Strocek Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 přezuto na letní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 sem zase unešenej, maximální spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Želvy pod drobnohledem Měsíční krajina Index na dvanáctce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 tak jsem - namísto jejich prodeje - dokoupil k želvám tohle chrastítko od strejdy seika. jako fajn retro, možná jsem jen čekal trochu víc muziky. ale dobrý, hodinkám sedne pěkně. ..a teď, pánové, KTERÝ JSOU VÍC???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 trhací spona a 22-16mm zůžení, parádní tahšlo by změřit jaká je nejkratší možná délka od pouzdra ke sponě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 na obou stranách 5cm.já mám na malíkové straně jeden dílek navíc, jinak jsem dal všechny pryč. díky malé hmotnosti náramku se hodinky měly snahu přetáčet, ale po lehkém dotažení ok.nakonec spokojenost, je super pohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 díky mocříkal jsem si že je docela plochej a hodně se zužuje, že se budou hodinky točit. A píše tam že je spíš Long a že Short verze přijde, tak to raději počkám. Teď mám u palcové strany mezi pouzdrem a sponou 3cm a je to super. Tak uvidím co bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 pokud bys měl zájem vidět - po 17h na flošně, kde parkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 to bud asi ještě na tréninku, ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Nasadil jsem modrej Crafter Blue. Krom toho, že se moc líbí, tak mi něm i moc pěkně sedí na ruce. Velká spokojenost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 prischera: sedí jim krásně! Želvy zblízka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) . Upraveno 6. května 2018 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Boha vášho, na zraze musím znovu ochutnať "želvy", keď som ich skúšal naposledy v Liberci prišli mi na moju ruku moc veľké, ale z týchto fotiek nemôžem...Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 "Želvy na vycházce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Tak už je konečně mám doma taky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Vraj coming soon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Já to sklo a cifr prostě žeru.. omlouvám se, že to tady s nimi spamuju ale mám z nich opravdu radost! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 tak nejak komplikovany nakup, no na druhy pokus sa zadarilo robia mi velku radost ...PS. ... ale SEIKO SZSC004 vacsiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Heritage Modifikace želv.Safír s modrým antireflexem od crystaltimeshorology a keramická luneta od lumedceramicbezelinserts #Seiko #SRP775 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Fantastická Seiko Lumibrite + Lumi na lunetě od lumedceramicbezelinserts#Seiko #SRP775 #Turtle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se