Jurasu Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Tak nevim pred 10 lety jsem od nasich dostal k 18tinam Festiny 8801 a nosil jsem je praticky do letosnich Vanoc kdy jsem si koupil Eterny 1948 a to i presto ze asi pred 2 lety jsem si poridil Certiny. Dopadlo to tak ze Certiny lezely v supliku a na ruce jsem mel porad Festiny- vubec jsem je nesetril a nemel jsem s nimi zadny problem- i kdyz ted asi pujdou na opravu nebot luneta ma trosku vuli a to mne pekelne vytaci. V servise byly tusim 2x na vymene baterky a to je vse. Jsou lehke ( titan), odolne a spolehlive Budu oponovat, mně Festiny odešly do věčných lovišť před týdnem - chronografy v titanu za 10 000, - vadný strojek, oprava za 5 000,- podle vyjadření hodináře z Dealu. Deset tisíc za hodinky, které vydrží sedm let, to mi nedává v tuto značku moc důvěry. S Festinama jsem skončil.
Gilius Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Otázka - rád bych si nechal vyměnit sklíčko za nějaké odolnější. Poradíte, kde to nechat udělat? Myslím,že skoro v každém hodinářství Ti sklíčko vyměněj. Minimálně tam,kde prodávají Festiny......
mechano Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Budu oponovat, mně Festiny odešly do věčných lovišť před týdnem - chronografy v titanu za 10 000, - vadný strojek, oprava za 5 000,- podle vyjadření hodináře z Dealu. Deset tisíc za hodinky, které vydrží sedm let, to mi nedává v tuto značku moc důvěry. S Festinama jsem skončil. A jak je to s tvojí důvěrou k onomu hodináři ? Chci říci, že cena výměny strojku mi připadá hóóódně přešvihnutá.
Honza49 Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Budu oponovat, mně Festiny odešly do věčných lovišť před týdnem - chronografy v titanu za 10 000, - vadný strojek, oprava za 5 000,- podle vyjadření hodináře z Dealu. Deset tisíc za hodinky, které vydrží sedm let, to mi nedává v tuto značku moc důvěry. S Festinama jsem skončil. Myslím, že v dealu není až tak nejlepší hodinář. Já bych to zkusil poslat do autorizovaného servisu. V dealu jsem měl hodinky jednou a naposled.
Jurasu Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Myslím, že v dealu není až tak nejlepší hodinář. Já bych to zkusil poslat do autorizovaného servisu. V dealu jsem měl hodinky jednou a naposled. Měl jsem je tam každý rok na výměnu baterie a tlakové zkoušce a vždy OK. Po zmiňované návštěvě jsem až doma zjistil, že na zadním víku je hluboký vryp, který tam zřejmě udělal při otevírání hodinek. Takže jsem došel ke stejnému názoru. Ale musím konstatovat, že mně to dost překvapilo - na to jaký je to prestižní prodejce tam zaměstnávají takové neumětely. Ale ke komu v Ostravě zajít?
Baker Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Ale ke komu v Ostravě zajít? Pan Svoboda, hodinarstvi U Alese.
Traveller Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Myslím,že skoro v každém hodinářství Ti sklíčko vyměněj. Minimálně tam,kde prodávají Festiny...... Mně nejde o originální sklíčko, ale o něco lepšího (safír :-)). Když mi naposled měnili sklo u rozbitých hodinek v obyč. hodinářství, dali ho tam nakřivo. Zkusím toho pana Svobodu v OV, třeba to bude taky umět ...
Gilius Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 To mi došlo....zatím jsem nepotkal hodinářství,kde by mi nebyli schopni vyměnit sklíčko za jiné(a lepší).
rur Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 (upraveno) To mi došlo....zatím jsem nepotkal hodinářství,kde by mi nebyli schopni vyměnit sklíčko za jiné(a lepší). http://www.hodinar-zlatnik.cz vyměnil už loni bez problémů na sklíčko na festinách a v květnu jsem s nimi absolvoval i pobyt u moře. hodinky jsou jako nové po 9letech. Upraveno 8. srpna 2008 uživatelem rur
Traveller Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 To mi došlo....zatím jsem nepotkal hodinářství,kde by mi nebyli schopni vyměnit sklíčko za jiné(a lepší). No já mám bohužel nepříliš dobrou zkušenost.
Jacobs Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Budu oponovat, mně Festiny odešly do věčných lovišť před týdnem - chronografy v titanu za 10 000, - vadný strojek, oprava za 5 000,- podle vyjadření hodináře z Dealu. Deset tisíc za hodinky, které vydrží sedm let, to mi nedává v tuto značku moc důvěry. S Festinama jsem skončil. Jen orienatacne jaky jsi mel model? 5000 za vymenu strojku- si z tebe dela hodinar srandu a zkousi jaky jsi mimon
Jurasu Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Jen orienatacne jaky jsi mel model? 5000 za vymenu strojku- si z tebe dela hodinar srandu a zkousi jaky jsi mimon V záručním listu to není napsané, ale na zadním víčku je 6789. Zrovna nemám žádnou fotku. Stejně uvažuji, že je pošlu do autorizovaného sevisu Festiny
DavidC3 Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 jj Janeba to uděla za 2500,- a oni to vydají za 5000,- to víš velký nájem :-) a leasing na auto
Gilius Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 a nová kolekce ...řada Tour de France 2009 http://www.festina.cz/novinka_tdf09.html
Gilius Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 co říkáte na tyhle???? FESTINA F16291/3 # Stainless steel # Textured dial # Tachymeter # Date window # Water resistant 330ft # Chronograph # Quartz # Case diameter 41mm
frista Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Prijdou mi zajimavy, rozhodne dobra volba pro bezne noseni a uzivani. Spousta muziky za slusne penize.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se