přijdou maximální na normální běžné nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jako sou obrovský, ty Renče beru občas pod úřednickou košili a ještě tam vlezou, cokoliv co je nad je pro klasickou praktičnost nepoužitelný. Jasně, někdo má rád jiný velikosti, ale to nejde IMHO normálně nosit, teda jede, ale prostě překážej, na sport OK a nebo do toho požáru jak byly vyrobený ve spolupráci s nějakejma hasičema z USA jak je vysaděj padákem a voni tam někde kácej nebo co... tak to buhežel taky nejsem . Jednou jsem někde kalil a hubenej pingl měl nějaký fashion hodinky, tipuju tak 60mm , vypadal s nima tak blbě, až jsem se neudržel a řekl jsem mu, ať ty hodinky řadči vrátí do kuchyně na zeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Ano, pro hasiče dobrý, na sport taky, ale sou i lidi, co je prostě nosí normálně ke všemu, což už je trochu moc mít stále na ruce takovej nádor . Záleží samozřejmě co člověk dělá, do kanceláře bych si je nevzal. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Randy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 A aspoň jedna kamarádova motivační, kde jim to sluší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jako fešácký sou, to zas né že né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 K tomuhle náramku mi přijdou Mudmastery přirozenou velikostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ambriel Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Měl jsem dnes možnost vyzkoušet si Mudmastery a jak již bylo řečeno, opravdu jsou velké. Mám zápěstí cca 17,5 cm a nedalo by se to. Jinak lumi mi nepřišla nijak závratná. Kompas dost nepřesný, při otáčení hodinkami mířil +-30°. Byly se žlutým páskem a již byl hodně špinavý, nešlo to ničím dolů (ani ředidlem...). Na normální nošení to není, na hory a sport ano. Jsou fakt lehké, po chvíli jsem je na ruce vůbec nevnímal (dokud jsem se na tu ruku nepodíval ).Taky musím nesouhlasit ?? mám zápěstí jako ty a naprosto sedí ani o nich nevím. Kompas i mě šlape přesně stačí nastaví správnou deklinaci. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Jsou to hodinky ideálně na léto, do hor, do přírody. A nebo do války, nějaký střední východ třeba. Na to, jak jsou velké, jsou opravdu super pohodlné. Mají dobře vyřešený pásek, navazuje na tělo hodinek zaobleně. Takže sedí i na menší ruku. Ale lepší je mít větší. 17,5 je v pohodě. Lumi se mi zdá ale dost dobrá, hlavně v létě ze sluníčka. A jako záloha super osvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 dnes jsem objevil novou barevnou verzihttp://products.g-shock.com/asia-mea/en/_detail/GWG-1000MH-1A/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Safra, ty vypadaji dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Fakt pěkný dnes jsem objevil novou barevnou verzihttp://products.g-shock.com/asia-mea/en/_detail/GWG-1000MH-1A/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Taky se mi líbí, dokonce jsou v cz v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Hezká fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Hustý, konečně vidím, co nosím.... Hezká fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.t1 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 super hodinky hodili by sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Ahoj-mam dotaz...protoze se v tom vubec nevyznam,tak se mi nesmejte...chtel bych nejaky "plastaky" a tyhle se mi libi...Muj dotaz zni-muzou se u techto hodinek mackat tlacitka pod vodou?Diky za upresneni,snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Mají WR 20 bar, takže ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jeste blbejsi dotaz-vsechny casia s wr200 se daji pouzivat pod vodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jeste blbejsi dotaz-vsechny casia s wr200 se daji pouzivat pod vodou?na blbý dotaz blbá odpověď - ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se