newbieC Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Dobrý den, prosím o radu, snažím se identifikovat tyto hodinky. V katalogu Cartier je nemohu nalézt, ani jinde na internetu jsem podobné hodinky nenašel. Měl by to být Cartier, rok výroby 2015. Víc toho o nich nevím. Pokud někdo tušíte o jaké hodinky se jedná, popřípadě kde o nich nalézt více informací, budu velmi potěšen. Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Ahoj, aky je povod tyhto hodiniek? Odkial ich mas?
quest987 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 mám takový neblahý pocit , že je to fake. Ale Ivan se víc vyzná v Cartierech
Návštěvník Mitak Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) Já se v Cartierech nevyznám vůbec, ale už jen to, že tento model není nikde k vidění a krabička vypadá jak od Seiko za litr, poukazuje na to, že bych si takového dárku nevážil.Je to snaha o napodobení modelu Pasha skeleton. Zkus si sám odpovědět, jedtli měl dárce dost peněz na to, aby ti věnoval hodinky za řádově dva a půl milionu. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem Mitak
Návštěvník Mitak Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Originál vypadá takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
newbieC Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Ano, tyto jsem našel. Jistá podobnost s těmito hodinkami tam je, ovšem velmi malá. Myslel jsem zda se spíše nejedná o nějaký levnější model.
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) Zkrátka je to napodobenina nevalné kvality.Na tržnici za 10dolarů. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem bohus76
Frantik Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Někdo si te asi hodne váží :-)
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 mám takový neblahý pocit , že je to fake. Ale Ivan se víc vyzná v Cartierech tuto myslim staci mat nejaku skusenost s hodinkami vo vseobecnosti a clovek odhali o co ide
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 vypada to jako fejk. uz podle korunky...
Karlos Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Strojek vypadá jako vystřiženej z papíru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se