Juraj11 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Pokud někdo vlastní omegy seamaster-mohl by je vzít prosím sebou,rád bych vyzkoušel velikost.Děkuji J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 1. Hejdík2. Cyril3. Juraj114. Čumil5. ST1G6. NERO.87. Eman22088. Jartop (a včera jsem mluvil s Valisem)9. Stýf10. Ondrej71 11. kubson12. KarelT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 !!! Průser, přátelé !!!Svatováclavská dala přednost před námi jedné veliké akci, která jim zabere celou restauraci !!! Hledám náhradní řešení, nekuřácké, dobré jídlo i pivo !!! Budu včas informovat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 !!! Problém vyřešen !!! Restaurace U Klásků, Olomouc, Slavonínská 474/59, 779 00 Nekuřácká, budeme mít koutek pro sebe, parkování v areálu !!! Doufám, že to není pro nikoho zásadní komplikace !!! https://www.facebook.com/RestauraceUKlasku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 hosi blbejsi termin nesel, proc sakra dela ol sraz v brnenskem terminu... jsme kousek od sebe a nemuzeme se domluvit, ja potrebuju na oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Do pr.... - asi se budu muset odhlásit - budu tou dobou zřejmě na SVK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 hosi blbejsi termin nesel, proc sakra dela ol sraz v brnenskem terminu... jsme kousek od sebe a nemuzeme se domluvit, ja potrebuju na oba Život je o rozhodnutích ...jen abych to uvedl na pravou míru, Brno dělá sraz v Olomouckém termínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Brno se vam omlouva, vsiml jsem si toho pozde a to uz bylo napsano par lidi na brnenskej sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Brno se vam omlouva, vsiml jsem si toho pozde a to uz bylo napsano par lidi na brnenskej sraz.Olomouc omluvu přijímá a můžeme někdy domluvit společnou akci, docela rád bych Brňáky poznal ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 woe, ja na minuly olomoucky byl, kdys byl ty na brnensky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 woe, ja na minuly olomoucky byl, kdys byl ty na brnensky? já byl na jednom olomouckém a na Brněnský bych rád, ovšem mi nikdy neklapl termín...toš neblafej a přemýšlej o jedné velké společné akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 !!! Problém vyřešen !!! Restaurace U Klásků, Olomouc, Slavonínská 474/59, 779 00 Nekuřácká, budeme mít koutek pro sebe, parkování v areálu !!! Doufám, že to není pro nikoho zásadní komplikace !!! https://www.facebook.com/RestauraceUKlaskuUP ... pro připomenutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Přátelé,s lítostí musím oznámit,že se tentokrát musím omluvit.protože se mému kamarádovi včera narodila dcerka,takže naplánoval zapíječku na chatě.Jistě chápete,že musím dát přednost této bohu libé akci.Tak si to užijte i za mě .... 1. Hejdík2. Cyril3. Juraj114. Čumil5. ST1G6. NERO.87. Eman22088. Jartop (a včera jsem mluvil s Valisem)9. Stýf10. Ondrej71 11. kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 (upraveno) Přátelé,s lítostí musím oznámit,že se tentokrát musím omluvit.protože se mému kamarádovi včera narodila dcerka,takže naplánoval zapíječku na chatě.Jistě chápete,že musím dát přednost této bohu libé akci.Tak si to užijte i za mě .... 1. Hejdík2. Cyril3. Juraj114. Čumil5. ST1G6. NERO.87. Eman22088. Jartop (a včera jsem mluvil s Valisem)9. Stýf10. Ondrej71 11. kubson12. Huty Sem se teda chtěl domluvit, kdo vlastně chce ode mne odvoz. Myslel jsem, že vezmu Gase, Kubsona, Jartopa a Čumila a po cestě se stavím pro Emana. Nikdo mne nekontaktoval.....tak mi cinkněte! 608777925.KarelT a Hejdík nejedou, takže místo v autě mám. A jednou to prostě bez toho pití vydržím.....no! . Alespoň mi ráno nebude špatně! A Nero taky nepije. Jestli se mnou nikdo ale nepojedete, kašlu na to a přijedu taxou a vínko si dám! Takže mne prosím dejte vědět. Cyril. Upraveno 23. května 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Pánové, mám zase brát nějaké ty staré "sračky", nebo budeme jen pít ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Jak jsem psal o stránku dřív - musím v pátek poo na Slovensko... Takže tentokrát beze mě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Abych tam nakonec nebyl sám :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Čistě teoreticky, pokud by mě to večer nebavilo u tchýně v Soběchlebích, mohl bych se taky ukázat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 jasně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se