Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Takouto volovinou so správnym priemerom som pin vytlačil a valčekovú spružinku opatrne vybral. A opačne presne ako píšeš. Malina.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sakra instante, u tebe to je poslední dva roky samý zlato...už jenom čekám až trochu zestárneš a vytasíš na nás bicolorní rolexky...ale pro začátek by stačily tyhle

SBGC005_1.jpg

edit- neříkej mi, že GS divery padly jen tak pro nic

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Nebudeme pořád jen chválit, trochu mi zklamalo, že za světla má lumi indexů a ruček jiný odstín. Do teď jsem si myslel, že je to výsada Eltonu.

edit: manto, podla mna je to tym, ze rucky su zlatej farby a indexy nie - to robi v reali hodne. odtien maju rovnaky, akurat na ruckach sa menej setrilo tak svietia o nieco silnejsie.

Špatně jsi mi pochopil - ta barva lumi výplně je odlišná na denním světle, to mi vadí, že ručky a indexy jsou jiné - ručky jsou do žluta a indexy jsou do zelena. To mne vyloženě tahá za oči.

Odkaz ke komentáři

sakra instante, u tebe to je poslední dva roky samý zlato...už jenom čekám až trochu zestárneš a vytasíš na nás bicolorní rolexky...ale pro začátek by stačily tyhle

SBGC005_1.jpg

edit- neříkej mi, že GS divery padly jen tak pro nic

divery padli na to ze boli najmenej na ruke. tak nejak ich prospexy vytlacili do zlateho windra. proste mne tie prospex seika sedia o chlp viac, no.. ale uz mam slinu ich zobrat naspat :)

mam na drate GS chrona - dufam ze tie ma nejako zaujmu na dlhsie. su vyrazne ine nez zvysok pelotonu. ale netajim sa, keby sa niekde objavili space walk, hlasim finale.  

Odkaz ke komentáři

divery padli na to ze boli najmenej na ruke. tak nejak ich prospexy vytlacili do zlateho windra. proste mne tie prospex seika sedia o chlp viac, no.. ale uz mam slinu ich zobrat naspat :)

mam na drate GS chrona - dufam ze tie ma nejako zaujmu na dlhsie. su vyrazne ine nez zvysok pelotonu. ale netajim sa, keby sa niekde objavili space walk, hlasim finale.  

Je pravda, že celá řada Marinemaster je prostě skvělá. Já mám třeba teď zase velký nutkání se vrátit k emperorům, je to sice puk, ale k tomu já mám tak nějak blízko :)

Jinak už se těším, až na nás ty chrona vytáhneš...a jakou verzi máš v merku?

Odkaz ke komentáři

Nejdřív se mi líbily,pak přestaly a teď ty zlaťáky nemůžu pustit z hlavy.Kupodivu i ten tah se mi líbí.Když koukám na videa,tak mi připadaj takový masivní oproti 007.Ne že by byly velký,ale takový jako dospělejší,je to tak?

Odkaz ke komentáři

Ráno se vzbudím, zapnu Chronomag a uvažuji, čím bych Instanta potěšil. No, oranžový Isofrane to sice není, ale věřím, že tlak to zvedne taky dostatečně  :)

PS divočejší NATO jsem doma už ve 22 nenašel...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dorazily další Pepsi SRP779K1 a výchozí černá SRP777K1. Máme tak na chvíli zase všechny varianty na krámě

Jako bonus přikládám modré SRP773K1 na natu :)

Ty ještě nikdo nevlastní a čekáme tak na prvního šťastného majitele. Co na ně říkáte?

Upraveno uživatelem Jiří Štencek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...