Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 2. 10. 2015 v 17:21, Romis napsal:

Ahoj,tak po více než roce jsem si pořídil nový přírůstek a zase to jsou potápky.Tentokrát po pečlivém výběru padla volba na notoricky známé a oblíbené Seiko sumo v černé variantě.

A tady je pár fotek...

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno

Nato vypadá dobře a je pohodlný, co? Jinak lumi je příkladné a mám dotaz na někoho k porovnání tohoto lumi vs Sinn U1. Díky

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 23. 12. 2015 v 15:48, reno.f napsal:

Nato vypadá dobře a je pohodlný, co? Jinak lumi je příkladné a mám dotaz na někoho k porovnání tohoto lumi vs Sinn U1. Díky

Seiko má velmi málo konkurence co se týká luminiscence ....  i v tomhle případě je na tom lépe Seiko .... Sinn moc nesvítí

Odesláno

Díky... tak pomalu mám v tom případě jasno na víkendové potápky, Seiko :-) 

Odesláno
  V 23. 12. 2015 v 11:07, Daemonultimate napsal:

Tak co, ještě je nechceš střelit? :)

nene,myslím že je nikdy neprodám...všeobecně mám problém prodávat svoje věci...nějak mi vždycky přirostou k srdci  :smile_anim: ,navíc je zase tak dlouho nemám aby mě omrzely...takže nehrozí... :)

Odesláno
  V 23. 12. 2015 v 15:48, reno.f napsal:

jj...je to můj první nato a musím říct že se nosí dobře...chtěl jsem vyzkoušet něco nového a účel to splnilo...navíc to nevypadá zle....jinak lumi je skvělá  :smile_anim:

Odesláno

Jinak těch tvých 3-4s do minusu ti teda závidím, já vyfasoval pěkný lenochy. Mě Suma dělaj stabilně -15s za den a jakákoliv jiná poloha než na ruce, včetně winderu to jenom zhoršuje. Což teda není bůh ví co, bohužel je to furt v normě, popohánět je u hodináře se mi kvůli tomu nechce.

Odesláno

byzko: tak s přesností jsem spokojen...v podstatě to už ani nesleduju...seřizoval jsem párkrát za tu dobu co je mám a někdy to ani nebylo potřeba.

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem včera objednal svůj první řemen Rios wave + sponu a dnes v poledne dorazil...tak jsem ho hned nasadil na svoje Suma a myslím že to vůbec nevypadá zle :)...ostatně posuďte sami...

post-36687-0-34971100-1457547300_thumb.jpg

post-36687-0-08090600-1457547323_thumb.jpg

post-36687-0-22651700-1457547350_thumb.jpg

post-36687-0-10243900-1457547377_thumb.jpg

Odesláno

Super hodinky, mam je v modre barvě a velka spokojenost.....!někdy si rikam ze k nim koupím ještě oranžový, ale to jsou jen takový návaly ;-) jen dokoupím nejakou pěknou gumu a parády udělají az dost.

Odesláno

to Thor : přesně jak říkáš...jsou to super hodinky za slušný peníze...gumu bych taky pořídil...máš nějaký tip na nějakou pěknou gumu?

Odesláno

Diky Vraby tahle guma vypadá pěkně, já zatím zkoušel jen dva no name a to stálo za prd, mě se nelíbí ta mezera mezi pouzdrem a samotnou gumou :-/, tak jsem je dal znovu na tah a to je asi opravdu nej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...