nizkotucnytvaroh Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Mají i odpolední meníčko Letím dom pro cibule, a vidíme se na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Debrecinske parky to jistí. Jdu na autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Kdyžtak rezervace je v patře, pro 10 lidí - hodinářský sraz, jsem zasekanej v zácpě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Závěr akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Dobré to bylo, komorní, ale good! Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 PS: někteří borci už ani raději hodinky nenosí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Skvělá akce, rád jsem vás všechny viděl. A škoda, že jste nebyli i na after party na koktejlkách! Těším se zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Děkuji za sešlost i after, je to supr motivace a inspirace, kam se do příštího roku, zase posunout a myslím, že @Jarett dlužím panáka ! Díky, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Čupr bylo, díky za setkání kucí A afterparty byla dlouhá a divoká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Fajnový to bylo, a afterku jsem ukončil ráno ijbldžinem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Díky za report kluci, mrzí mě, že jsem se nemohl účastnit. Propukly u nás neštovice, tak jsem v tom ženu nechtěl nechat samotnou, snad to bude jako omluvenka stačit. Těším se na příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Čau bando, nepodniknem zas nějakou akci? @LovecK účast nutná…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Přijdu moc rád pokud se bude něco konat. Zatím ale reakce nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Já bych taky přijel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Před hodinou, IWCmann napsal: Přijdu moc rád pokud se bude něco konat. Zatím ale reakce nic moc... No, špatný. Obávám se, že to do konce roku nedáme – firemní vánoční večírky, rodinné povinnosti a nadcházející Vánoce. Asi bych to viděl někdy na leden. Než nám začne suchý únor, hory a jarní prázdniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 My máme naopak vše v lednu Když to nebude kolidovat, samozřejmě rád dondu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Taky vás rad uvidim;-) A termín se snad najde;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se