Mipa Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Podle vypůjčeného foto zde na Fóru (autorovi se omlouvám) měly původní Spartaky dvojí provedení ruček, tedy i ty hranaté. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 tak to moc diky za osvetu. kazdopadne ty listkovy jsou hezci
Fajkus Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Včera jsem omrkl Spartak retro LE a velmi se mi líbí. Škoda že tuto kategorii moc neunosím. Bohužel, fotky na stránkách Eltonu vypovídají snad o tvaru, ale jinak nedokáží nabídnou reálnější představu. Naživo jsou parádní.
Fade Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Elton je totiž naprosto mimo. Prodává akorát nepovedené rendery. Kdyby si tam hodil aspoň pár fotek z tohoto fóra, hned by to vypadalo jinak.
Fajkus Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 90% fotek z tohoto fóra je lepších a vypovídají víc, než to co nabízí stránky Eltonu. Škoda.
Jenda1 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Jsou pekny, ale cena tomu opravdu neodpovida. Max tak za 15000 Kc.
zekon7302 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 15000? A z čeho by jsi pak zaplatil ty lidi co tam pracují i 12hodin denně a přesčasy?
wen Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Jinak probíhá postupné přefocování veškerých dostupných modelů - produktové i image fotky..
IHY Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 A netušíte, zda budou dělat i model s mimostřednou vteřinovkou? Sent from my iPhone using Tapatalk
skalis Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Tyhle nesmyslny vykriky do tmy me neprestanou fascinovat...Jsou pekny, ale cena tomu opravdu neodpovida. Max tak za 15000 Kc.
maposp Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Včera jsem je viděl naživo v Kotvě a je pravda, že to co je na snímkách na stránkách a realita jsou úplně jiné hodinky, hlavně co se týká barvy ciferníku. Ta "patina" o které na stránkách jen píší a na fotkách je vidět jako bílý ciferník, je ve skutečnosti dost výrazná. škoda že jsem je nevyfotil mobilem,..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se