Frostie Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Kde jsou ty časy, kdy jsem si prostě koupil hodinky, které se mi líbily a léta je spokojeně nosil :-)))) no jo, ale to jsi ještě nebyl takový chronomagor...Ty solární Seika z odkazu výše mi ovšem vůbec nepřipadají jako špatná volba.
honza3j Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Kdyby jsi je v Budějovicích neobjevil a měl cestu na Lipno, tak ti předvedu své "Modrásky". Mně na indexy dobře nelícují, jen asi na polovině ciferníku, ale neřeším to. Jinak jsem s nimi velice spokojený. Nosím je na plavání, do lesa, na kolo i do práce.
Bushman Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Ty Seika nevypadají vůbec zle. Na solární seika jsem koukal i na českých eshopech. Ale stejně ve mně pořád hlodá červíček a ponouká mě, že si mám koupit Monstra - už potřetí... :-)))))
Geodet Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Pokud koukáš primárně na přesnost, tak to ti Monstra nezajistí. Proto si je zřejmě dvakrát prodal a prodal bys je i potřetí. Jinak ty Seika SNE107 bych taky bral. Ale u nás jsou drahý a venku jsem ještě nic nekupoval.
Bushman Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Je mi to jasný. Jen ty monstra jsou prostě taková moje srdcovka, vždycky jsem se jich zbavil v nějakém záchvatu chronobundusu....
Geodet Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Tak já mám Monstra a Wengery od začátku roku. A nosím 95% Monstra a 5% Wengery.
Bushman Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Tak já jsem za posledních pár dní prostudoval kde co a názory jsou vesměs jednoznačné ve prospěch japonských strojků. Navíc jsem koukal, že i na reklamních fotkách na eshopu je jasně vidět, jak je vteřinovka úplně mimo. Takže mé nadšení do okamžitého nákupu poněkud ochladlo. A to jsem si ještě v pondělí myslel, že už je budu dneska dávno nosit - objednám a druhý den doma...
Bushman Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Tak jsem je viděl naživo - sice ve verzi chronograf, ale velikost je stejná. Poctivý kus železa. Ve verzi chrono je mimostředná vteřinovka, takže tam by problém s lícováním odpadl. Ovšem cena je o dost vyšší.
Bushman Odesláno 14. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tak jsem to dilema nakonec rozhodl, přestal váhat, přemýšlet a zkoumat... a budou to prostě zase Seiko Monster...
tano Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tak jsem to dilema nakonec rozhodl, přestal váhat, přemýšlet a zkoumat... a budou to prostě zase Seiko Monster... Vyborna volba, ty bejvale Tvoje slapou na 1.
Bushman Odesláno 14. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Však taky jsem je opatroval, jako oko v hlavě. :-)
tano Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Však taky jsem je opatroval, jako oko v hlavě. :-)To je pravda a taky se v tom pokracuje;).Doufam, ze vemes oranzove?
Bushman Odesláno 14. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tentokrat cerne. Maji to byt funglovky jeste ve foliich od vazeneho clena, takze barvu jsem neresil.
tano Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tentokrat cerne. Maji to byt funglovky jeste ve foliich od vazeneho clena, takze barvu jsem neresil.A 1 nebo 2? Predpokladam, ze to budou 2.
Bushman Odesláno 14. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Dvojky, potřebuju hacking, abych mohl nastavovat přesný čas :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se