IWCmann Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Bude toho jen jedna krabice, ze které hodinky nosím, takže to snad poberu. Jinak mám ještě možná stovky jiných hodinek, co jen leží + nějaký šrot, to brát nebudu, na tom zase tak nic není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 Též bych se rád zúčastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Pokud mi to vyjde, tak se také dostavím (možná i s kolegou). Budeme mít jen nějaká Seika. PS - stejně jdeme jen okukovat vaše Rolexy, IWC a podobné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 vezmu rolex, rolex, rolex, breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 vezmu rolex, rolex, rolex, breitling Hele...a neopakuješ se nějak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 no jo, no, je to v ři.i, nic jinýho holt nemám, asi se žalem vožeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Mimo na setkání se stejně postiženými kolegy se nejvíc těším na ten Rolex, Rolex, Rolex... Ať už konečně poznám, co na nich všichni máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Původně se nahlásil i Tada, jsem zvědav jestli přijde, abych ho konečně poznal Dal jsem rezervaci pro 6 osob na galerii vlevo od vchodu nahoře, abychom měli klid od "kuřáků" ... snad se vejdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Dal jsem rezervaci pro 6 osob na galerii vlevo od vchodu nahoře, abychom měli klid od "kuřáků" ... snad se vejdeme. 6? Snad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 6? Snad.... Tak to zvednu na 8 - 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 pokud dorazí Tada, tak to zvedni na 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 pokud dorazí Tada, tak to zvedni na 15 Taky raději beru "železo" a rezervní zásobníky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Tada pořád neví... Za A) možná budu dělat zkoušky, za nebudu v Olomouci, protože školu od konce tohoto týdne zavírají... Buď se zjevím nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Nevěděli jsme, jestli budeme mít volno, ale povedlo se a tak dorazíme s Cyrilem taky. Upraveno 25. října 2010 uživatelem Vladimír Přecechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Nevěděli jsme, jestli budeme mít volno, ale povedlo se a tak dorazíme s Cyrilem taky. Jo jo mám to v diáři a počítám s tím....Doufám že se ti podaří zajistit dost volných míst.... Sebou asi Panerai,Panerai,Glycine,Glycine,Aviator,Breitling,Zeno,JunghansMega,Citizen....co se vejde do krabice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Jo jo mám to v diáři a počítám s tím....Doufám že se ti podaří zajistit dost volných míst.... To spíš větší stůl než více židlí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 DŮLEŽITÉ !!! Sraz Olomouc - změna místa. Právě jsem se vrátil od Drápala a byl jsem ujištěn, že víc než 6 se nás nevejde, a když tak někam k baru a to mi přijde vzhledem k tomu, že s sebou budeme mít docela dost hodinek jako zbytečné riziko ... Takže jsem zajistil něco jako salonek - oddělený nekuřácký prostor Pizzeria No.46 19.00 Masarykova třída 46 Olomouc - je to cca 300m od Hl.nádraží Dejte vědět všem ... heslo stejné "chronomag" Jinak v menu Pilsner Urquel, Pizza a další itálie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Stále přemýšlím,že bych se přidal-ale stěma mojema rusama a Festinou bych se asi styděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 taky přemýšlím, ale venku je nevlídno, cesta daleká, no uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 taky přemýšlím, ale venku je nevlídno, cesta daleká, no uvidím nabal damasko, archimede, atd. a doval lenochu co je to za špeluňku ? neznám, daleko a nemaj ani "salónek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se