Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Protože se domnívám,že majitelů automatů je zde jako zrnek písku a watchwinderů v jejich majetku jako šafránu,mám tento nápad.

Požádat zdvořile kubsona zda byl ochoten uskutečnil hromadný nákup třeba tohoto modelu watchwinderu

http://cgi.ebay.de/Uhrenbeweger-4-4-Uhren-...tem250172149449

propočetl cenu to znamená nákupní-/ v aukci vychází kolem 50 euro/tam by se třeba podle počtu lidí dala navrhovat množstevní sleva, shipping a kubsonova marže tak aby to pro něj bylo zajímavé a realizoval nákup po složení zálohy od zájemců. Cena by byla podstatně nižší než při nákupu zde

Aby bylo jasno zda by tahle akce měla smysl prosím napište kdo z vás by měl předběžně zájem,potom by se podle počtu zájemců zjišťovaly podrobnosti.jesli je to pitomost není to chyba Kubsona ale je to myšlenka m.h. / mojí hlavou/ :bangin:

Upraveno uživatelem Conrad
  • Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Protože se domnívám,že majitelů automatů je zde jako zrnek písku a watchwinderů v jejich majetku jako šafránu,mám tento nápad.

Požádat zdvořile kubsona zda byl ochoten uskutečnil hromadný nákup třeba tohoto modelu watchwinderu

http://cgi.ebay.de/Uhrenbeweger-4-4-Uhren-...bayphotohosting

propočetl cenu to znamená nákupní-/ v aukci vychází kolem 50 euro/tam by se třeba podle počtu lidí dala navrhovat množstevní sleva, shipping a kubsonova marže tak aby to pro něj bylo zajímavé a realizoval nákup po složení zálohy od zájemců. Cena by byla podstatně nižší než při nákupu zde

Aby bylo jasno zda by tahle akce měla smysl prosím napište kdo z vás by měl předběžně zájem,potom by se podle počtu zájemců zjišťovaly podrobnosti.jesli je to pitomost není to chyba Kubsona ale je to myšlenka m.h. / mojí hlavou/ :bangin:

Můžeš prosím opravit ten odkaz? Tento bohužel nefunguje. Díky ti.

Předpokládáš, že by mohl se vším stát třeba okolo 70 Euro?

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Odkaz jsem upravil bude aktivní 2 dny protože je to z Ebay tak připojuji foto, doprava po EU stojí 29.90 euro snad kdyby to bylo větší množství bylo by to levnější ale to je jen můj dohad

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To vypadá zajímavě. Zrovna na čtyři kusy bych potřeboval...

Nemáš nějaké konkrétnější informace nebo zkušenosti. Němčinou nevládnu, tak nevím co tam k tomu píšou.

Každopádně by chtělo zjistit, jestli se tam hodinky vůbec vejdou (někdo tu psal, že u nějakého watchwinderu nešlo dovřít víko, když tam dal masivní hodinky).

Co je to vůbec za materiál? A dalo by se zjistit, jak moc je hlučý?

Jinak je to dobrej tip k nákupu ke kterýmu bych se eventuelně přidal...

Odesláno (upraveno)
To vypadá zajímavě. Zrovna na čtyři kusy bych potřeboval...

Nemáš nějaké konkrétnější informace nebo zkušenosti. Němčinou nevládnu, tak nevím co tam k tomu píšou.

Každopádně by chtělo zjistit, jestli se tam hodinky vůbec vejdou (někdo tu psal, že u nějakého watchwinderu nešlo dovřít víko, když tam dal masivní hodinky).

Co je to vůbec za materiál? A dalo by se zjistit, jak moc je hlučý?

Jinak je to dobrej tip k nákupu ke kterýmu bych se eventuelně přidal...

jestli to bude tak nějak okolo těch 50 EUR asi bych do toho taky šel ...

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno (upraveno)

Me by se to libilo, ale:

- jsou to Cinani

- dodavka asi vetsinou trva dost dlouho, dostali kvuli tomu par negativnich nebo neutralnich feedbacku

- pokud je neco spatne, vyrizeni reklamace trva velmi dlouho - opet par negativnich feedbacku

- jeden kupujici si stezoval (ponekud chatrnou anglictinou), ze nejde grilovat pri zavrenem viku (byl to skoro stejny model http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...m=250152199345)

- pouze prevod, neberou paypal

- POSTOVNE PO EVROPE JE 30 EUR, coz je dost. Nemyslim, ze za vice kusu to bude vychazet nejak vyrazne lepe. Ta legrace vazi 4 kila.

- chod inzeruji velmi tichy, zda je to skutecnost, tezko rict

Dival jsem se do historie, tenhle model byl vydrazen tak nejak okolo 50 EUR.

Upraveno uživatelem Heim
Návštěvník tolja
Odesláno

Kdosi zde před časem zmiňoval, že watchwindery v této cenové hladině jsou krabice z tvrzeného lakovaného papíru, a ve skutečnosti vypadají hrozně. Já sám bych o gril také stál, ale určitě nechci nějakou ohyzdnost, která se tváří jako něco, čím není. Mám špatnou zkušenost s "levným" nářadím - většina kusů je nepoužitelná, nebo použitelná jen jednou, s "levným" kufříkem na hodinky - zdálky není špatný, ale jeho provedení je v detailech děsné. Já bych se přiklonil ke grilu, který v bazaru před časem nabízel Kuba - byl plastový, na nic si nehrál, a cena byla tuším okolo 2K. Jedinej problém je v tom, že byl jen na jeden kousek. Já jsem vlastně v pohodě, protože na denní nošení střídám dvoje Poljoty s manuálním nátahem, a nákup automatů k nošení plánuji někdy v budoucnu. Ale kdyby byl gril v přiměřené kvalitě a za rozumnou cenu, asi bych se k hromadnému nákupu přidal, a motivoval se tak k nákupu automatů.

Odesláno
Kdosi zde před časem zmiňoval, že watchwindery v této cenové hladině jsou krabice z tvrzeného lakovaného papíru, a ve skutečnosti vypadají hrozně. Já sám bych o gril také stál, ale určitě nechci nějakou ohyzdnost, která se tváří jako něco, čím není. Mám špatnou zkušenost s "levným" nářadím - většina kusů je nepoužitelná, nebo použitelná jen jednou, s "levným" kufříkem na hodinky - zdálky není špatný, ale jeho provedení je v detailech děsné. Já bych se přiklonil ke grilu, který v bazaru před časem nabízel Kuba - byl plastový, na nic si nehrál, a cena byla tuším okolo 2K. Jedinej problém je v tom, že byl jen na jeden kousek. Já jsem vlastně v pohodě, protože na denní nošení střídám dvoje Poljoty s manuálním nátahem, a nákup automatů k nošení plánuji někdy v budoucnu. Ale kdyby byl gril v přiměřené kvalitě a za rozumnou cenu, asi bych se k hromadnému nákupu přidal, a motivoval se tak k nákupu automatů.

A toho jsem se dost obával - kvality. Jenže co za ty peníze taky asi čekat, že?

Po pravdě se mi ani moc výše zmíněný watchwinder, ostatně jako většina, nelíbí. Zaujala mě ta cena.

Co tu před časem nabízel Kuba jsem taky zaregistroval, nicméně byl jen na jeden kus hodinek. Ale jinak mi plast nevadí... Lepší než ty jakobydřevěné krabice, které vypadají jak kus nábytku...

Tady ve vedlejším vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8750&st=20 se HonzaX zmínil, že by takový watchwinder (viz obrázek s Omegama) nebyl problém vyrobit... Ten styl se mi moc líbí... otázka zní, jestli to nebyl jen výkřik do tmy, ale možná realita...? a samozřejmě taky cena, která se asi bude lišit podle počtu chtěných kusů.

Jelikož bych chtěl watchwinder na několik kusů (optimální na 4), docela mne zaujal i design tohoto stroje, který Jeremy prodal: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8867

Co vy ostatní? Najde se někdo, kdo by chtěl jít cestou takového experimentu?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pravda je,že ty "krabice" s cenou kolem 2tisíc moc krásně nevypadají.Je to jak šperkovnice po babičce.

To ten Omegáckej alespoň vypadá jako stroj a k mechanickým hodinkám mi to pasuje mnohem lépe.....

Petr.

Odesláno (upraveno)

Jen pro vysvětlení, neříkám,že ta krabice je estetický pocuc a že na čínské výrobce by bylo extra spolehnutí.

Myšlenka byla dána tím, že mám 5 automaty a tak bych ww.velice rád měl.

Ten co nabízel kuba kdyby byl na 2 neváhal bych ani chvíli a sáhnut po něm i když bych raději dal přednost sítovému napájení než baterce

Ten omega je velmi pěkný,otázka je zda by byl nekdo ochoten ho ve větším množství vyrobit, za jak dlouho a za kolik.

A dávat za ww. i když švýcarské provenience 8 tisíc jak zde někdo tady na foru dal odkaz se mi nechce

Tedy kudy kam

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník tolja
Odesláno

http://www.conrad.cz/natahovaci-mechanismu...dinky+dp101352/

Podle mne to je přijatelný kompromis. Prvděpodobně to je noname čína, ale alespoň máš možnost reklamace.

Odesláno (upraveno)

to co jsem prodával je od firmy eilux sice taky čína ale myslím celkem ucházející qualita

jo to jsem chtěl říct, že dělají i větší ww

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno
to co jsem prodával je od firmy eilux sice taky čína ale myslím celkem ucházející qualita

jo to jsem chtěl říct, že dělají i větší ww

Kouknul jsem na jejich stránky: http://www.eilux.de/ a vypadají docela slušně.

Jenže i ten nejobyčejnější na dva kusy stojí kolem 400$ :thumbsdown_anim:

Odesláno
Tohle prý stojí 17000,- kč ......

Tak to jsem taky nepochopil!

Možná je to tím, že běžně prodávají Fortisy pod cenou a tak alespoň na příslušenství potřebují něco vydělat... jinak fakt nevím :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...