MarvinX Odesláno 29. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 OK, přesuňme to tedy na sobotu 12.4. Asi to bude vyhovovat více lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2008 Sobota 12.4. je OK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 1. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Ještě jednou si dovolím shrnutí informací k setkání CHRONOMAGU v Olomouci. Termín: sobota 12.4. 2008 Čas: 18:00 Místo: Restaurace Drápal, Havlíčkova 1, Olomouc. Je to přímo naproti budově Okresního soudu. Odkaz na info o restauraci a mapu http://www.firmy.cz/detail/1966927-restaur...al-olomouc.html Těším se na vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aviatik008 Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Pro mě asi škoda, jezdím víkendy s dětma na chalupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Snad mi to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 8. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Zdravím všechny. Opět jsem zde s aktuálními informacemi o olomouckém setkání CHRONOMAGU. Dnes jsem zadával rezervaci v Drápalovi. Je na 18:00 hodin. U obsluhy se ptejte na rezervaci na heslo CHRONOMAG, nasměrují vás do nekuřácké části restaurace (mělo by to být vlevo od vchodu, po schodech nahoru). Termín: sobota 12.4. 2008 Čas: 18:00 Místo: Restaurace Drápal, Havlíčkova 1, Olomouc. Je to přímo naproti budově Okresního soudu. Odkaz na info o restauraci a mapu http://www.firmy.cz/detail/1966927-restaur...al-olomouc.html Těším se na vás. PS: Já sám dorazím trochu později, cca v 18:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aviatik008 Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Zdravím účastníky setkání, bylo fajn se dozvědět něco nového a samozřejmě ukázat své hodinky. Díky všem za pěkný večer a již se těším na další setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Zdravím účastníky setkání, bylo fajn se dozvědět něco nového a samozřejmě ukázat své hodinky. Díky všem za pěkný večer a již se těším na další setkání. Přidávám chválu za sebe. Škoda vám všem, kdo jste nedorazili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelzvacek Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Zdravím účastníky a těším se na další setkání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Tentokrát byla komornější atmosféra než na prvním setkání, přece jen bylo méně účastníků. Ale o to bylo víc prostoru si pořádně popovídat. Zdravím všechny a děkuji za setkání, bylo to velice příjemné. PS: Tedy začít sbírku v lednu a už mít takové výsledky, klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Jo, bylo to fajn a ty Aviatikovy Orlíky byly super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 Ahoj, je to zhruba rok od posledního srazu. Co tak srazit se znovu ? Byl by tady zájem opakovat akci v dubnu 2009 ? ??? Restauraci bych ale radši zvolil jinou, aby se lépe chodilo ke stolu, od stolu a kde se na stůl vleze větší množství hodinek a piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 Jooo, kdyby to byl někdy v týdnu mezi pondělí a středou, tak bych mohl přijít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 Nikdo nic? To je tady Olomoucká sekce tak slabá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Já bych se připojil Nemyslím si, že by olomoucká sekce byla slabá, hanáci jsou rozvážní a jen jim déle trvá než zareagují. Upraveno 13. března 2009 uživatelem MarvinX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 kde je Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 kde je Olomouc Tož na Hané, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Tak prdněte sem termín, ... Mechu je to na tobě. nemůžu popříští týden, celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Ideálně nějaký den mezi Po-St. To jsem tady na koleji a přišel bych na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 S tou rozvaznosti to sedi, prisel bych take, termin je mi celkem volny, ale uprednostnil bych neco mimo vikend (rodina, vylety), pondeli (marias) a stredu (sport), takze mi vlastne nejlepe z toho vychazi utery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se