Vladimír P. Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Hlásím, že bych s Cyrilem také dorazil. Jsme z Prostějova, takže pokud chce někdo svést, ozvěte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 No...tak to se řady rozšiřují! Abychom se k tomu kulatému stolu vlezli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 (upraveno) Hlásím, že bych s Cyrilem také dorazil. Jsme z Prostějova, takže pokud chce někdo svést, ozvěte se. Rád bych neabstinoval,ale jsem z Klenovic Upraveno 21. října 2009 uživatelem falkkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 (upraveno) Rád bych neabstinoval,ale jsem z Klenovic Tak to by jsi nás mohl spíš odvézt ty.... Láďa to v dobré víře trochu přehnal s nabízením dopravy. Rádi tě vezmeme, jenom se ale na 20.00 hodinu musíme BOHUŽEL!!! vrá*** do PV, což Vláďa nevěděl. Mám domluvenou ještě jednu důležitou aktivitu, kterou nemohu odvolat. Takže když budeš chtít, ozvi se, telefon 608777925. Cyril. Upraveno 21. října 2009 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Tož sraz dobrý, účast hojná, jídlo velice mizerné Toť v kostce dnešní sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Příjemné posezení a pokecání. Účast vyšší,než se počítalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 bylo to milé, jen příště prosím zvolte podnik, kde není otrava jídlem v ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 bylo to milé, jen příště prosím zvolte podnik, kde není otrava jídlem v ceně Viděl jsem tu porci a nazval bych to spíš sebevraždou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Mně se to taky líbilo. To bylo to jídlo opravdu tak hrozné??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) uff, koukám že pro Tadu není žádný sraz daleko (Jablonec, Olomouc,..) edit: dorazíš dnes do Vysočan? Upraveno 22. října 2009 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Ač jsme s Vláďou museli chronosrazík opustit předčasně, stihli jsme si přesto dobře poklábosit. Viděl jsem po dlouhý době na vlastní oči opravdovýho hodináře (Valise).....hned jsem mu dal narovnat ručičky u 24aviatorů které ukazovaly nesmysly....Slibuji, že datum příštího srazu budu pečlivě sledovat, a zařídím se tak, abych tam mohl zůstat déle. A taky doufám, že to nebude za moc dlouho. Díky za vlídné přijetí, pánové. Cyril. Upraveno 22. října 2009 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Ač první na odchodu - bylo to prima!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Tož co se takhle zase někdy sejít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 já bych rád dorazil, ale k Puškařovi ne e asi, sice to mám 30 m od bytu, ale nejen pivo je tam hnusný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 já bych rád dorazil, ale k Puškařovi ne e asi, sice to mám 30 m od bytu, ale nejen pivo je tam hnusný... Jo, tam bych se taky už neslejzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 a co Moritz? Teda, nevim, jak je to tady s kurakama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 ta hospoda minule stála za prd, tu určitě vybral Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 ta hospoda minule stála za prd, tu určitě vybral Tada Hele ty provokatere ... Ja misto nevybral, byl to jeden domorodec. Co kdybychom se sewli nekde blizko hrbitovum nebo krematoriu? Ja jen abych to nemel daleko domu ... Jsem se stehoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 A co třeba u Švejka? Dobré jídlo, dobré pití a všichni to budou mít domů daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Hele ty provokatere ... Ja misto nevybral, byl to jeden domorodec. Co kdybychom se sewli nekde blizko hrbitovum nebo krematoriu? Ja jen abych to nemel daleko domu ... Jsem se stehoval Na Neředín nejedu, bojim, já tam nikdy nebyl a kde je Švejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se