Vit Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 (upraveno) . Upraveno 4. října 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Nový přírustek Víťo ? Tak to gratuluju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Děkuju Bohušu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 ty už toho začínáš mít taky plnou kabelku. Gratuluju a doufám že je uvidím na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Jasně, znáš mě - jsem sysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ale prdlačku sysel,zkrátka dost to točíš,žádné se u Tebe dlouho neohřejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Co nechci to neprodám a většinu kouskou mám už několik let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Chápu,je to jen Tvůj boj.Každému,co jeho jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Super volba, gratulace a těším se na další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Super volba, gratulace a těším se na další fotky Děkuju Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 (upraveno) Ještě jednu a dnes už dám pokoj.Ten číselník je super, všimněte si jak světlo vytváří "fleky" u 22té hodiny.Díky vypouklému sklu jsem jim odpustil, že mají jen vnitřní AR (zde narozdíl od plochého skla funguje). Upraveno 4. října 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Už sis zvyknul, poznáš kolik je hodin? Musí to být nezvyk, minimálně ze začátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Už sis zvyknul, poznáš kolik je hodin? Musí to být nezvyk, minimálně ze začátku... Bylo to rychlé, ale je pravda, že u hodin musím číst čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 super, tesim na na fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Moc zajímavý model. Taky jsem nad nimi uvažoval, ale měl jsem obavu z čtení času.. Upraveno 5. října 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 S nima se chyba udelat neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Díky kluci, za poslední 3 dny odchylka 0s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 No to bude kyklopom ta odchylka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 No to bude kyklopom ta odchylka... Uvidíme v pondělí, jak se to bude dále vyvíjet. To pouzdo je velmi hezké i z boku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Mám je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se