Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde jsou ty časy, kdy jsem si prostě koupil hodinky, které se mi líbily a léta je spokojeně nosil :-)))) 

no jo, ale to jsi ještě nebyl takový chronomagor...Ty solární Seika z odkazu výše mi ovšem vůbec nepřipadají jako špatná volba.

Odesláno

Kdyby jsi je v Budějovicích neobjevil a měl cestu na Lipno, tak ti předvedu své "Modrásky". Mně na indexy dobře nelícují, jen asi na polovině ciferníku, ale neřeším to. Jinak jsem s nimi velice spokojený. Nosím je na plavání, do lesa, na kolo i do práce.

Odesláno

Ty Seika nevypadají vůbec zle. Na solární seika jsem koukal i na českých eshopech. Ale stejně ve mně pořád hlodá červíček a ponouká mě, že si mám koupit Monstra - už potřetí... :-))))) 

Odesláno

Pokud koukáš primárně na přesnost, tak to ti Monstra nezajistí. Proto si je zřejmě dvakrát prodal a prodal bys je i potřetí. Jinak ty Seika SNE107 bych taky bral. Ale u nás jsou drahý a venku jsem ještě nic nekupoval.

Odesláno

Tak já jsem za posledních pár dní prostudoval kde co a názory jsou vesměs jednoznačné ve prospěch japonských strojků. Navíc jsem koukal, že i na reklamních fotkách na eshopu je jasně vidět, jak je vteřinovka úplně mimo. Takže mé nadšení do okamžitého nákupu poněkud ochladlo. A to jsem si ještě v pondělí myslel, že už je budu dneska dávno nosit - objednám a druhý den doma... 

Odesláno

Tak jsem je viděl naživo - sice ve verzi chronograf, ale velikost je stejná. Poctivý kus železa. Ve verzi chrono je mimostředná vteřinovka, takže tam by problém s lícováním odpadl. Ovšem cena je o dost vyšší.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem to dilema nakonec rozhodl, přestal váhat, přemýšlet a zkoumat... a budou to prostě zase Seiko Monster... :frusty: :lol2:

Vyborna volba, ty bejvale Tvoje slapou na 1.

Odesláno

Však taky jsem je opatroval, jako oko v hlavě. :-)

To je pravda a taky se v tom pokracuje;).

Doufam, ze vemes oranzove?

Odesláno

Tentokrat cerne. Maji to byt funglovky jeste ve foliich od vazeneho clena, takze barvu jsem neresil.

A 1 nebo 2? Predpokladam, ze to budou 2.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...