Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Trochu obleva :(

post-30673-0-88283500-1513770065_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak si tak jdu dneska kolem mého oblíbeného hodinářství a přemýšlím o tom, že si furt nějak nemůžu vybrat hodinky k těm mým polokulatinám. No a tak zajdu jen tak na čumendu dovnitř. A ejhle, ve vitrině želvy. PADI verze. Mám ji nakoukanou z internetu, byl to jeden z kandidátů... Ale naživo ještě parádnější. V kombinaci se slevou, kterou tam mám jako stálý chronomagor prostě neodolatelné. Co dodat...  :clap:

post-21737-0-48578100-1514895068_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bushman
Odkaz ke komentáři

Bushman: dobre Ty!! Uzivej novych pepsinek :clap:

Odkaz ke komentáři

Díky, dlouho jsem nad nimi slintal na internetu, málem jsem už i objednal. Ale furt jsem si nebyl jistý - z těch fotek. Líbily se mi, to jo, ale říkal jsem si, aby ty pepsiny nebyly moc divoký, přece jen mi není 20. :-))) Ovšem naživo, to byla láska na první pohled.

Hned vedle ležely SKX009 pepsi, taky krásný, ovšem 4r36 s hackingem a manuálním nátahem u želv pro mně je jasné plus, tak  nebylo co řešit.Fakt je, že na ruce sedí jako p.del na hrnci. 

Odkaz ke komentáři

Seiko představilo limitovanou řadu Black Series

https://www.seiko-prospex.com/sea/blackseries

Nevíte náhodou jak moc bude tato série limitovaná tzv. zda by se "vyplatilo" koupit například právě želvy srpc49k1. Nepočítám s tím, že by se hodinky nějak extra zhodnotily  :D přeci jenom bych je měl na nošení, ale bylo by pěkné vědět, zda si například udrží svojí hodnotu. Předem dík za odpověď. 

Upraveno uživatelem Msater1
Odkaz ke komentáři

Tak si tak jdu dneska kolem mého oblíbeného hodinářství a přemýšlím o tom, že si furt nějak nemůžu vybrat hodinky k těm mým polokulatinám. No a tak zajdu jen tak na čumendu dovnitř. A ejhle, ve vitrině želvy. PADI verze. Mám ji nakoukanou z internetu, byl to jeden z kandidátů... Ale naživo ještě parádnější. V kombinaci se slevou, kterou tam mám jako stálý chronomagor prostě neodolatelné. Co dodat...  :clap:

Dnes jsem je zkoušel na ruce v Helveti a asi jsem to neměl dělat :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jo, taky se na to divam, a cim dal tim vic mi to pripada, ze to je pasek z jineho modelu. Nejakej podobnej je jeste tady (z tech tri fotek pod produktovou fotkou je to ta prostredni), ale ten ma zase jine ty koncovky. V kazdem pripade bych hledal pasek s oznacenim R02Y012Jx (x je nejake cislo, od 0 do 9).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...