Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Super! Ale ty PADI jsou IMHO lepsi a urcite se lepe foti Hardlex, nez ten safir. Je to tak? Tam mas vnitri antireflex u toho safiru urcite, vid?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tano: Ano je tam vnitřní modrý antireflex a pravděpodobně máš pravdu. Co se týče nechtěných odlesků atd. tak je na tom safír poněkud hůře. Ba co víc, zaznamenal jsem, že i luminescence je horší oproti hardlexu, ale ten safír Ti to bohatě vrátí při pohledu na ty hodinky. Na padiny ho dávat určitě nebudu, asi bych do jisté míry přišel o ten skvělý sunburst efekt na cifru a to bych nerad. Ale na suma ho "plesknu" zcela určitě a bez váhání. Mě ta "hra" světel a barev na safíru neskutečně baví.

post-21215-0-85695000-1509446823_thumb.jpeg

post-21215-0-63023800-1509446834_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Ja vim, ze je zde spousta fandu safiru. Ja jsem ale asi konzerva a me ten Harlex plne vyhovuje. Ve snu by me nenapadlo tam rvat jine sklo, promin kamarade :)

Aspon, ze zelvy zustanou puvodni, snad si to rozmyslis i u Sumo :)

Odkaz ke komentáři

Mě by ten hardlex taky vyhovoval, ale sbírám na něj ťukance jak blázen a to na ty hodinky dávam fakt pozor (suma). Mám jedny starý citizeny skyhawk a ty zažily fakt peklo a safír je čistý jak slovo boží.

Tohle se moc klukům nepovedlo, ale zase je to asi levnější mno.

Odkaz ke komentáři

Vis, ja to beru jako tak, uvedomuji si, ze Hardlex je zcela zrejme nachylnejsi na skrabance. Na druhou stranu se mi vice libi ten pruchod svetla Hardlexem na cifernik, nebo jak to nazvat.

Zadnej safir mi to zatim neposkytl a muze byt obohocenej o vnitrni, nebo vnejsi ar.

Za dalsi, pokud drbnu Hardlex, mimo MM, tak stoji par korun a vymenim ho.

Neber to prosim tak, ze te kritizuji, to v zadnem pripade. Mozna obdivuji Tvoji odvahu..;)

Trochu odbocim, v dobach kdy jsem mel sve prvni auto ( Skoda 120 l - uzovku ), tak vsichni moji vrstevnici podobne auta tunili, nekomu se to celkem i povedlo a nekdo mel hroznej paskvil. Ja jsem svoji Skodovku uvedl do prakticky tovarniho-puvodniho provedeni (nova ale puvodni nadrz, nove chromovane narazniky atd.) , jen jsem si dovolil dat jinou barvu. :) Kdyz jsme pak meli sraz na parkovisti, tak se ta moje tovarni skodivka uplne vyjimala mezi okridlovanyma, vytunenyma karama.

Odkaz ke komentáři

Neberu to jako kritizování, rozhodně ne a odvážný taky nejsem, neboť jsem je tak již koupil. A s auty a všeobecně tunningem s Tebou do puntíku souhlasím, avšak tohle neberu jako tunnig spíš upgrade. Zkusím koupit na suma rovný safír, aby byl co nejvíce podobný původnímu hardlexu. Myslím, že ten double domed přitahuje právě ty nechtěné odlesky. Uvidím, třeba se nakonec u sumáčů vrátím k hardlexu, ale pamatuji si, když jsem viděl poprvé suma v černé s černým datumovým věncem a modrým double domed safírem, tak jsem z toho byl dost "vyplesklej" a tento efekt mi na "sérii" chyběl. Žádný "WoW efekt" se nekonal, ačkoliv jsou to pro mě skvělé hodinky a taky neprodejné.

Odkaz ke komentáři

Tak se budu tesit a drzim palce pane ;)

Odkaz ke komentáři

Já právě viděl u sum (tušim, že modrý) in natura právě safír a černý věnec. Ani jedno mě vůbec nebralo. Černý věnec mi regulérně vadil. Možná, že to jsou stejný putovní. Suma a želvy jsou kouzelný právě tím, že to jsou takový toolvoče kde se počítá mj. i cena. Jakýkoliv zásahy jsou investice navíc, to nemluvě o možném porušení těsnosti atd. Zapuštěný hardlex je daleko lepší než něco vypouklýho, kde je větší šance to do něčeho mrdnout. Jakýkoliv modifikace kromě tahů a řemenů, tak za mě rozhodně ne.  

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Chacha :)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...