Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj prosím o váš názor zda by jste radši vybrali Alpiny nebo Zena. Alpiny mám doma ale nevyhovují mě arád bych udělal výměnu za Zena

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Alpiny jsou sice hnusný, ale z mýho pohledu až tak, že jsou zajímavý. Jasně, jediný hodinky to bejt asi nemůžou. Ale ty Zena jsou úplně nijaký a divná značka. Aspoň pro mě.

Odesláno

Zajímavý názor Zeno zas tak neznámá značka není a výhodou je velký podíl ruční práce o proti jiným značkám. Osobně se mi taky líbí víc Alpiny ale postrádám datum a jsou špatně čitelný ve tmě.

Odesláno

Máš k tý ruční práci nějakej odkaz nebo něco? To by mě zajímalo, proč by Zeno dělalo zrovna víc růčo, než kdokoli jinej.. Jo a ještě maj 30m vodotěsnost, takže si je člověk ani nemůže umejt od svinstva.

Odesláno

To je pravda. Žádný hodinky prostě nejsou dokonalý. Vždycky se najde něco čím to zkazej. O tý ruční práci píšou všude kde je nabízejí.

Odesláno

Nech si ty Alpina proboha, neblazni. Pokud Ti nesedi, prodej oboje a porid nejake universal.

Odesláno

Urcite nechaj Alpiny, na Zeno by som ich nikdy nemenil ! Ako radi Tano, radsej predaj a kup nieco ine ak su pre teba uz nudne.

Odesláno (upraveno)

Tak vidis, mas dobre Seiko, co resis? To Ti nabizel kdo ten kauf Alpina za Zeno:)?.

Zeno sic neni leva znacka, o tom zadna, ale je u dna potravinoveho retezce:). Prominou za ten primer.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tak vidis, mas dobre Se

Tak vidis, mas dobre Seiko, co resis? To Ti nabizel kdo ten kauf Alpina za Zeno:)?.

Zeno sic neni leva znacka, o tom zadna, ale je u dna potravinoveho retezce:). Prominou za ten primer.

.

No vymyslel jsem to sám Ty Zena se mi prostě líbí.

Odesláno (upraveno)

Zeno mě osobně neoslovují, ale zcela nestranně musím přiznat, že modely, které jsem v reálu viděl byly udělaný hezky. Za Alpinu bych je ale nedal ... ale bejt Alpiny moje, z baráku by šly určitě, regulateur je zajímavá konstrukce, ale v tomto případě se mi jeho podání od Alpiny vůbec nelíbí.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Zprvu jsem z nich byl nadšený. Mechaniky 200 vodotěsné ale pak jsem najednou zjišťoval jak to je nedořešené. Při natahování se musí pořád šroubovat korunka a kdybych se s nima potopil byť jen do 2 metrů tak neuvidím nic protože mají mizernou lumi. Kdyby udělali 100 bez šroubovací korunky tak by to bylo lepší.

Odesláno

bohužel musím souhlasit, že ZENO není značka...

jedny se mě zalíbily, ale asi po měsíci se začal na číslicích vytvářet povlak...zřejmě oxidace povrchově neupraveného kovu... 

při reklamaci byla v podstatě vyloučena výměna cifru jako neproveditelná, a byla mi nabídnuta výměna hodinek,

ovšem za jiný model...na kterém nemá co zoxidovat...

takže i přes vcelku vstřícný přístup dovozce k reklamaci musím trvat na první větě... 

Odesláno

Ty Alpiny jsou peckovy. Sice na prvni pohled hnusny, ale hrozne originalni. Neco jako Multipla. :) To samo prehanim, ale nemuze vsechno.vypadat stejne. Kdybys je prodaval, tak na me mysli. Dokazu si je doma predstavit... Ale mozna je to zase jen chronobundus, ted to se mnou strasne lomcuje a nevim co.driv... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...