strejc Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Tak to ani nejezděte na jih... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Ale zoo.. ten maly zlty smrad ich krmi aby ich zabil a sezral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Pánové máte někdo zkušenost s porovnáním. Řeším co na SRP777 za pořádný tah:Varianty jsou:http://forums.watchuseek.com/f425/fs-custom-made-srp-turtle-6309-parts-sapphire-bezel-inserts-second-hands-bor-3187522.html#post29069530http://www.strapcode.com/store/22mm-endmill-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-wetsuit-ratchet-buckle-brushed-p-4600.html#.WM5RumdFfmhhttp://www.strapcode.com/store/22mm-endmill-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4598.html#.WM5RpWdFfmhNevím jaká je u toho BORu spona, jestli má extenzi, nicméně má 22-20, kdežto ze strapcode mají 22-18mm u spony. Zatím se přikláním k BORu. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Tak ten první tah mě k nim nějak nepasuje. Z nabídky bych volil určitě ten druhý a s tou sponou bez tý extenze. Já osobně bych šel do super jubilee http://www.strapcode.com/store/22mm-Super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4603.html#.WM5ghO7Ra9I ten mě teda bere dost. Jinak ač jsem tomu nevěřil, tak já mám teď na želvách klasickej mesh a je to fakt pecka, zatim mě to kombo hodně baví. Dobře se nosí a hodinky nejsou tak těžký. super jubilee na želvách a vypadá výborně Upraveno 19. března 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Díky za názor, kde jsi objednával ten mesh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 vzal bych cokoli v rozměru 22-18. 22-20 má i originální tah a je to už docela kus železa. 22-18 je lehčí, pohodlnější a spona půjde vyměnit za MM300 sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Díky za názor, kde jsi objednával ten mesh?Vzal jsem ho na ebay tam je velkej výběr. spona z MM je docela tlustá a neslyšel jsem na ní nějak extra chválu, každopádně je to minimálně 2tis navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Toto je naj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Souhlas, cool rice Jen bych se chtěl zeptat, jak sedí koncovky k pouzdru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 tato je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Dycky je dobrý mít navýběr . Oranž gumák je na cestě, ještě super jubilee a je to komplet Upraveno 19. března 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 ta spona u BOR neni z plisku doufam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Pánové kolik z Vás tu má variantu se zlatou lunetou a ručkami? Nepůsobí to lacině?U MM limitky to vypadá fajn, ale tady? Viděl jsem naživo jen černý želvy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 (upraveno) Je to tazky luxus. Level vyssie. Toto su moje este predtym ako som ich vylepsil. Upraveno 20. března 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 pjr86: vypadaji fakt dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Je to tazky luxus. Level vyssie. Toto su moje este predtym ako som ich vylepsil. IMG_6021.jpgIMG_6103.jpg Tieto dve fotky by mali mať samostatné zamknuté vlákno, ktoré bude pripichnuté na začiatku Seiko sekcie pre ďalšie generácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Viděl jsem ty zlato stříbrný na živo a musím říct, že to je kombinace kterou bych si vybral jako poslední ze všech. Mě to tam prostě nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Zlatá na cifru a na ručkách je skvělá. Akorát postupem času se mi už tolik nelíbí zlatá na lunetě. Rýsuje se plán na keramický insert ve stříbrné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) jj ty ručičky by se ještě daly. Ono obecně zajímavější barevný komba sou kolikrát pěkný do tý doby než se to okouká a to netrvá zas tak dlouho a pak se dá za vděk nesmrtelný černo stříbrný kombinaci. Já už to mám taky za sebou, takže bych nešel už po ničem jiným než černo stříbrný, ale když to má někdo rád jinak, tak proč né. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Pánové máte někdo zkušenost s porovnáním. Řeším co na SRP777 za pořádný tah:Varianty jsou:http://forums.watchuseek.com/f425/fs-custom-made-srp-turtle-6309-parts-sapphire-bezel-inserts-second-hands-bor-3187522.html#post29069530http://www.strapcode.com/store/22mm-endmill-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-wetsuit-ratchet-buckle-brushed-p-4600.html#.WM5RumdFfmhhttp://www.strapcode.com/store/22mm-endmill-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4598.html#.WM5RpWdFfmhNevím jaká je u toho BORu spona, jestli má extenzi, nicméně má 22-20, kdežto ze strapcode mají 22-18mm u spony. Zatím se přikláním k BORu. Díky za rady. Za sebe muzu doporucit tu posledni variantu. Keramicka luneta je z dlwwatches.com Jeste k te zlate variante- dal jsem na ne double domed safir z cristaltimes s modrym antireflexem a pri detailnim pohledu ty rucky vypadaj lehce nazlatle nebo spis maj takovej zlatave kourovej odlesk. Na datumovce to neni videt, takze fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se