Snow Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Nový chronograph Union Glashütte Noramis Chronograph potvrzuje, jak v současnosti Union začal útočit, což je jen dobře. Hodinky jsou opravdu, jak již předešlém příspěvku podotkl Long přepečlivě zpracovány,tak jak se na Uion sluší, však minulost značky, než ji bohužel schramstnul nenasytný p.Hayek se svým obrovským Swatch Group je přeslavná. Vždyť vzpomeňme na ty krásné in house strojky, kterých se již více než 100% nedočkáme, to Swatch Group nedovolí. Kež by se Unionu podařilo vymanit z područí Swatchu. Hodinky mají ocelové pouzdro o průměru 42mm, strojek starý známý ETA 7750 neboli Valjoux, který se pokouší Union nazvat UNG. 27.01. Proskleněné dýnko snad přináší pohled na nějak upravený dost nevzhledný strojek Valjoux. Věřím , že si s ním v Unionu pohráli, když ho dali za sklo.Cena je tentokrát poněkud vyšší 2550?. Ať je to tak nebo tak, určitě se jedná o velmi, velmi povedený chronograph. Rád bych ho viděl na kovovém náramku, na kov jsem trochu ujetý Union Glashütte Noramis Chronograph zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashuette-noramis-chronograph/?utm_source=daily_nl&utm_medium=email&utm_campaign=19102015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) moc pekny snowe. muj favorit od unionu je ale jeste porad belisar big date.... dodnes me svte jedna nevydarena aukce na ebay.de, kde sly fakt za hubicku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Pěkný chrona, nesáhli do indexů, nenásilně začlenili tachymeter, krásný tlačítkai korunka. Kovový náramek mi většinou se světlými číselníky nejde moc dohromady, raději mám tmavší odstíny kůže, které dají číselníku vyniknout, ale tyhle hodinky jsou něčím výjimkou, která na mne křičí: ,,My chceme tah". Myslím, že by jim slušel. Tou výjimkou je tónování indexů, které nenechá číselník na kovu zapadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Tuhle značku sleduji už delší čas. Zpracování jednotlivých modelů je úžasné a německy "čisté", do Koscomu se chodím kochat na model s GMT ručkou, který mě fascinuje svojí naprostou dokonalostí pro každodenní univerzály. Škoda jen, že cena nekoresponduje ceny v Německu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Za mě opět super, víceméně jako celá produkce Unionu. Ano, je v tom ETA, na druhou stranu je zpracování pokažé skvělé a hlavně mám pocit, že každý model je tak vyvážený, že klidně může být "těmi definitivními". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 (upraveno) Union jede na velice dobré vlně, nové modely jsou skvělé. cenově se drží na uzdě, osobně si myslím, že jen dočasně.Můj favorit je trochu jiný, podstatně střídmější.Hayeka bych asi až tak nezatracoval,. Sice je to raubíř, co se přebírání značek pod svá křídla týče, ale na druhou stranu si myslím, že by spousta firem, nebýt SG šla do háje úplně.Vymanit se zpod jejich křídel bude ekonomicky asi velký problém, budou to mít dobře ošéfované.A teď ten drobný favorit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se