Exiztence Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Já nevím, mě třeba z důvodu co jsem nastínil v úvodu nepřijde špatný koupit GMT/Suby, určitě jsou vhodnější pro OWG než Reversa, samozřejmě mohu k jednomu či druhém později přikoupit ale kdo ví co bude. Reversa budou vždy nejhezčí, ale je pravda jak někteří zmínili že jsou relativně nepraktická, prostě kdyby měly 100WR tak hovno řeším a už jsou doma. Takhle spíš přemýšlím že je rozumnější koupit Rolby jelikož jsou více toolové líbí se mi a později (půjde-li to) dokoupit Reversa, což asi taky bude ekonomičtější beru-li v potaz vyvíjející se ceny.
warann Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Víš ty co? ...Teď by mělo následovat něco sprostýho ..... ;-). Vybral jsi dobře, ale hlavně je to Tvoje volba a netřeba jí podávat téměř omluvně, Takže teď jen sehnat ten správnej kus a ať je to co nejdřív. Ale kupuj v zahraničí, tam ceny stagnujou, zatímco tady díky těm blbcům jdou pořád nahoru :-)))
Exiztence Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Tak víš jak musím přesvědčit hlavně sebe )
Exiztence Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Já furt hledám a hledám a nevím nevím z hecu jsem si je chtěl zkusit že budou moc velké ale nakonec to takové drama nebylo
Locky Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Máš pravdu, nevypadají až tak hrozně, ale tak nějak mi nesednou k tvojí "tělesné schránce" A hlavně si myslím, že by tě brzy omrzely...
Exiztence Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Máš pravdu, nevypadají až tak hrozně, ale tak nějak mi nesednou k tvojí "tělesné schránce" Měl bych se sebou začít něco dělat
Locky Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Nebylo to myšleno osobně, ale celkově mám PAMy spojené spíše s vojáky a "většími/objemnějšími" chlapy...
Exiztence Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Jelikož je blbost zakládat vlákno nové tak jedeme dál zkusil jsem PAMy a jak se to říká na fóru ? Ach ano byla to zajímavá zkušenost Takže teďka mám vymýšlím co dál, v prodeji mi unikly ty Primera na tahu, na ch24 mi unikly TT1931 za slušnou cenu a jo já kus debil měl vzít z výměny ty JLC Compressor GMT ale já jsem váhavý střelec takže nic. Ale pozitivní je že jsem měl půjčené na pár dní jak 16600 tak 16610 tak aspoň vím že kdyžtak 16600 jsou lepší :> Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Exiztence
Locky Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Takze pokukujes po Rolexu? Co nejaky Zenithy? Trebas funglovky od Dusaka ve sleve?
Exiztence Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Primero má být v Chronu :> Spíš vůbec nevím.
Exiztence Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Primera se ukázala být moc velká na ruku, takže hledání pokračuje, nemohu si pomoci ale dumám i nad GO Seventies
Locky Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Tak, tak, GO Seventies jsou nadčasové, úžasně líbivé a hlavně neználci ti je nebudou závidět, ale chronomagoři budou zaslouženě obdivovat. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Locky
tano Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Ty GO jsou mega paradni, krasne. Byt Tebou, bral bych je .
huhu4d Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Su paradne, ale vek na nosenie aspon 35+
Karussell Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 BTW pokud jsou Ti Primera velký na ruku a přesto chceš El Primero, krásně 38mm malý jsou Tag Heuer Monza s kalibrem 36. Pohybujou se lehce pod kilo a podle mě půjdou cenově jen nahoru.zdroj: http://us.tagheuer.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se