makybou Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Prosím o radu, kde nechat ocenit hodinky A. Lange ?Mám jedny po dědovi a nevím, co s nimi. Dala jsem je na běžné nošení otci, ale když jsem pak zjistila, jakou mají cenu, tak bych je chtěla prodat, ale vůbec nevím, za kolik.Díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 (edited) Cenu maj tak milión, hustý. Ještě foto strojku by to chtělo, ať se pokocháme. Edited October 19, 2015 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Toto nie sú hodinky A.Lange & Soehne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlubix Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Možná i víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makybou Posted October 19, 2015 Author Report Share Posted October 19, 2015 Díky za reakce, nevíte, kde bych je mohla nechat ocenit? popřípadě prodat? nemám od nich vůbec nic - jak jsem psala, donedávna jsem vůbec nevěděla, že jsou tak cenné.Díkec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Neni nutno to resit, cena nepresahuje cenu lopatky na hrani na pisek. Viz vyse, nejsou to A. Lange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Odnes je do Carollina v Pařížský, ti je prodávaj. Ocěněj ti je a když budou mít v kase dost peněz, tak je asi rovnou vykoupěj. Ale možná, že ti daj jenom devět set litrů, třeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makybou Posted October 19, 2015 Author Report Share Posted October 19, 2015 Můžu se zeptat Megazávisláka, proč si myslí, že to nejsou A. Lange?Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Hoď sem prosím fotku zezadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Takhle mají vypadat, to tvoje je šmuk od vietnamců z plechovky od mandarinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Pánové buďte gentlemani, je to dáma. Makybou, jsou to padělky a to velmi příšerné, tedy kdokoli kdo někdy v životě hodinky AL&S viděl Ti na první pohled z 10 metrů řekne, že nejsou pravé a nemají cenu ani pár stovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makybou Posted October 19, 2015 Author Report Share Posted October 19, 2015 Mám je doma, tak je odpoledne hned vyfotím zezadu. Nemyslím si, že je to šmuk. Když na nich místní zlatník měnil baterku, tak říkal, ať si jich vážím a nedávám je z ruky.Děkuji za všechny názory Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulix Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Klidně ať je otec nosí. Jsou levnější, než nějaké digitálky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlubix Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 (edited) Mám je doma, tak je odpoledne hned vyfotím zezadu. Nemyslím si, že je to šmuk. Když na nich místní zlatník měnil baterku, tak říkal, ať si jich vážím a nedávám je z ruky.Děkuji za všechny názoryNic Edited October 19, 2015 by dlubix Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Mám je doma, tak je odpoledne hned vyfotím zezadu. Nemyslím si, že je to šmuk. Když na nich místní zlatník měnil baterku, tak říkal, ať si jich vážím a nedávám je z ruky.Děkuji za všechny názoryTo je právě ten kámen úrazu. Tenhle kousek rozhodně baterku mít nemá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Mám je doma, tak je odpoledne hned vyfotím zezadu. Nemyslím si, že je to šmuk. Když na nich místní zlatník měnil baterku, tak říkal, ať si jich vážím a nedávám je z ruky.Děkuji za všechny názoryTo je úplně jedno co si myslíš, takové hodinky se nikdy na baterku nedělaly, takže si sama potvrdila že je to hrůza za pár kaček z tržnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulix Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Jo a jeste baterkace???. To byl zkuseny zlatnik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Všechny Lange hodinky mají mechanický strojek, tedy NE NA BATERKU!!!! Důkaz máš i na wikipedii (https://en.wikipedia.org/wiki/A._Lange_%26_S%C3%B6hne) Ale chápu, že věříš víc místnímu zlatníkovi než lidem, kteří se hodinkám skutečně věnují. Komu není rady, tomu není pomoci - tedy ano, Carollinum, Pařížská 67/11, 110 00 Praha-Josefov, tel.: 224 812 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Můžu se zeptat Megazávisláka, proč si myslí, že to nejsou A. Lange?DěkujiLeta driny a odrikani plus trocha zdraveho usudku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makybou Posted October 19, 2015 Author Report Share Posted October 19, 2015 Díky všem za reakce. Já se v hodinkách vůbec nevyznám, tak se nezlobte :-) jsem ráda, že je může dál v klidu nosit :-)Pěkný den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts