valis Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 reservé jsem dal na jméno chronomag .tak tedy ve středu 21,10 v 18:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Ok, budu tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 oukej. pokusím se to stihnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Ok, budu tam... Tak si ale nejdriv prostuduj trasu kterou ti spocita navigace, at zas nemusis volat hasice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tak si ale nejdriv prostuduj trasu kterou ti spocita navigace, at zas nemusis volat hasice V Holomóci jsme se stromy zatočili, nemá mi co padat do cesty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 pánové, kdo hodláte dorazit, tak se prosím dopište co nejdříve, protože pokud bychom dorazili 2-3, tak to nemá smysl organizovat, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 pánové, kdo hodláte dorazit, tak se prosím dopište co nejdříve, protože pokud bychom dorazili 2-3, tak to nemá smysl organizovat, díky Je nás zatím 6 (možná přijde i kouzelník). Mně je to šumák - mám to u baráku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Je nás zatím 6 (možná přijde i kouzelník). Mně je to šumák - mám to u baráku... z 6 zapsaných chodí většinou tak 3-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) odesláno 2krát Upraveno 19. října 2009 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Přijdu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 ja taky a donutil jsem podlým způsobem i Kubsona, takže to vypadá, že dorazí i kolekce Archimede, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 ja taky a donutil jsem podlým způsobem i Kubsona, takže to vypadá, že dorazí i kolekce Archimede, atd. No...vidět pohromadě Archimedy a Steiny - tak mám po problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 No...vidět pohromadě Archimedy a Steiny - tak mám po problému Přišel bych, ale mám u sebe jen jedny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Přišel bych, ale mám u sebe jen jedny hodinky Aspoň si necháš poradit ,jaký koupit další!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 nečekán, nezván, asi také dorazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 nečekán, nezván, asi také dorazím V Jihlavě jsem tě zval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 nečekán, nezván, asi také dorazím za to dostaneš pusinku od našeho bígla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Nějak divně se mi to forum dneska zobrazuje, takže nevím všechny informace. Pokud by jste šli někam na pivo a nevadilo by, kdybych se třeba taky zúčastnil, pokusil bych se dorazit. Falkkon mě už viděl (mám od něj jednoručky), tak bych se taky třeba rád dozvěděl něco zajímavýho a pokochal novinkami. Jednu bych asi vzal i já.... Jenom nevím kdy a kde. cyril prostějov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 (upraveno) Nějak divně se mi to forum dneska zobrazuje, takže nevím všechny informace. Pokud by jste šli někam na pivo a nevadilo by, kdybych se třeba taky zúčastnil, pokusil bych se dorazit. Falkkon mě už viděl (mám od něj jednoručky), tak bych se taky třeba rád dozvěděl něco zajímavýho a pokochal novinkami. Jednu bych asi vzal i já.... Jenom nevím kdy a kde. cyril prostějov. 21.10. Takže dnes. Puškařův šenk v Olomouci, Vídeňská ulice. 18,00 hod. Upraveno 21. října 2009 uživatelem falkkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Taky bych měl dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se