Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj tohle je můj první příspěvek zde, tak snad se moc neztrapním:) Chtěl bych si koupit do asi 35k, nejlépe second hand,  nějaké hezké hodinky ke čtyřicátinám. Automaty, se safírovým sklíčkem, nejradši swiss made, univerzály a tak abych se v nich mohl koupat a plavat. Potápět se nepotřebuji, leda na nádech. A radši asi s tmavým ciferníkem, ale to není podmínka.Mým estetickým ideálem jsou Speedmastery, ale ty jsou koukal jsem do 5 atm, takže na nějaké plavání to není, což by mě asi štvalo, jelikož strávím ročně několik měsíců u moře.

Díky moc za rady...

Upraveno uživatelem carloff
Odesláno (upraveno)

Zas sem fouknu jako protiváhu LHC mé oblíbené, Oris Aquis Date.

Zde jen malé upozornění, které by stejně tak jako tak od někoho přišlo - Orisky mají jiný způsob upnutí řemene k pouzdru než je obecně běžné, proto je problematické shánět neorigo kousky. Pokud ale není v plánu hrát si s výměnami řemenů, na tahu jsou skvělé a origo guma jim taky sluší.

post-37766-0-77888800-1445931811_thumb.jpg

post-37766-0-63730200-1445931816_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Orisy vypadají hezky ! Díky! Teď jsem zjistil, že citizeny ecodrive, které vlastním mají jen 10 bar a plavu s nimi úspěšně už nějakých 8 let . Takže, že bych se opovážil i něco nepotápkového? A klidně bych šel do nějakých němců typu Nomos.

Odesláno (upraveno)

Jo tak Nomos, to je jiná liga :D Třeba Ahoi jsou úžasné hodinky, 20ATM, ale budou hodně přes budget.

Tangente jsou taky přes a krom toho jen 3ATM.

Nebo které jsi myslel?

//edit: Tak bazarové Tangente se vlezou, viz. chrono24

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Myslel jsem právě Tangente, bazar. Koukal jsem, že i Speedmastery s 10 bar(mk2 moonphase ne) se do toho vlezou občas. Ale v nic moc stavu a většinou bez dokladů na chrono24, takže čert tomu věř.ps: určitě je budu nosit jen s tahem bohužel s čimkoliv jiným (guma,nato) mi během 14 dnů naskočí třeskutá vyrážka.Jedině ocel mi nevadí - dokonce i stříbro funguje stejně blbě.

Upraveno uživatelem carloff
Odesláno (upraveno)

keď ťa potápky až tak nelákajú, tak čo nejaké certiny? majú DS systém (double security) a WR 10atm. 

tie prvé majú 80 hodinovú rezervu náťahu.

post-36789-0-14922200-1445967411_thumb.jpg

post-36789-0-25524400-1445967444_thumb.jpg

Upraveno uživatelem slice
Odesláno

Ahoj tohle je můj první příspěvek zde, tak snad se moc neztrapním:) Chtěl bych si koupit do asi 35k, nejlépe second hand,  nějaké hezké hodinky ke čtyřicátinám. Automaty, se safírovým sklíčkem, nejradši swiss made, univerzály a tak abych se v nich mohl koupat a plavat. Potápět se nepotřebuji, leda na nádech. A radši asi s tmavým ciferníkem, ale to není podmínka.Mým estetickým ideálem jsou Speedmastery, ale ty jsou koukal jsem do 5 atm, takže na nějaké plavání to není, což by mě asi štvalo, jelikož strávím ročně několik měsíců u moře.

Díky moc za rady...

Proč z druhé ruky a ne nové? A za půlku ceny, jakou máš limitní :) http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium

• po 2 týdnech...
Odesláno

Samozřejmě to nejsou Švýcaři a rovněž nemají safír, ale svůj speciální potápkový hardlex, ale vzhledem k tom, že trávíš u moře několik měsíců: šel bych do Marine Master. Naprosto ideální hodinky k podobným účelům jak zvažuješ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...