Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předchozí debata potápky na běžné nošení   ve mě rozpoutala vrtoch  :clap:  vyměnit moje seika  SNZF15 za něco lepšího. Štajny jsem nikdy nezkoušel , mám v hledáčku :   Steinhart Ocean Vintage GMT , nebo  Steinhart OCEAN 

Titanium 00 Premium. Jen se bojím , jestli mi sednou na mou cca 17 - 17,5 cm ruku. Co jsem přečetl recenze a Vaše dojmy na Štajny ohlědně zpracování jsou pozitivni , za ty prachy .Jediná věc co mě vadí , že nemaj plastické indexy , jako Seika , ale jinak sou cool . Jěště tu jsou Archimede SportTaucher , ale jejich cena je o dost větší a  Steinhart Ocean One Vintage Military nemají datumovku .Nebo se na to mám vybodnout a zústat se Seikama  :helpsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ja objednal ty TI500, za ty penize nekompromisni. Seiko bych si ale nechal, skoda je prodavat. Jen budes cekat na ty TI:).

Odesláno

Souhlasím s LovcemK i Maxelem. Seika 5 mám a rád je beru i pod vodu. Byly se mnou ve 43 metrech pod hladinou a to nemaj šroubovací korunku...

Odesláno

Rozhodně nechat Seika, jinak si je budeš stejně brzo znovu kupovat :D už dlouho přemýšlím přesně o těch co máš ty a dlouho už asi nevydržím :D solidní hodinky za solidní peníze

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...