Kostra Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Zkus mrknout na Davosa Ternos ceramic. Oproti Šteinům vychytaný kyklop, hezčí keramika na lunetě a celkově jsou díky 40 mm lépe nositelné. Na Uhrforu běhají za 350-450 éček.
Jörg8X Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Invicta taky dělá kopírku Subů, to ho možná vyjde ještě levněji
quest987 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Ja bych to tak nehrotil. Proste se mu ten design libi tak proc ne. Mel sem Oceany a jsou to dobre hodinky , neresil bych dokola to co jiz bylo tisickrat vyrceno.
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Naprosto souhlasim, to by bylo hodne zajimave ty vintage rucky. Osobne bych plasticitu indexu dal az na druhe misto. Take mne ta pepsi luneta laka, ale.., vzal bych radeji ty military. Jak pises, ze se snazis mit co nejmene nedostatku, tak to plne chapu, mam to take tak:). Je to ale boj, co? Vybirej v klidu, at nic neuspechas a nemusis pak prodavat.Co toto?Steinhart OCEAN Titanium 500 Premiumhttp://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premiumJo, je to neverending story Ale to k tomu asi patří. Pětistovky jsou parádní, ale bohužel už nad budget. Na SK fóru taky jedny jsou, psal jsem prodejci ale zatim se neozval. --- Vůbec mi nejde o to, mít doma kopírky subů protože na R nemám. Když jsem ale dumal, které potápky kolem 10k budou nejlepší poměr cena/výkon, vypadly mi z toho tyhle. Kdybych mohl budget navýšit, vzal bych Tridenty, Revue Thommen, nebo Shoguny a měl vystaráno, žel bohu nemůžu.
Micey Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 (upraveno) A co je spatnyho na tech Steinech Ocean 2? Neni to zadna kopirka, jsou pekny a maj safir lunetu. Upraveno 10. října 2015 uživatelem Micey
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Neni na nich špatné vůbec nic, jen jsou nové nad budget.
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Nemůžu, vánoce za dveřma, junior má za pár dní narozeniny, je toho moc co potřebuje finance.
tano Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Jo, je to neverending story Ale to k tomu asi patří. Pětistovky jsou parádní, ale bohužel už nad budget. Na SK fóru taky jedny jsou, psal jsem prodejci ale zatim se neozval. --- Vůbec mi nejde o to, mít doma kopírky subů protože na R nemám. Když jsem ale dumal, které potápky kolem 10k budou nejlepší poměr cena/výkon, vypadly mi z toho tyhle. Kdybych mohl budget navýšit, vzal bych Tridenty, Revue Thommen, nebo Shoguny a měl vystaráno, žel bohu nemůžu.Tak jako Shogun ten by byl super, co Suma? Je tam modra i cerna?
AndyAaron Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Kdyz jsi u potapek, co divery od Certiny? Maji svuj design a mel bys byt v budgetu... Sent from my iPhone using Tapatalk
Micey Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 V budgetu za novy diver auto Certiny? To neni v budgetu dvakrat..
slice Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 a čo toto? možno by sa nechal prekecať.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86648-davosa-argonautic-%C4%8Dernob%C3%ADl%C3%A1-verze/?hl=davosa
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Tak jako Shogun ten by byl super, co Suma? Je tam modra i cerna? Suma jsme taky zvažoval, ale jsou na mně už moc velké a celkově pouzdro působí dost masivě - cca 42mm bude můj strop, přes který bych nerad, ánžto mých 17cm není žádná extra pracka. Vyzkoušel jsem si to teď na Vostok Gaz-14 (45mm), vypadalo to až směšně. Jediné, kterým bych velkost odpustil a i přesto je zkusil, jsou právě Shoguny. a čo toto? možno by sa nechal prekecať.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86648-davosa-argonautic-%C4%8Dernob%C3%ADl%C3%A1-verze/?hl=davosa Už jsem mu psal, tak uvidíme. Díky za tip
tano Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 (upraveno) Suma jsme taky zvažoval, ale jsou na mně už moc velké a celkově pouzdro působí dost masivě - cca 42mm bude můj strop, přes který bych nerad, ánžto mých 17cm není žádná extra pracka. Vyzkoušel jsem si to teď na Vostok Gaz-14 (45mm), vypadalo to až směšně. Jediné, kterým bych velkost odpustil a i přesto je zkusil, jsou právě Shogun. Maxel: Ty Suma maji specificky tvar pouzdra, sedi skvele i na mensi ruce a opticky to nevypada na obr hodinky. Chtelo by to je vyzkouset ale;). Upraveno 10. října 2015 uživatelem tano
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Maxel: Ty Suma maji specificky tvar pouzdra, sedi skvele i na mensi ruce a opticky to nevypada na obr hodinky. Chtelo by to je vyzkouset ale;). Díky za info, v tom případě zkusím poprosit někoho kolem P9, abych je zkusil na ruce.
tano Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Díky za info, v tom případě zkusím poprosit někoho kolem P9, abych je zkusil na ruce.Zkus, nejsem az na vyjimky (Doxa, RLX Deep Sea) fanda obr hodinek, spis se mi libi mensi. Bohuzel ma ruka nemuze mit pod 40 mm i za tech 40 (Damasko jsem rad:). A ty Suma jsou paradni kukacky za ty penize. Jinak Shogun je prda jako byk.
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 A co třeba Archimede Sporttaucher? Kdyby to nebyly funglovky tak by ses vešel do limitu nebo lehce nad. Ale bude je docela težké sehnat, na foru jich moc nebude. Tvůj post jsem přehlédl a musím říct, že hodinky jsou to skvělé. Jen jak píšeš, sehnat je asi nebude jen tak. Teď jsem prošel pár webů, a nikde na prodej zánovní nejsou. Každopádně děkuju za rozšíření obzoru, neměl jsem o nich tušení
quest987 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Tvůj post jsem přehlédl a musím říct, že hodinky jsou to skvělé. Jen jak píšeš, sehnat je asi nebude jen tak. Teď jsem prošel pár webů, a nikde na prodej zánovní nejsou. Každopádně děkuju za rozšíření obzoru, neměl jsem o nich tušení Měl jsem je nějakou chvilku a musím říct , že jsou super pohodlné.
Maxel Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Pomož mi je sehnat a máme vítěze
AndyAaron Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 V budgetu za novy diver auto Certiny? To neni v budgetu dvakrat..http://www.jomashop.com/certina-watch-c013-407-11-051-00.htmlOk, tak lehce nad budget, ale ne dvakrat... Tento starsi model se mi libi vic jak ten novejsi s tema "SMP" ruckama... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se