Přejít na obsah

Limitka leteckých primek...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 676
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Já bych viděl Zmijotu jako nejlepší řešení, ověřené samotným Eltónem, vždyť ji sami montovali ...za patnáct kolikorun jsem ji od nich ještě nedávno kupoval a měnil kus za kus v automatech přímo z fabriky. Na starém strojku se mi cosi porouchalo, ale bylo to tím že mi ty hodinky vyklouzly z ruky a ve snaze je ve vzduchu ještě chytit jsem s nima v podstatě vší silou švihnul o zem. Nový strojek a sklíčko to krásně vyřešily...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych v miyotě (8215 aka prim 72) neviděl problém, když ji tam Elton leta montoval sám. Není to bastl, do PSII je to korektní kalibr, ale chápu snahu mít české hodinky s českým strojem. Bohužel verze bez data tuším není, ale je day/date

Jedna drobná exhumace pro ukázku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35872-prim-kalibr-72/

Odkaz ke komentáři

určitě ne. Automat bud Miyota, nebo starý kal. 96

Myslel jsem Miyotu s rotorem označeným Prim - to co tu bylo na fotkách... Prostě jestli to bude fungl nový strojek.

Přimlouval bych se za nový strojek. V několika limitkách a renovacích, které jsem měl, jsem pak bojoval s nepřesností ( v řádu minut/den) starých českých strojků. Tím pro mě pak hodinky ztrácejí nositelnost...:-/ 

Já bych taky radši nový strojek, než dávat do nových hodinek něco hodně staré :) S japonským strojkem nemám problém :)

Odkaz ke komentáři

Kluci... Vážně chceme do těchhle hodinek japonskej stroj??

Netvrdím že je špatnej... Ve srovnání s 96 je to jasný... Ale 68 je myslím dostatečně spolehlivá, odolná, prověřená, opravitelná a seřiditelná... A hlavně je to pořádnej Českej inhaus!

Pokud někomu dělá půl minuty denně, je to prostě na hodináře. Mám doma Igeny který dělají pět sekund denně...

To vážně tolik toužíte po automatu, abyste sprznily tyhle hodinky, byť dobrým, Japoncem???

Argument, že tam Elton později miyotu dával neberu. Elton k tomu měl svý důvody a předně byly myslím ekonomický.

Trošku srdíčka kluci!

Odkaz ke komentáři

Kluci... Vážně chceme do těchhle hodinek japonskej stroj??

Netvrdím že je špatnej... Ve srovnání s 96 je to jasný... Ale 68 je myslím dostatečně spolehlivá, odolná, prověřená, opravitelná a seřiditelná... A hlavně je to pořádnej Českej inhaus!

Pokud někomu dělá půl minuty denně, je to prostě na hodináře. Mám doma Igeny který dělají pět sekund denně...

To vážně tolik toužíte po automatu, abyste sprznily tyhle hodinky, byť dobrým, Japoncem???

Argument, že tam Elton později miyotu dával neberu. Elton k tomu měl svý důvody a předně byly myslím ekonomický.

Trošku srdíčka kluci!

+1!

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...