Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akú odpoveď? :o KMH? Veď už odpovedal t.p.

Diky, ale jeho odpoved nevyznela 100% jiste a ptal jsem se Tebe. Jinak D.

Odesláno

OK, sorry, nabudúce si dám pozor :D

Ale ale uplne v klidu, jen jsem o Tebe cekal nemeckou preciznost :)

Odesláno

Konečně jsme si udělali chvilku na natočení krátkého videa Seiko želv :) Pro ty, kteří ještě neměli možnost vidět na živo, tak aspoň tohle může udělat lepší představu.

Odesláno (upraveno)

moje zelvy (775) su spat a vylepsene. Takto mali vyjst priamo od Seika.

Som spokojny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Teda People, tohle se ti vážně povedlo! Ani jsi to zatím nezprasil nějakým nevkusným řemenem :P. Pro mě nejlepší želvy, co jsem kdy viděl. Ještě bych dal coin-edge bezel od Murphyho, jestli již existuje. 

Odesláno (upraveno)

Safir, cierny day a date (ang/rimske cisla), sekundova rucicka, luneta "strieborna" namiesto zltej.

Okrem skla vsetko origo seiko diely.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Ten safír je plochej, nebo čouhá půl centimetru nad pouzdrem hodinek?

Odesláno (upraveno)

Klenutej, ta fazeta je blba, dal bych bud double domed, nebo flat safir, todle je jak lupa...

Ty hrany skla to vodserou pri prvni vetsi rane...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

no ale tam je aj tvar lunety tomu prisposobeny..

ten peoplov mod.. no, sekundovka je ok, aj ta luneta, tam to ladi, az mi je to divne, ze clovek ako people, najpopularnejsi klaun v tejto a prilahlych galaxiach, samozvany kral hodinkoveho dizajnu, estet s germanskym vkusom a slovanskym sarmom, ze nieco take vyprodukuje. No ale tym sklom je to zabite, skoda.

Odesláno

Ja mel na SKX double domed jenom lehounce klenutej, tohle sklo na Shogunech bude uz jak lupa.

Já proto vůbec nehoruji, to bylo jen pro ilustraci jak by to u těch okrajů mělo vypadat.

Odesláno

Ta fazeta na safíru působí poněkud divně, taky bych se bál, že půjde to sklo brzo do kytek, ale jinak úprava velice povedená. Za mě palec nahoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...