tano Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Trochu obleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 ... 777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 nej zelvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Tak si tak jdu dneska kolem mého oblíbeného hodinářství a přemýšlím o tom, že si furt nějak nemůžu vybrat hodinky k těm mým polokulatinám. No a tak zajdu jen tak na čumendu dovnitř. A ejhle, ve vitrině želvy. PADI verze. Mám ji nakoukanou z internetu, byl to jeden z kandidátů... Ale naživo ještě parádnější. V kombinaci se slevou, kterou tam mám jako stálý chronomagor prostě neodolatelné. Co dodat... Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Bushman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) No obrázek se krapet nepovedl... Kurník, proč je to tak malý... :-))) Edit: Oprava obrázku... Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Bushman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Bushman: dobre Ty!! Uzivej novych pepsinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Díky, dlouho jsem nad nimi slintal na internetu, málem jsem už i objednal. Ale furt jsem si nebyl jistý - z těch fotek. Líbily se mi, to jo, ale říkal jsem si, aby ty pepsiny nebyly moc divoký, přece jen mi není 20. :-))) Ovšem naživo, to byla láska na první pohled. Hned vedle ležely SKX009 pepsi, taky krásný, ovšem 4r36 s hackingem a manuálním nátahem u želv pro mně je jasné plus, tak nebylo co řešit.Fakt je, že na ruce sedí jako p.del na hrnci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 No sakra. Já je fakt pořídím! Asi ale počkám na nějakou zajímavou nabídku v prodejní sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msater1 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Seiko představilo limitovanou řadu Black Serieshttps://www.seiko-prospex.com/sea/blackseries Nevíte náhodou jak moc bude tato série limitovaná tzv. zda by se "vyplatilo" koupit například právě želvy srpc49k1. Nepočítám s tím, že by se hodinky nějak extra zhodnotily přeci jenom bych je měl na nošení, ale bylo by pěkné vědět, zda si například udrží svojí hodnotu. Předem dík za odpověď. Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Msater1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Hezký nový tah od Uncle Seiko myslím, že na PADI ideální http://forums.watchuseek.com/f21/%2Anew%2A-uncle-seiko-z199-bracelet-quick-review-pics-4601709.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Tak si tak jdu dneska kolem mého oblíbeného hodinářství a přemýšlím o tom, že si furt nějak nemůžu vybrat hodinky k těm mým polokulatinám. No a tak zajdu jen tak na čumendu dovnitř. A ejhle, ve vitrině želvy. PADI verze. Mám ji nakoukanou z internetu, byl to jeden z kandidátů... Ale naživo ještě parádnější. V kombinaci se slevou, kterou tam mám jako stálý chronomagor prostě neodolatelné. Co dodat... Dnes jsem je zkoušel na ruce v Helveti a asi jsem to neměl dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Jojo, jak si člověk hodinky vyzkouší na ruce, je na průser zaděláno :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Hezký nový tah od Uncle Seiko myslím, že na PADI ideální http://forums.watchuseek.com/f21/%2Anew%2A-uncle-seiko-z199-bracelet-quick-review-pics-4601709.html 20171226_211553351_iOS.jpgŠkoda že ten tah nemá plné koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Co pak ty koncovky, ty by mi ani nevadily, ale ta překlápěčka je tragická, ta by letěla jako první. No a kdybys jí tam nechal a vochodila se, tak by si jí pak mohl nahradit kovotexáckou z primek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Poraďte mi, ač jsem hledal jak jsem hledal ... takový řemen jsem nikde nenašel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jarrette, cerna verze pasku je R02Y011J9, modra verze ma cislo dilu R02Y012J9, podle informaci, ktere jsem nasel. Jeden je na eBayi - na fotkach to ma do modre daleko, ale pisou, ze je modrej, a cislo taky souhlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 máto sice značku na konci gumáku, ale asi to bude on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jo, taky se na to divam, a cim dal tim vic mi to pripada, ze to je pasek z jineho modelu. Nejakej podobnej je jeste tady (z tech tri fotek pod produktovou fotkou je to ta prostredni), ale ten ma zase jine ty koncovky. V kazdem pripade bych hledal pasek s oznacenim R02Y012Jx (x je nejake cislo, od 0 do 9). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Nevím zda to jiz někdo postoval:Další verze Želv :http://wornandwound.com/introducing-two-new-seiko-turtles-black-series-ref-srpc49-goldtone-ref-srpc44/Gold tone k dostání zde:https://www.longislandwatch.com/Seiko_SRPC44_Dive_Watch_p/srpc44.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se