Kristian.nov Odesláno 13. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Ještě bych manuál nezatracoval... přece jenom kalibr 66/68 je podle mě to nejlepší co kdy Elton dělal... Na rozdíl od 96, která rozhodně tak dobrá neni... A s miyotou bych taky trošku problém měl, přece jenom ať je v tom českej stroj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Já bych zase miyotu nezatracoval, do novodobých leteckých se dává, tak asi špatná nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Já bych zase miyotu nezatracoval, do novodobých leteckých se dává, tak asi špatná nebude.Nevím Honzo jestli si to psal ty už v nějakym jinym vlákně,ale určitě to máš vyzkoušený. Miyota se vleze pod standartní dýnko nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Já bych zase miyotu nezatracoval, do novodobých leteckých se dává, tak asi špatná nebude.Já nemám problém s myiotou jakou strojem, ale s tím, že pod tou vlajkou bude tikat japonec... ale je to k diskuzi no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 preferuju růčo nátah před automatem, ale nepřekonatelnej problém s automatem nemám, ale v případě automatu preferuju českej vergl před mjótou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Taktéž, raději český manuál, než japonský automat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Popravdě čistě uživatelsky je mi automat příjemnější,ale zas na druhou stranu mam doma jeden nevyužitej strojek 66.1 který by krásně našel využití kdyby se dělala čistá no-date tak že na tom nijak nebazíruju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 66 tam nejde, je nízký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Napadlo mě to,když jsem to odeslal,že už tu o tom byla debata,že se bude muset kuchnout 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Přimlouval bych se za nový strojek. V několika limitkách a renovacích, které jsem měl, jsem pak bojoval s nepřesností ( v řádu minut/den) starých českých strojků. Tím pro mě pak hodinky ztrácejí nositelnost...:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Já bych viděl Zmijotu jako nejlepší řešení, ověřené samotným Eltónem, vždyť ji sami montovali ...za patnáct kolikorun jsem ji od nich ještě nedávno kupoval a měnil kus za kus v automatech přímo z fabriky. Na starém strojku se mi cosi porouchalo, ale bylo to tím že mi ty hodinky vyklouzly z ruky a ve snaze je ve vzduchu ještě chytit jsem s nima v podstatě vší silou švihnul o zem. Nový strojek a sklíčko to krásně vyřešily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Á pán být veliký šikula! Díky, vyloudil jsi mi úsměv na tváři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 ááá Straspolovy opravy / záchrany aka kreativní způsoby destrukce hodinek :-) tohle čtení na pokračování mě vždy zahřeje u srdce :-) (Na druhou stranu se mi přesně totéž nedávno stalo taky. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Taky bych v miyotě (8215 aka prim 72) neviděl problém, když ji tam Elton leta montoval sám. Není to bastl, do PSII je to korektní kalibr, ale chápu snahu mít české hodinky s českým strojem. Bohužel verze bez data tuším není, ale je day/date Jedna drobná exhumace pro ukázku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35872-prim-kalibr-72/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 btw. soráč, dlc / pvd nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 určitě ne. Automat bud Miyota, nebo starý kal. 96Myslel jsem Miyotu s rotorem označeným Prim - to co tu bylo na fotkách... Prostě jestli to bude fungl nový strojek. Přimlouval bych se za nový strojek. V několika limitkách a renovacích, které jsem měl, jsem pak bojoval s nepřesností ( v řádu minut/den) starých českých strojků. Tím pro mě pak hodinky ztrácejí nositelnost...:-/ Já bych taky radši nový strojek, než dávat do nových hodinek něco hodně staré S japonským strojkem nemám problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Kluci... Vážně chceme do těchhle hodinek japonskej stroj?? Netvrdím že je špatnej... Ve srovnání s 96 je to jasný... Ale 68 je myslím dostatečně spolehlivá, odolná, prověřená, opravitelná a seřiditelná... A hlavně je to pořádnej Českej inhaus! Pokud někomu dělá půl minuty denně, je to prostě na hodináře. Mám doma Igeny který dělají pět sekund denně... To vážně tolik toužíte po automatu, abyste sprznily tyhle hodinky, byť dobrým, Japoncem??? Argument, že tam Elton později miyotu dával neberu. Elton k tomu měl svý důvody a předně byly myslím ekonomický. Trošku srdíčka kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Kluci... Vážně chceme do těchhle hodinek japonskej stroj??Netvrdím že je špatnej... Ve srovnání s 96 je to jasný... Ale 68 je myslím dostatečně spolehlivá, odolná, prověřená, opravitelná a seřiditelná... A hlavně je to pořádnej Českej inhaus!Pokud někomu dělá půl minuty denně, je to prostě na hodináře. Mám doma Igeny který dělají pět sekund denně...To vážně tolik toužíte po automatu, abyste sprznily tyhle hodinky, byť dobrým, Japoncem???Argument, že tam Elton později miyotu dával neberu. Elton k tomu měl svý důvody a předně byly myslím ekonomický.Trošku srdíčka kluci! +1! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Já mám limitek s českými strojky už pár, i renovací...já bych vážně v těchto hodinkách rád viděl Myiotu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 mohl... btw. soráč, dlc / pvd nebudebtw. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.