cigi Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Tak já do teď myslel, že na tu instatní destilovanou radost jsou tu konzumační škodliviny všeho druhu, a pak ještě instituce specializující se na požitkové služby. Že se do toho byznysu zapojí i prim ........ Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem cigi
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak a teď je konečně jasná i ta cena, protože na každou oficiálně prodávanou radost je tu spotřební daň...
cigi Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Schizofrenie popisů vedle sebe mi dělá radost: 17 JEWELS x 17 RUBÍNŮ, KAL. 93 x CAL. 93. To je přeci slovník - přidaná funkce, nedivil bych se, kdyby v příbalovém certifikátu stálo, že patentovaná.
cigi Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Tak a teď je konečně jasná i ta cena, protože na každou oficiálně prodávanou radost je tu spotřební daň... :D vlákno měsíce !!! Od Hiroshimi tady taková sranda nebyla. Jakou já z něj mám RADOST - Taky miluju prim !! Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem cigi
brut12358 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Nekopte do PRIMu, ten za to nemůže ...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 "Neprodáváme jen hodinky, ale i radost" byl reklamní slogan Eltonu za Prokopa, to není výplod z mé hlavy. A když má člověk štěstí na dobře vyrobený kus hodinek nezakalený reklamacemi, je to jistě i pravda. Nové Spartaky určitě potěší především milovníky designu nejstarších Primek typu 50, než Sportaře, TeleVizáře či Orlíkáře. Retro argumentace zapadá do vzniku originální verze, tedy období vlády bolševického presidenta Antonína Zápotockého. Přes to všechno mám nachystáno 8850,- kč na darovací daň za modrou verzi, kdyby náhodou..
eloga Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Strašný kydy, strašný hodinky, strašná cena, strašná radost...... , že mě to minulo i ve formě vzorku...... Sehru na primky, jedině cal.66/68, jinak nic, klidně bez radosti.**
Návštěvník tolja Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Koukám na to z pohledu, že nedělají těžce předražený, technicky zaostalý hodinky.Ovšem to jen můj názor...jestli není trošku problém v tom, že nedělají nic, pokud se nepletu, tak to za ně vyrábí někdo v áziji Oprávněná kritika je určitě plně v pořádku, ale takovou není kritika jen na základě vysoké ceny, když něco nemůžu mít, tak to aspoň setřu. Věřím, že například jako dárek by je přijal a ponosil snad každý chronomagor. Já tedy určitě ano a radost by to vyvolalo velikou. Podle zatím dostupných fotek vypadají skvěle řemeslně provedené a dle mého vkusu jde o zatím nejlepší novodobou verzi Spartaků. Designově čisté a jednoduché údernické hodinky k obleku pro ty, co si je mohou dovolit. konstruktivní kritika soudruzi, takhle nějak to tehdy byloTak to je na poměry tohoto vlákna fakt nudnej příspěvek :D To tě ani nenapadlo, že ti hrozí život v šedi, bez poctivě zaplacené radosti ????? :DPOCTIVĚ ZAPLACENÁ RADOST bravo cigi, máš na ten slogan copyright? teď už jen zdatného kamenotepce a vytesat nad bránu eltonu a za sebe si myslím, že si v eltonu dělají ze zákazníků prdel, že soutěžej v tom, kdo vymyslí větší chujovinu za víc peněz a ten kdo zvítězí, vyhraje zlacený náramkový chronograf JVD
Milan Praha Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Toljo .. to si zabil :-d
Fade Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Tak oni z nás musí mít prdel celkově, protože jsme tady takoví pošuci, že jsme schopni dát například 7300 Kč jen za pouzdro na Igeny, nebo například 2000 Kč jen za modření šroubků A to jsme stále jen na povrchu. Takže se nedivím, že je někdo schopný jim sežrat i tu "maloobchodní cenu" těchto Spartaků
Kasko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Dobrý večer všem, mně se tyto primky líbí a mimochodem už je mají na prodejně v Praze. Když jsem se ptal přítelkyně zda se jí líbí více např. Nomos Ahoi anebo tyto odpověděla, že určitě Primky Retro. Tak by mě zajímalo jak se tyto hodinky prodávají. JK
straspol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Dobrý večer všem, mně se tyto primky líbí a mimochodem už je mají na prodejně v Praze. Když jsem se ptal přítelkyně zda se jí líbí více např. Nomos Ahoi anebo tyto odpověděla, že určitě Primky Retro. Tak by mě zajímalo jak se tyto hodinky prodávají. JKUrčitě budou brzo vyprodaný- radši sebou hoď...
eloga Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Tak oni z nás musí mít p...l celkově, protože jsme tady takoví pošuci, že jsme schopni dát například 7300 Kč jen za pouzdro na Igeny, nebo například 2000 Kč jen za modření šroubků A to jsme stále jen na povrchu. Takže se nedivím, že je někdo schopný jim sežrat i tu "maloobchodní cenu" těchto Spartaků to jistě, jen Tolja to vystihnul naprosto dokonale... **
odjinud Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Nejvtipnější je, že za 1/2 - 1/3 ceny, možná i míň, dostanu origo v pěkným stavu a ta cena jen poroste, což se o tom remaku říct nedá.
vintage Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 no to máš recht a jako bonus dostaneš opravdu pěkné hodinky, kterým ty nový co se týče designu nesahají ani po kotníky ;-)
cigi Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Tak jsem viděl remake spartaku na živo a po kotníky originálu tedy jistě sahají, a i mnohem výš Fakt dobrý, vlastně velmi pozoruhodný hodinky v každým směru, snad jen pro fajnšmekry mohli udělat dírky na stěžejky durch, aby vypadaly úplně retro. Viděl jsem modrou a černou verzi a musím říci, že obě úplně v pohodě, černo zlatá přeci jen pro mě zajímavější. Takže jediná má výtka směřuje k limitované verzi - tomu opravdu mohli, neřku-li měli, v eltonu dát mnohem víc, třeba kromě ruček i logo psacím písmem a ty dírky na stěžejky skrz nožky. Když vidím, kolik chce za srovnatelný hodinky habring2 nebo nomos, ani cena mi nepřijde tak nadměrná. Rozhodně zatím nejlepší z retro pokusů primu.
Kasko Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Tak jsem viděl remake spartaku na živo a po kotníky originálu tedy jistě sahají, a i mnohem výš Fakt dobrý, vlastně velmi pozoruhodný hodinky v každým směru, snad jen pro fajnšmekry mohli udělat dírky na stěžejky durch, aby vypadaly úplně retro. Viděl jsem modrou a černou verzi a musím říci, že obě úplně v pohodě, černo zlatá přeci jen pro mě zajímavější. Takže jediná má výtka směřuje k limitované verzi - tomu opravdu mohli, neřku-li měli, v eltonu dát mnohem víc, třeba kromě ruček i logo psacím písmem a ty dírky na stěžejky skrz nožky. Když vidím, kolik chce za srovnatelný hodinky habring2 nebo nomos, ani cena mi nepřijde tak nadměrná. Rozhodně zatím nejlepší z retro pokusů primu.Souhlasím. Již mám jedny objednány.
cigi Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Tak imperativně jsem to zas nemyslel :D
feltharg Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 takze Kasko je tady prvni kdo nejaky koupil, tedy a radost POCTIVE ZAPLATIL? ale at ejn neflamuju - jak mohli daty ty "bauhauz" hranaty rucky na spartaky? vzdyt to je jak pest na oko... Ty listkovy puvodni rucky vsak vypadaj famozne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se