Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

Ok, tak záleží kam se vám chce, nebo můžu obvolat/oběhnout oboje a uvidíme, co bude volné? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, není problém. Během zítřka dám vědět 🙃

Odkaz ke komentáři

Přátelé, rezervace jest potvrzena v tom Konviktu, budeme mít Patro(+-salónek), což mi přijde ideál, neb budeme stranou nehodinkového lidstva.

Mají odpolední menu, točí Poličku, a ještě klasická piva, parkování je kousek - Náměstí Republiky, prostředí moc pěkné - je to Umělecké centrum Univerzity, slušné světlo.

Ostatní alternativy, se na poslední chvíli moc netvářily, max nabídly reservé venku na zahrádce. 

Link:

https://konviktolomouc.cz/

Pátek 23.6.2023

10 Osob

18:00-??

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři

Přátelé, rezervace jest potvrzena v tom Konviktu, budeme mít Patro(+-salónek), což mi přijde ideál, neb budeme stranou nehodinkového lidstva.
Mají odpolední menu, točí Poličku, a ještě klasická piva, parkování je kousek - Náměstí Republiky, prostředí moc pěkné - je to Umělecké centrum Univerzity, slušné světlo.
Ostatní alternativy, se na poslední chvíli moc netvářily, max nabídly reservé venku na zahrádce. 
Link:
https://konviktolomouc.cz/

Pátek 23.6.2023
10 Osob
18:00-??

Super, šikula Díky moc
Odkaz ke komentáři

Ještě pro mimo-olomoucké foceno čelem k Náměstí republiky, průchodem do dvora, a od zahrádky po levé straně 🙃

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Je to kus dál, opačným směrem - od parkoviště na Náměstí Republiky směrem do centra, souběžně s tramvajovými kolejemi, těsně za muzeem doleva nahoru po kočičích hlavách, a jak uvidíte budovu Univerzity, vpravo Antikvariát a vlevo vstup do dvora, a to už je Konvikt 🙃 je to pár set metrů, navigace to jistí 😁

Umělecké centrum Univerzity Palackého (Konvikt)
Univerzitní 3, 779 00 Olomouc

Odkaz ke komentáři

Díky za dokonalou navigaci;-)

Kucí, jestli máte někdo datejust 36 nebo 41 vezměte je prosím sebou.

A Marťas, jestli máš Twelve od Wardů, taky je prosím vezmi provětrat, moc rád bych je omrknul naživo.

Za pár hodin čau

Odkaz ke komentáři

Já bych klidně mrknul i na Bel Canto 🙂 Díky! 

Odkaz ke komentáři

Doufal jsem, že bych se také mohl konečně aspoň jednou přidat, ale bohužel dneska nemůžu. Pojedu ale do Olomouce zítra - na Rock in Olomouc. Pokud tam někdo plánujete jít, tak případně dejte vědět - můžeme na chvíli pokecat tam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...