Dokusan Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 V 31. 5. 2023 v 18:05, roura74 napsal: Dnes jsem jel na kole kolem novýho pivovaru Twinberg v Řepčíně. Nestavoval jsem se tam, ale podle fotek nevypadá zle. Chomout myslím zatím jede jen víkendy. Rozšířit Twinberg bych rád zkusil, nevím jak jsou na takovou akci připravený, je tam ted trochu hype, jak to otevřeli, ale mohlo by to být fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Já tam byl minulý na kole cestou z Poděbrad, pivo super, jídlo taky, jen otázka páteční večer, a není to zas tak velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Vypadá to, že jsme se trošku sekli na knajpě. Do toho vám kucí kecat nemůžu, páč toho v Olmíku moc prolezlého nemám. Každopádně na datu 23.6. se shodneme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Termín za mě OK. Ještě bych zkusil Olomouckou jízdárnu, pokud tam nebudou nějaké závody, salonek je tam pěoný. Od ledna je tam nový provozovatel restaurace, ještě jsem tam nebyl. Můžu zkusit zjistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 (upraveno) Ta Jízdárna nezní vůbec špatně, vaří si vlastní pívo a mají odpolední menu Termín souhlasí. Upraveno 6. června 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Tak to Marťo prosím zkus omrknout a případně asi rovnou bloknout;-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Kolik nás vlastně je? 23.6.2023 1.Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 V 6. 6. 2023 v 16:31, Dokusan napsal: Kolik nás vlastně je? 23.6.2023 1.DokusanTak já bych se s dovolením přidal, jen se teď z telefonu spořádaně nepřipíšu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 V 6. 6. 2023 v 16:33, Kostra napsal: Tak já bych se s dovolením přidal, jen se teď z telefonu spořádaně nepřipíšu:-) Rozšířit 1.Dokusan 2.Kostra 3.Nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 V 6. 6. 2023 v 17:03, nizkotucnytvaroh napsal: 1.Dokusan 2.Kostra 3.Nizkotucnytvaroh 4. LovecK Rozšířit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Pánové, pokud diskutujeme jízdárnu na Lazcích, tak tam bude jejich největší akce, svěťák.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Supr, koně jsme na srazu ještě neměli;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 1.Dokusan 2.Kostra 3.Nizkotucnytvaroh 4. LovecK 5. Krutor 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Já se musím pro tentokráte omluvit pánové. Užijte si to a doufám, že tu uvidím hromadu fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 1.Dokusan 2.Kostra 3.Nizkotucnytvaroh 4. LovecK 5. Krutor 50% 6. IWCmann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Ta jízdárna platí ? Jinak malý salonek mají U Fleka 1.Dokusan 2.Kostra 3.Nizkotucnytvaroh 4. LovecK 5. Krutor 50% 6. IWCmann 7. Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Tak snad se nezasekneme na prostorech co kucí? Olomoučáci, někdo zavelte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Ještě mě napadá Konvikt, zajímavé prostředí, slušné světlo, dobré pivo. Kdyby ta Jízdárna nedopadla kvůli těm pátečním závodům, klidně se v Konviktu otočím a zjistím dispozice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Neznám, ale klidně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Tak termín už máme, ještě tedy kam, a v kolik? Pátek se blíží Padly tu návrhy Lazce - Jízdárna Nádraží město - U Fleka Náměstí republiky - Konvikt Jen ať víme, případně pokud už je něco rezervováno, netřeba řešit, tak ať víme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se