Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky Jarettovi za organizaci celé sleziny. Super pokec a pokoukání na různé kloky, těším se zase někdy příště.

Upraveno uživatelem IWCmann
Odesláno

Gas se probudil a motivovan Jarkovym poutavym pribehem o souzneni s prirodou sel rano behat :) takovou kravinu uz nikdy neudelam :D sraz super, diky vsem, VIKTOREE, beru 3 kusy ;)

Odesláno

Gas se probudil a motivovan Jarkovym poutavym pribehem o souzneni s prirodou sel rano behat :) takovou kravinu uz nikdy neudelam :D sraz super, diky vsem, VIKTOREE, beru 3 kusy ;)

Vzpomněl jsem si na tebe :) když jsem v půl deváté při +1°C vybíhal ze Sv.Kopečka a po 15km jsem se "doplížil" zpět k autu ...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak konečně po dlouhém "vícnežtýdnu"se sem dostávám abych se k setkání také vyjádřil.

Nejprve díky Jarretovi za organizaci, a všem za příjemnou a leckdy i inspirující přítomnost. Když se podívám zpět, tak se nám Olomouc hodinkově pěkně rozvinula, vzpomínám na první setkání snad před 4 lety, kde se řešili staré Primky, nová Seika a jedním z vrcholů večera byla značka RLT. Na tomto setkání už byly zastoupeny i Omegy, Rolexy, Paneraie, TagHeuery, nové Primky :) a samozřejmě i další značky včetně Primek, Seiko a dalších. Jo a mimochodem ty úžasné staré stroje, které rekonstruuje Valis, hodinář od pánaboha, paráda. No rosteme, rosteme.

Ještě jednou díky všem, bylo to fajn a pro příště zkusme najít místo kde bude více světla.

Upraveno uživatelem MarvinX
  • po měsících...
Návštěvník Tada
Odesláno

Co takhle nějakej bleskovej míting v Olomouci, tento nebo příští týden? Po-Út-Stř ideálně?

Odesláno

Co takhle nějakej bleskovej míting v Olomouci, tento nebo příští týden? Po-Út-Stř ideálně?

Taky bych se konečně zůčastil kdyby se teda něco naskytlo....

• po měsíci...
Odesláno

Pánové... Co zase něco podniknout? Hodinkoví exoti mají spoustu nového materiálu (doufám, že se pánové Jarett, Cyril a Gas neurazí) :whistle: a tak by mělo být zase na co koukat!!!

Nápady sem! J.

Odesláno

Pánové... Co zase něco podniknout? Hodinkoví exoti mají spoustu nového materiálu (doufám, že se pánové Jarett, Cyril a Gas neurazí) :whistle: a tak by mělo být zase na co koukat!!!

Nápady sem! J.

No já můžu jen od 30.5. - 4.6. a poté až v červenci od 10.7. :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Kdyby nebyl příští tejde brzo, tak co takhle jakejkoliv den mezi pondělím a středou?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...