Conrad Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) Jen jako konstatování co vše se dá padělat došel mi mail s nabídkou na zakoupení hodinek cena kolem 229 US.Zveřejnuji jen značky aby si méně poučení nemysleli že se to třeba Orisů a Longinů netýká.Nepochybuji že výčet není úplný a že jiná firma by tohle KOLEKCI mohla jistě rozšířit. Rolex Datejusts Rolex Sports Models Alain Silberstein A Lange & Sohne Audemars Piguet Bell & Ross Breguet Breitling Bvlgari Cartier Chanel Chopard Corum Franck Muller Glashutte Gucci Hermes IWC Hublot Jacob & Co Jaeger LeCoutre Longines Louis Vuitton Mont Blanc Movado Omega Oris Panerai Patek Philippe Porsche Design Rado Roger Dubuis Tag Heuer Technomarine Vacheron Constantin Zenith Upraveno 10. října 2007 uživatelem Conrad
uns Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Vidím, že spomínaný "výrobca" má naozaj šíroké portfolio značiek...
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) Prosatana, kdo bych chtěl padělat Technomarine??? Kam ten svět spěje Hele, neobjednáme si u něj nějakou fake Chronomag limitku? Třeba Omega či Rolex :D Upraveno 10. října 2007 uživatelem NIGHTinGALE
Conrad Odesláno 10. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) NIGHTinGALE napsal: Prosatana, kdo bych chtěl padělat Technomarine??? Kam ten svět spěje Hele, neobjednáme si u něj nějakou fake Chronomag limitku? Třeba Omega či Rolex Takový model za 1450 us se asi již vyplatí napodobit Upraveno 10. října 2007 uživatelem Conrad
damankapsky Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 NIGHTinGALE napsal: Hele, neobjednáme si u něj nějakou fake Chronomag limitku? Třeba Omega či Rolex :D Nebo limitku Prim
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Conrad napsal: Takový model za 1450 us se asi již vyplatí napodobit Já ti nevím. Technomarine jsem viděl téměř celou kolekci a asi bych si tam nevybral, ani kdyby ty hodinky stály 500Kč. Na mě působí lacině a značně neesteticky.
Pedros Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 A vám tohle do mailu nechodí? Mně neustále...
vito Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Jsem uspokojen, že tam není Ulysse Nardin. To je můj nejvzácnější kousek.
Conrad Odesláno 10. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2007 NIGHTinGALE napsal: Já ti nevím. Technomarine jsem viděl téměř celou kolekci a asi bych si tam nevybral, ani kdyby ty hodinky stály 500Kč. Na mě působí lacině a značně neesteticky. Až mne zamrazilo při představě že si myslíš,že je to můj šálek čaje, moje slabosti snad znáš.Chtěl jsem tím jen dokumetovat staré-každá věc si najde svého blbce
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 Conrad napsal: Až mne zamrazilo při představě že si myslíš,že je to můj šálek čaje, moje slabosti snad znáš.Chtěl jsem tím jen dokumetovat staré-každá věc si najde svého blbce Zamrazilo? Tvoje pokožka dosáhla teploty absolutní nuly? Nééé, neboj, tvé preference znám a ani na pikosekundu jsem neuvažoval, že bys mohl být fanouškem Technomarine
PigyCZ Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 vito napsal: Jsem uspokojen, že tam není Ulysse Nardin. To je můj nejvzácnější kousek. musím tě zklamat, Uysse Nardin /Marine/Michelangelo i Annual/ se taktéž dělají fake a to kolem 220$
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 PigyCZ napsal: musím tě zklamat, Uysse Nardin /Marine/Michelangelo i Annual/ se taktéž dělají fake a to kolem 220$ to je jasne, uz na vsetko je fake! Podla mna aj na fake robia fake!!!
Jaem Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) A viete, ze sa robia aj fake Swatch-iek? Made in India, cca 10$... Upraveno 10. října 2007 uživatelem Jaem
šíma Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Mám Tissotky (nejsou v seznamu!) Seastar 1000, které se u nás prodávaly za 16 900 Kč a mají na vnitřní straně zadního víčka razítko TISSOT HONG KONG. Rozhodně z toho nejsem zklamaný, protože by mě ani na chvíli nenapadlo, že pouzdra, tahy a další díly na SWISS MADE produkci se vyrábějí jinde, než v Číně. To je globalizace a tím i nezvratný proces. Představa, že nějaký švýcar soustruží pouzdro, nebo lisuje články tahu, je absurdní.
Zenith Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 VS napsal: Divné, že tam nejsou Primky. Nevím proč by tam měly být, kopie Primek nejsou, pleteš si pojmy...
Mike. Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Zenith napsal: Nevím proč by tam měly být, kopie Primek nejsou, pleteš si pojmy... Myslím, že se trochu pleteš, pár diskuzí už tady o tom je ...
NIGHTinGALE Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Mike. napsal: Myslím, že se trochu pleteš, pár diskuzí už tady o tom je ... Myslím, že si pleteš pojmy ty. To, že někdo vyrábí Primky, které my za pravé nepovažujeme, nemění nic na tom, že soudní spor ještě neskončil. A je také docela možné, že nakonce "náš" Prim bude ten, co prohraje. Ale pokud jsi skutečně viděl fake či repliku Primek, dej sem foto, prosím
Mike. Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 NIGHTinGALE napsal: Myslím, že si pleteš pojmy ty. To, že někdo vyrábí Primky, které my za pravé nepovažujeme, nemění nic na tom, že soudní spor ještě neskončil. A je také docela možné, že nakonce "náš" Prim bude ten, co prohraje. Ale pokud jsi skutečně viděl fake či repliku Primek, dej sem foto, prosím Já vím, četl jsem si tady o tom "sporu". Ale zase je to takové zvláštní, že více firem dělá hodinky stejné značky. Když Zenith psal, že kopie Primek nejsou, tak jsem to myslel tak, že nejsou jen "jedny" Primky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se