Ředitel Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 3 minutami, Dushakx napsal: Odborníci, promluvte! Jsou mi velký? Myslím, že sedí dobře, prostě akorát. Nějak tak je vnímám i u sebe. (obvod zápěstí 18 cm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Kdyby sis to za půl roku rozmyslel, tak je od tebe určitě někdo koupí. Třeba já. Ty se chováš k hodinkám hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Optika hodinky vždy zvětší a i tak to vypadá dobře, tzn. naživo to musí být ok. Ale je to subjektivní. Ty musíš cítit, že to takhle chceš mít. Jdeš do černé a tam je velmi povedená alternativa miniželv, kdyby jsi tu velikost nezkousl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 No já mám 17cm cca, na ruce seděly právě moc pěkně, pocitově. Ještě to omrknu v zrcadle, pokud bude možnost. Díky za rychlé reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Želvy ti sedí. Jestli se v nich cítíš dobře, tak jdi do nich. Já mám místo ruky také “ tzv. lovečák “ a léta je nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Sedi Ti pekne. Guma je delsi, ale jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) Nedělají černé na tahu? Guma se dá dokoupit jakákoli. Třeba Isofrane. Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 myslím, že na tahu byly modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Justy Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Na tahu jsou King turtle černá vafle,tyhle klasiky jsou na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Škoda že nedělají sadu tah guma v penálu jako to dělal Citizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Ještě počkám, co najde kamarád v Asii za klenoty a jinak jsou na řadě želvy …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Klasiky boli na tahu vo verzii cierny ciselnik, zlate rucicky, zlate indexy, a radoby zlaty font na lunete - SRP775 a modre SRP773 ako spomenul kolega vyssie. @Dushakx nevahej a toc, sedia fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jo, černozlatá je trochu divná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) Kdysi byly na výběr černý s tahem nebo na gumě. Výhodnější byla varianta s tahem a pak dokoupit gumák než obráceně. Je to teda nějakej rok zpátky, takže ruku do vohně bych za to nedal, ale já sem je kupoval s origo tahem, ale kupoval jsem je na zahraničním webu. označení: guma SRP777K1, tah SRP777K2 Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Černo-zlatý jsem měl a zlatý potisk lunety vypadá dost uměle. Černo-stříbrná klasika je klasika. Nedávno jsem potkal v inzerci na bazoši nebo sbazaru originál tah kolem 1500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 To si pamatuju u SKX, verze K1, K2, J1, J2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Tak mi před pár dny přišly SBDY063 a zatím jsou fakt super. Jen to zkracování tahu bude asi voser.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Seiko tah sám nezkracuj, pokud nejsi hodně zručný. Všechno zkracuju sám, ale s tímhle jdu k hodináři. Čumím jak puk na to označení. Netušil jsem že mají taky 2 reference pro stejné hodinky jako u Samurajů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 ...nevidím problém, stačí si pohlídat , neztratit a dát zpátky do článků ty malinký trubičky;-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Přesně, taky bych neviděl problém u zkracování tahu u želv. Ba naopak, ty trubičky sou ízy. Tam je důležitý na to mít vercajk jak na vypíchnutí (třeba špendlík), tak i něco širšího na zasunutí ty malý trubičky aby to nebylo zase moc úzký a opřelo se to o ní. Horší jsou u tahů šroubky, tam strhnout závit nebo něco urvat je větší šance. Když jsem si to dělal u Fortisek, tak tam sem se teda bál, ale dopadlo to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se