martin151 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Předchozí debata potápky na běžné nošení ve mě rozpoutala vrtoch vyměnit moje seika SNZF15 za něco lepšího. Štajny jsem nikdy nezkoušel , mám v hledáčku : Steinhart Ocean Vintage GMT , nebo Steinhart OCEAN Titanium 00 Premium. Jen se bojím , jestli mi sednou na mou cca 17 - 17,5 cm ruku. Co jsem přečetl recenze a Vaše dojmy na Štajny ohlědně zpracování jsou pozitivni , za ty prachy .Jediná věc co mě vadí , že nemaj plastické indexy , jako Seika , ale jinak sou cool . Jěště tu jsou Archimede SportTaucher , ale jejich cena je o dost větší a Steinhart Ocean One Vintage Military nemají datumovku .Nebo se na to mám vybodnout a zústat se Seikama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Nechat Seika, ty si na nic nehrajou.
Maxel Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Pepsiny nechat, tyhle pětky jsou moc pěkný. A k nim do komba pořídit... (model před faceliftem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2015 uživatelem Maxel
lloffass Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Mě se teda hrozně líbí ty titanové štajny...
tano Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Ja objednal ty TI500, za ty penize nekompromisni. Seiko bych si ale nechal, skoda je prodavat. Jen budes cekat na ty TI:).
LovecK Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Jako blackhead - nechej seika, jsou to svebytny hodinky...
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Taky se mi dere na jazyk Sumo, jsou úžasný, na jejich pouzdro se nemůžu vynadívat, ale chce to větší ruku, tak zůstaň s tim co máš...zatim. No a třeba Tebou projede blesk při náhodném setkání v prodejní sekci.
salad Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Souhlasím s LovcemK i Maxelem. Seika 5 mám a rád je beru i pod vodu. Byly se mnou ve 43 metrech pod hladinou a to nemaj šroubovací korunku...
martin151 Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Suma jsem neměl na ruce,ale moje ruka 17 -17.5cm nevím nevím.
gathis Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Rozhodně nechat Seika, jinak si je budeš stejně brzo znovu kupovat už dlouho přemýšlím přesně o těch co máš ty a dlouho už asi nevydržím solidní hodinky za solidní peníze
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se