Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skupina potápěčů, mezi nima instruktoři SSI, CMAS a PADI si vyrazí na ponor na lodi. Bohužel loď najede na útes a začne se potápět.
SSI instruktor začne panikařit, skočí přes palubu a utopí se.
CMAS instruktor začne všechny uklidňovat, rozdávat záchranné vesty a odvysílá MayDay spolu s přesnou polohou.
PADI instruktor mezitím obchází zbylé potápěče a ptá se kdo by si chtěl dnes udělat kurz vrakového potápění.

No když mám PADI, tak potřebuju PADI SEIKO :) objednáno......

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nezkoušel jste někdo kdo máte oboje, dát tu novou prímovou gumu ze želv na SKX? Docela by mě zajímalo jak by to vypadalo, lug width by snad měl bejt stejnej (22mm) spíš by mě zajímalo jestli by to vzhledem k menšímu pouzdru nedělalo SKX moc malý když se ten novej gumovej řemen  (myslím) nezužuje. Přišel mi když jsem želvy zkoušel hrozně pohodlnej a na léto bych si ho na 007 dovedl představit.

Odesláno (upraveno)
  V 24. 4. 2016 v 10:53, David_B napsal:

Chtěl bych se zeptat majitelů želv kde kupovali. Díval jsem se na skywatches a tam mají příjemnou cenu, ale bohužel řadu Prospex neposílají do EU :(

Já bych to stejně zkusil u nich, případně jim napsat a zeptat se, myslím, že se tu někde řešilo že i přes to, že to tam mají psaný, tak že to normálně jde.... 

Upraveno uživatelem Povidláček

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...