Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  cigi napsal:
proč nedat prim sport IIgen přezdívku HUMBERTO - je to sice jen sranda označení pro jednu z variant ciferníku, ale tu nejvýraznější, každý si to zapamatuje, žádný jazykolam a je to jednoznačný - nezaměnitelný a rychle to zdomácní - Humberto 36 - sportIIgen , Humberto 45 - to je vlastně tiger/pilot/hind - ale to není název, to jsou uživatelé. Nebo můžeme vzít třeba pilot 36 (letecký kal. 96), pilot 45 - název pilot je ovšem není moc originální, tak tiger 36, tiger 45 - no to by snad šlo, ale humberto je přesnější :D :D.

Každopádně souhlasím, že to nejde nazvat nazvat Twogen, Threegen, markI, markII.... - protože ta pouzdra rozhodně nejsou nijak příbuzná - snad jen tím, že mají otočnou lunetu. Takže sumasumárum časová řada: IGEN, HUMBERTO (PILOT, TIGER),...??.....,....??..., CODENIS (ale radši ČECHÍNO). Teď to zní dobře - prostě přezdívky: IGEN, KILLBILL, HUMBERTO, ČECHÍNO..... veselý barevný hodinky.

Nevím, ale není Humberto náhodou registrovaná ochranná značka? Se mi zdá, že ten cirkus ještě existuje.

http://www.humberto.sk/

Upraveno uživatelem VS
  • Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  cigi napsal:
Každopádně souhlasím, že to nejde nazvat nazvat Twogen, Threegen, markI, markII.... - protože ta pouzdra rozhodně nejsou nijak příbuzná - snad jen tím, že mají otočnou lunetu.

Příbuznost řekněme tematická (sportovní hodinky bez komplikací) nestačí?

Citovat
IGEN, KILLBILL, HUMBERTO, ČECHÍNO..... veselý barevný hodinky.

Bavíme se o Swatch nebo o Primu? ;-)

Odesláno

Hele, když říkáte twogen, mě to zní jako "degen", to není moc reklamní, co třeba právě "THE NEXT"? je to něco jako druhý nastupující a přitom přebírající vládu...

Odesláno (upraveno)
  Ptiger napsal:
Hele, když říkáte twogen, mě to zní jako "degen", to není moc reklamní, co třeba právě "THE NEXT"? je to něco jako druhý nastupující a přitom přebírající vládu...

Nebo Prim Usurper :) Ten taky přebírá vládu :)

Drsný název by se k nim hodil.

Pro Prima: dobrých návrhů tu zatím moc nezaznělo. Co vypsat soutěž, jak se tu stalo hezkým zvykem.

Kdo navrhne název, který pak použijete, dostane jedny hodinky zdarma ;)

Edit: Samozřejmě od vás, ne ode mě :D

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)
  NIGHTinGALE napsal:

Pro Prima: dobrých návrhů tu zatím moc nezaznělo. Co vypsat soutěž, jak se tu stalo hezkým zvykem.

V tom případě se hlásím s názvem "Le grand cirque d'Elton" ;)

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:

hele, mě usurper přujde dobrý k vojenským, ne k sporotvním, to už SPORT LEGEND

jo hodinky zdarma od nighta beru, pochopil jsem to dobře? :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

A co se úplně vykašlat na "sport" v názvu? Když už má Elton model Spartak, proč ne sportky s názvem Caesar? :) Ostatně, už jsou i Svatováclavské Liney.

Ohnivě červená varianta by byla Nero...

teď mě napadlo - když teda tu soutěž vyhlašuje NiG, tak navrhuju název Sport NiG. Vyhrál jsem? :)

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno

teď mě napadlo - když teda tu soutěž vyhlašuje NiG, tak navrhuju název Sport NiG. Vyhrál jsem? :)

Sport Big NiG ;o)

Sport Big Nick ;o)

pro další /vetší Sport NiG :thumbsup_anim:

Odesláno

třeba taky

Tugen - od ang. two, arch. skvost vila Tugen...dhat

Dgen - od due..., dru... jen ta výslovnost :o(

Nigen - ni - japonsky dva (jedna - ič = igen)

Ngen - next gen, zkr. Nigen

každopádně IIgen ctí předchůdce a graficky nevypadá zle, akorát se to blbě vyslovuje...

Odesláno
  New X-Bob napsal:
A co se úplně vykašlat na "sport" v názvu? Když už má Elton model Spartak, proč ne sportky s názvem Caesar? :) Ostatně, už jsou i Svatováclavské Liney.

Ohnivě červená varianta by byla Nero...

:D :D :D

Jenže já ji nevyhlásil, takže nikomu nic nedám. Jsem lakomý. Ale to jistě víš a jen mě tak zlobíš ;)

Ale ten nápad s Caesarem a Neronem není špatný. To se mi zamlouvá.

Název kolekce by byl Prim Emperor.

A jednotlivé modely podle barev by byly:

1. Červené - Nero (červená = oheň = vypálení Říma)

2. Modré - Caesar (modrá = voda = přechod Rubikonu aneb "Kostky jsou vrženy.")

3. Černé - Titus (černá = popel, zmar, zkáza = za jeho vlády vybuchnul Vesuv)

4. Žluté - Caligula (žluté = ...... = prostě choutky pana Caliguly, k těm mi pasuje žlutá :D )

Odesláno

A jake by byly treba Claudius?

I kdyz bych mel radeji Sporty Messalina;)

PS: Ale konec srandy, Emperor se mi opravdu libi a pro 45mm by se hodil. Jen to asi nebude ten pravy nazev pro hodinky vychazejici z puvodnich "dvojek".

Odesláno
  afrikab napsal:
A jake by byly treba Claudius?

I kdyz bych mel radeji Sporty Messalina;)

PS: Ale konec srandy, Emperor se mi opravdu libi a pro 45mm by se hodil. Jen to asi nebude ten pravy nazev pro hodinky vychazejici z puvodnich "dvojek".

Tudle nudle. Jestliže by to celé bylo římském stylu, tak ne Emperor - anglicky, ale Imperator - latinsky. Vždy se mi dělá špatně, když slyším Sajserou místo Cicero, Sízr místo Cézar (Caesar). U Cicerona v angličtině přemýšlím, jaký že je to exkrement ten Saj.... Ze Scipia Africana udělali Skypyja Afrykana, no fuj Skypy,Skypy,Skypyho má každý rád ... 87.gif

Odesláno
  cigi napsal:
old blacku a kamile - já už si to kreslim - ještě mám pár vychytávek (upravený kalibr a tak :D).

Jen kresli, cigi. Ale PRIM nám renovaci nezbaštil :crybaby: , tak vyčkám, jestli by se mně je chtělo ufinancovat.

Odesláno
  PRIM napsal:
Pokud máte někdo nějaký nápad, sem s ním. Určitě bychom se na ceně za využití autorského díla nějak dohodli a odečetli ho z ceny hodinek dle vlastního výběru.:-)

Docela by nemuselo být špatné DIGEN.

Dobře se to vysloví, čte se to stejně jako píše, je tam ta dvojka, může na to v řadě navazovat další model (trigen)... :whistling:

Odesláno
  nickolas napsal:
třeba taky

Tugen - od ang. two, arch. skvost vila Tugen...dhat

Dgen - od due..., dru... jen ta výslovnost :o(

Nigen - ni - japonsky dva (jedna - ič = igen)

Ngen - next gen, zkr. Nigen

každopádně IIgen ctí předchůdce a graficky nevypadá zle, akorát se to blbě vyslovuje...

Tak abych se přiznal, líbí se mi název TUGEN - TwoGen - a klidně se to může psát jak kdo bude chtít, třeba IIgen nebo toogen...

Odesláno
  vor napsal:
A co DEGEN. :D

Myslím, že o degenu jsem už něco psal, chci vidět, jak si to pracháči kupují.

Imperatro je super název, ale nezlobte se kolegové, ale mě se vybaví zlaté hodinky s římskými číslicemi...ne nic kolem sportu, to už by šlo SPORT ARENA, nebo jen ARENA, když mají takový tvar a jsou jako stadion z výšky...

Odesláno
  lomo135 napsal:
To by šlo. A přibaloval by se k nim i jejich čistič. :lol2: :lol2:

post-991-1191997306.jpg

Materiál sedí. Z čeho se vlastně pouzdra dělají? Řežou se plátky z tyče nebo se to vysekává z plechu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...