odjinud Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Sekce humor, a to černý, je jinde :-) Nové Spartaky s centrálkou vypadají zajímavě. Elton neprodává jen hodinky, ale především radost a ta není zadarmo. Tak se prosím kritici vzpamatujte. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem odjinud
Bert Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Oprávněná kritika je určitě plně v pořádku, ale takovou není kritika jen na základě vysoké ceny, když něco nemůžu mít, tak to aspoň setřu. ... Takže přátelé pozor: dokud neprojdete Nirmalitiným auditem movitosti, ne aby Vás napadlo něco na Eltonu kritizovat.
prim-ky Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Nové Spartaky s centrálkou vypadají zajímavě. Elton neprodává jen hodinky, ale především radost a ta není zadarmo. Tak se prosím kritici vzpamatujte. Jak tedy rozdělíte tu cenu hodinek? Kolik je cena hodinek a cena radosti?
Georgeisin Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 V Prim sekci je stejně největší sranda .
bob.zizka Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Jak tedy rozdělíte tu cenu hodinek? Kolik je cena hodinek a cena radosti?Dobrá myšlenka. Jestli by to šlo u Eltonu dělit a byl by poměr radost/hodnota 50/50 z ceny tak bych si vzal jedny Orlíky za půlku.....radost bych si dodal vlastní!
Karlos Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Já už teď chápu proč jsou lidé věčně nespokojení a obecně naštvaní. Radost už je pro ně nedostupná.
odjinud Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Asi takhle:Eltony sport jedna reklamace výrobní vady, Orlíky jedna reklamace výrobní vady - hodinky a 2 reklamace krabičky. Fakt jsem z nich celej radostej:-) Jak tedy rozdělíte tu cenu hodinek? Kolik je cena hodinek a cena radosti?
Onipep Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Jaká je vlastně zmetkovitost nové výroby Eltonu??Mám pocit, jakoby se jim vše vracelo k dolazení zpět v reklamacích??
long Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak určitě. :-)Plná pr del srandy. Jen jsme rád za to co jsem si od Primu nasbíral za posledních dvacet let a za jaké to bylo peníze. Sběratelství novodobých modelů je fakticky nemožné. Tedy když nebereš drogy a nebo je nedostáváš k hodinkám jako bonus při nákupu.Navíc těžce nesu to, že nejsem movitý, jak správně rozebral Nirmalita a musím si tedy kupovat hodinky jiných značek. Prim se mi líbily. Hm.Tady je zase sranda
baza Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Nuda, šeď a zase nuda. Ani mě nenapadlo, že bych je mohl chtít mít na ruce...
straspol Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak určitě. :-)Plná pr del srandy. Jen jsme rád za to co jsem si od Primu nasbíral za posledních dvacet let a za jaké to bylo peníze. Sběratelství novodobých modelů je fakticky nemožné. Tedy když nebereš drogy a nebo je nedostáváš k hodinkám jako bonus při nákupu.Navíc těžce nesu to, že nejsem movitý, jak správně rozebral Nirmalita a musím si tedy kupovat hodinky jiných značek. Prim se mi líbily. Hm.Dík Míro, zase jso mě sejmul jak balíček karet. Nojo, je to tak. To jsou ty kecy chudejch lidí :lol2: já fakt chcípnu.
cigi Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Nuda, šeď a zase nuda. Ani mě nenapadlo, že bych je mohl chtít mít na ruce... Tak to je na poměry tohoto vlákna fakt nudnej příspěvek :D To tě ani nenapadlo, že ti hrozí život v šedi, bez poctivě zaplacené radosti ????? :D Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem cigi
straspol Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak mě napadl podnikatelský záměr, že by se dalo úplně vykašlat na hodinky a prodávat jen radost. Ale v týhle brandži je prý narváno, je to prý nejstarší řemeslo na světě... tak nevím...
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak mě napadl podnikatelský záměr, že by se dalo úplně vykašlat na hodinky a prodávat jen radost. Ale v týhle brandži je prý narváno, je to prý nejstarší řemeslo na světě... tak nevím...To chce vymyslet nějakou instatní radost, třeba v prášku, ale tam už je prej taky narváno...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Schizofrenie popisů vedle sebe mi dělá radost: 17 JEWELS x 17 RUBÍNŮ, KAL. 93 x CAL. 93. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Schizofrenie popisů vedle sebe mi dělá radost: 17 JEWELS x 17 RUBÍNŮ, KAL. 93 x CAL. 93. a jo- to je asi ta radost. Edit : Tak po tomhle se jednou budoucí sběratelé budou moci utlouct. Kdo má teď klíče od Eltonu, bude na starý kolena v balíku. Kam se hrabou ubohý pětkošestky. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem straspol
bob.zizka Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Klíííd. Stojí tam napsáno PROTOTYP. To se ještě asi k té radosti teprve doladí
long Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 To chce vymyslet nějakou instatní radost, třeba v prášku, ale tam už je prej taky narváno... Ježíši ty nečteš , tu radost v prášku jsem navrhoval o tři příspěvky výše a rovnou by to byl důvod k nákupu.
Georgeisin Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Ale no tak, sme Češi, rubín je hezké slovo, a co teprve KAL. Kdyby by na strojku byla čeština, zas by se tu rejpalové obouvali do toho, že je tam ta informace dvakrát, no a kdyby tam nebyl žádný popis, tak, že tam chybí. Takhle porozumí i cizinec, co v nich tepe. To je právě ta radost, vždy na nich objevíš něco zajímavého, co Ti jiná značka nenabídne . Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem Georgeisin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se