villain83 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Ta zlata by byla hezci,kdyby indexy byly ohraniceny (6215,6159,6105...),ale to uz by nebyl remake 6309,no:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Stejne tvarovane nozky?Vzdyt je to uplne jiny pouzdro,to by si musel sehnat jinou koncovku.Máš pravdu, taky mám často chvilky, kdy je lepší dřív přemýšlet a dívat se, než psát. Výřez na tah je v podstatě obdelníkový na rozdíl od SKX. Ale aspoň tam budou sedět dobře univerzální tahy s rovnýma koncovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Máš pravdu, taky mám často chvilky, kdy je lepší dřív přemýšlet a dívat se, než psát. Výřez na tah je v podstatě obdelníkový na rozdíl od SKX. Ale aspoň tam budou sedět dobře univerzální tahy s rovnýma koncovkama.Kdyby si tu koncovku shanel,tak se docela protahnes,oni kolikrat dva kusy vyjdou pomalu jako novej naramek.Osobne vyzkouseno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Myslíš konkrétně koncovky od Strapcode ? Nikde jsem je samostatně nesehnal. Máš tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Ne,myslel jsem to obecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) http://hochuanwatch.com/Tady je mají za 1500/1350 MYR (krát 5,75 na koruny).Už jsem je měl v košíku a pak jsem si spočítal kolik to je... Asi počkám, až budou i jinde EDIT: Takže budou jen tyhle 4 varianty? Coke a modročerná luneta nebude? Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Už jsem je měl v košíku a pak jsem si spočítal kolik to je... Asi počkám, až budou i jinde EDIT: Takže budou jen tyhle 4 varianty? Coke a modročerná luneta nebude? Nestresuj, dovezu nám je z Thajska v lednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) OK Rakušáci je mají za 459,- ? na tahu...http://www.seiko.at/home/kollektionen/taucheruhrendiver/automatik-turtle/srp775k1.htmlEDIT linku Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Hmm, ďakujem. Nebola to žiadosť, ale oznámenie o vykonaní náhodnej kontroly No poďme zase diskutovať SRP775.jpg SRP779.jpg fajne su. na pocest pipla si kupim zlate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Dobrý nápad. People, ktoré ešte sa ti nepáčia, nech nemám rovnaké, ako instant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Já si myslím že nic dokonalejšího/pěknějšího v řadě diver Seiko nikdy nemělo.Nemyslím že to vypadalo jak píšeš blbě,nebo..? 2014-10-02-16.47.44.jpg Debaty o symetrii ruček k pouzdru je holý nesmysl,to můžu přece posuzovat např ciferník vs ručky.Jak potom hodnotíš svoje tuna,nebo SBDX011 které mají pouzdro cca 5cm a ciferník s ručkama jsou tak velké jako u SKX007 a) když už dáš fotku želviček, tak proč ne vedle skx, aby to bylo vidět samozřejmě, že ručky můžou ne/ladit s pouzdrem, nejen s číselníkemc) tahat sem tuňáky je naprostý nesmysl, protože ty hodinky mají mohutnější ručky než skx a hlavně jsou tak koncepčně odlišné, že debata o kráse či velikostním poměrům v kontrastu s klasikou v podobě skx nebo turtle by skončila závěrem, že jsou hnusné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Dobrý nápad. People, ktoré ešte sa ti nepáčia, nech nemám rovnaké, ako instant? aj tak ta mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) a) když už dáš fotku želviček, tak proč ne vedle skx, aby to bylo vidět..... Ta fotka co jsem tam dal,je tam proto žes napsal: ...ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé... Já nad 6105/6306/09 slintám,naproti tomu SKX vypadají jako malej chlápek s velkou hlavou,totálně nevyváženě Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem 123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) aj tak ta mam rad Mňa kto si raz obľúbi... Je to skrátka nevratný proces. Ale to už by o čom bolo, že by sme mali rovnaké? Ukážem Ti nové hodinky a Ty na to znudene že "Také mám..." People, čo hovoríš na modré? Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Ta fotka co jsem tam dal,je tam proto žes napsal: ...ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé... Já nad 6105/6306/09 slintám,naproti tomu SKX vypadají jako malej chlápek s velkou hlavou,totálně nevyváženě Mě spíš vadí, že jsou lesklé než velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 lesklé jsou boky a spodek, jako SKX, vrch je broušený, jako SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Myslel,hadam,rucky,ne pouzdro:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Aha, moje blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 238 příspěvků a 12 stránek o legendě ..... tipuju, že se tu objeví tak dvoje ..... taky kdo by si to koupil za ty prachy s tím plechovým, nepřesným strojkem .... mám pocit, že si z nás dělaj už i v seiku prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Instant poslem ti k nim pohladnicu s venovanim Stingy druhe najskaredsie su bohuzial pepsiny. Vyberam medzi modrymi a ciernymi. Ypo my tu hodinky nenosime kvoli casu, to uz by si mohol vediet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se