Michal93 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 No nevim jak u Samuraju ale u zelv neni PADI limitka ale specialni edice.. takze jsou jich kvanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak jsem si je taky pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 A ještě jedna z víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Chlapi mám dotaz. Uvažuju nad želvama ale jedna věc mi není jasná. Průměr co se všude udává je průměr lunety nebo toho soklu dole? A nebo je luneta stejně široká jako sokl a jen to vypadá že sokl je širší? A je moje domněnka že pokud je celý pouzdro 42 tak luneta je menší a tudíž to vypadá jako menší hodinky na ruce? Pomóc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Na rychlo jsem to změřil. Mám zrovna na ruce svoje SRP777K1 Průměr pouzdra: 44 mmLuneta: 42 mmLug-to-lug: 46 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Zajdi je někam vyzkoušet,to bude nejlepší řešení,mě jsou želvy akorát ale nemám nějak objemné zápěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Je to pravda, není nad vyzkoušení.Nikdy bych nevěřil, když spousta lidi psalo, ze Zelvy jsou takové univerzální a sedí většině lidi perfektně.Ale je to tak. Mam limitku od Chronomagu a mam problém je sundat z ruky a nosit něco jiného. Je to na nošení velice přívětivý dizajn.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 je to tak :-) aj ja ich nosim na ruke kazdy den, ale dolezity je aj remienok (tah) kupil som ich s povodnym seiko tahom no ked som presedlal na super jubilee od strapcode pohodlnost nosenia velmi narastla, niekedy sa musim presvedcit ze ich mam na ruke dobry tah je aj shark mesh od geckoty... na kozi mi to nikdy neprislo prave orechove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Mne ten mesh od Geckoty(matny) nejak nesadol, zvykam si, ale guma to je parada, len by som na mojich 16cm zniesol kratšiu Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 mne zase vyhovuje mesh lebo je lahky, rozmer zapastia mam tiez nie velky 17,5tu ciernu gumu a origo tah seiko by som hned predal alebo vymenil .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Mne ten mesh od Geckoty(matny) nejak nesadol, zvykam si, ale guma to je parada, len by som na mojich 16cm zniesol kratšiu Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalkus tym pivkom v pozadi to je ta prava chorvatska atmosfera :-) parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Pivko Karlovacko?Tak to je fotka rovnou z Chorvatské pláže ze?Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Jo z pláže, šnorchling s želvami je paráda, neni to karibik ale snáď jednou ... Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Padi Bond Jedná se o zkoušku. Jinak je Bond určen pro MM Ale sluší jim to co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No... nesluší... :-) Odhalený stěžejky si může dovolit opravdu jen Bond :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 co je vsak horsie farebne to vobec neladi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Taky jsem u želv experimentoval, NATO vůbec, to je hrozně zvedá nad ruku. Snesu koženej voděodolnej řemen, ale kvůli odhalení stěžejek dávám 24 mm a ne 22 mm - jde to tam v pohodě, konkrétně jde o Hirsch Mariner. Ale není to úplně ono - želvám prostě nejvíc sluší tah. Mám tedy jen ten origo, jubilé by byl asi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 mam to podobne az na to ze mam vyskusane aj jubilee aj mesh shark a origo seiko je o dobry level nizsie co sa pohodlia a vahy tyka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.hans Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Zdravím přátelé, jsem zde nováček a před časem jsem si pořídil PADI japonskou verzi.Želvy už zažívají bazény, aquaparky, workout, bike atd. tak snad vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Však PADIny jsou nejlepší letní hodinky. Tak si je užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se