McStinger Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Akú odpoveď? KMH? Veď už odpovedal t.p. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Akú odpoveď? KMH? Veď už odpovedal t.p.Diky, ale jeho odpoved nevyznela 100% jiste a ptal jsem se Tebe. Jinak D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 OK, sorry, nabudúce si dám pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 OK, sorry, nabudúce si dám pozor Ale ale uplne v klidu, jen jsem o Tebe cekal nemeckou preciznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Konečně jsme si udělali chvilku na natočení krátkého videa Seiko želv Pro ty, kteří ještě neměli možnost vidět na živo, tak aspoň tohle může udělat lepší představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) moje zelvy (775) su spat a vylepsene. Takto mali vyjst priamo od Seika.Som spokojny. Upraveno 18. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Teda People, tohle se ti vážně povedlo! Ani jsi to zatím nezprasil nějakým nevkusným řemenem . Pro mě nejlepší želvy, co jsem kdy viděl. Ještě bych dal coin-edge bezel od Murphyho, jestli již existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 moje zelvy (775) su spat a vylepsene. Takto mali vyjst priamo od Seika.Som spokojny.IMG_7113.jpgIMG_7112.jpgPeople, napíšeš nám čím jsi je osadil? A přidej prosím foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Safir, cierny day a date (ang/rimske cisla), sekundova rucicka, luneta "strieborna" namiesto zltej.Okrem skla vsetko origo seiko diely. Upraveno 18. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Ano, to sklo zbroušené kilometr od lunety je rozkošné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Mna nenaseres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Mu to uz niekto pochvalte nech je klud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Ten safír je plochej, nebo čouhá půl centimetru nad pouzdrem hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Klenutej, ta fazeta je blba, dal bych bud double domed, nebo flat safir, todle je jak lupa...Ty hrany skla to vodserou pri prvni vetsi rane... Upraveno 19. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Pokud klenutý double domed, pak něco takového jako na těchto Shogunech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 no ale tam je aj tvar lunety tomu prisposobeny.. ten peoplov mod.. no, sekundovka je ok, aj ta luneta, tam to ladi, az mi je to divne, ze clovek ako people, najpopularnejsi klaun v tejto a prilahlych galaxiach, samozvany kral hodinkoveho dizajnu, estet s germanskym vkusom a slovanskym sarmom, ze nieco take vyprodukuje. No ale tym sklom je to zabite, skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Pokud klenutý double domed, pak něco takového jako na těchto Shogunech.Ja mel na SKX double domed jenom lehounce klenutej, tohle sklo na Shogunech bude uz jak lupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Ja mel na SKX double domed jenom lehounce klenutej, tohle sklo na Shogunech bude uz jak lupa.Já proto vůbec nehoruji, to bylo jen pro ilustraci jak by to u těch okrajů mělo vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Ta fazeta na safíru působí poněkud divně, taky bych se bál, že půjde to sklo brzo do kytek, ale jinak úprava velice povedená. Za mě palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 padi zelvy uz su na trhu. Na nete su uz fotky od prvych majitelov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se