Snow Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Union Glashütte 1893 Kleine Sekunde Union Glashütte rozšiřuje řadu 1893, která má připomínat rok založení firmy dvěma modely, dámským a pánským. Jedná se hodinky s malou sekundovkou, dámský má průměr 34mm, pánský rozumných 41mm. Jak píší v katalogu, jsou to hodinky, s kterými budete chtít trávit veškerý čas nebo dokonce celý život . Pouzdro je ocelové, leštěné. Strojky jsou u dámského 2895-2 a pánskáho U 2899-0Z. Malá sekundovka je umístěná, jak je ostatně vidět z obrázku na šesté hodině, datumovka je uvnitř okruží malé sekundovky což je výborné, jedná se o promyšlenou věc, být kdekoliv jinde, rozbila by celou kompaktibilu hodinek. Použití arabských číslic se mi jeví jako podstatně výhodnější než římských. Velice pěkným detailem jsou modřené ručky. Sklo je zakřivé, doplněné bohužel oboustranou antireflexní vrstvou. Bohužel proto, že vnější je více méně neštěstí, vnitřní je dokonalé. Dýnko je též prosklené, antireflexní. Hodinky mají řemen z černého krokodýla.Existuje též alternativní modelová řada, řekl bych, že méně atraktivní, černá doplněná hnědým krokodýlem.Cena je velmi příjemná 1780? nebo 1780CHF. . zdroj - http://www.watchtime.net/promotion/hotspot/union-glashuette-1893-kleine-sekunde/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) Krásný kousky, zajímavej detail je rozdíl umístění datovýho okna obou velikostí danej konstrukcí, u pánskýho modelu se to podařilo díky velikostem parádně. Malej mi připomíná datumku pilotek od Longines, která prošla značnou kritikou, já s ní problém nemám, ale v tomhle provedení by mi vyhovovalo chybějících 38 mm. Celkově za mne povedený a krásný hodinky a klidně na celý život U tohoto typu hodinek by mě zase ten vnitřní AR netrápil, ale škrábnout ho manžetovým knoflíčkem, nebo nešťastnou náhodou samozřejmě lze, ale i tak ho na nich vnímám spíše pozitivně. Zajímavý rozdíl je ve vodotěsnosti, kdy pánský model má WR 100 a dámský pouze 50 metrů. Upraveno 19. října 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Jsou hezký, ale já mám pořád trochu problémy si u týhle značky ospravedlnit cenu, zvlášť, když hned vedle si člověk může pořídit modely jako Orion nebo Tangente. Kdyby aspoň ukázali krásně zdobenej strojek, ale pohled zespodu nikde není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 No tak zdobit ty svoje Ety, to oni určitě budou.Btw na stránkách výrobce jsou k vidění další varianty, s římskými číslicemi mají takový chopardský nádech .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Viděl jsem celou kolekci v sobotu naživo a musím říci,že to dělají pečlivěji a lépe.Docela slušně mají nastavené i ceny. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Tak tohle je velice povedena rada! Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se