Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jen jako konstatování co vše se dá padělat došel mi mail s nabídkou na zakoupení hodinek cena kolem 229 US.Zveřejnuji jen značky aby si méně poučení nemysleli že se to třeba Orisů a Longinů netýká.Nepochybuji že výčet není úplný a že jiná firma by tohle KOLEKCI  mohla jistě rozšířit.

Rolex Datejusts

Rolex Sports Models

Alain Silberstein

A Lange & Sohne

Audemars Piguet

Bell & Ross

Breguet

Breitling

Bvlgari

Cartier

Chanel

Chopard

Corum

Franck Muller

Glashutte

Gucci

Hermes

IWC

Hublot

Jacob & Co

Jaeger LeCoutre

Longines

Louis Vuitton

Mont Blanc

Movado

Omega

Oris

Panerai

Patek Philippe

Porsche Design

Rado

Roger Dubuis

Tag Heuer

Technomarine

Vacheron Constantin

Zenith

Upraveno uživatelem Conrad
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Prosatana, kdo bych chtěl padělat Technomarine??? Kam ten svět spěje :suicide_anim:

Hele, neobjednáme si u něj nějakou fake Chronomag limitku? Třeba Omega či Rolex :D :D :D

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)
  NIGHTinGALE napsal:
Prosatana, kdo bych chtěl padělat Technomarine??? Kam ten svět spěje :suicide_anim:

Hele, neobjednáme si u něj nějakou fake Chronomag limitku? Třeba Omega či Rolex :D :D :D

Takový model za 1450 us se asi již vyplatí napodobit

post-227-1192002524.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Conrad napsal:
Takový model za 1450 us se asi již vyplatí napodobit

Já ti nevím. Technomarine jsem viděl téměř celou kolekci a asi bych si tam nevybral, ani kdyby ty hodinky stály 500Kč.

Na mě působí lacině a značně neesteticky.

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Já ti nevím. Technomarine jsem viděl téměř celou kolekci a asi bych si tam nevybral, ani kdyby ty hodinky stály 500Kč.

Na mě působí lacině a značně neesteticky.

Až mne zamrazilo při představě že si myslíš,že je to můj šálek čaje, moje slabosti snad znáš.Chtěl jsem tím jen dokumetovat staré-každá věc si najde svého blbce

Odesláno
  Conrad napsal:
Až mne zamrazilo při představě že si myslíš,že je to můj šálek čaje, moje slabosti snad znáš.Chtěl jsem tím jen dokumetovat staré-každá věc si najde svého blbce

Zamrazilo? Tvoje pokožka dosáhla teploty absolutní nuly? :D

Nééé, neboj, tvé preference znám a ani na pikosekundu jsem neuvažoval, že bys mohl být fanouškem Technomarine :cheers:

Odesláno
  vito napsal:
Jsem uspokojen, že tam není Ulysse Nardin. To je můj nejvzácnější kousek.

musím tě zklamat, Uysse Nardin /Marine/Michelangelo i Annual/ se taktéž dělají fake a to kolem 220$

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  PigyCZ napsal:
musím tě zklamat, Uysse Nardin /Marine/Michelangelo i Annual/ se taktéž dělají fake a to kolem 220$

to je jasne, uz na vsetko je fake! Podla mna aj na fake robia fake!!!

Odesláno (upraveno)

A viete, ze sa robia aj fake Swatch-iek? Made in India, cca 10$...

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno

Mám Tissotky (nejsou v seznamu!) Seastar 1000, které se u nás prodávaly za 16 900 Kč a mají na vnitřní straně zadního víčka razítko TISSOT HONG KONG. Rozhodně z toho nejsem zklamaný, protože by mě ani na chvíli nenapadlo, že pouzdra, tahy a další díly na SWISS MADE produkci se vyrábějí jinde, než v Číně. To je globalizace a tím i nezvratný proces. Představa, že nějaký švýcar soustruží pouzdro, nebo lisuje články tahu, je absurdní.

Odesláno
  Mike. napsal:
Myslím, že se trochu pleteš, pár diskuzí už tady o tom je ...

Myslím, že si pleteš pojmy ty.

To, že někdo vyrábí Primky, které my za pravé nepovažujeme, nemění nic na tom, že soudní spor ještě neskončil.

A je také docela možné, že nakonce "náš" Prim bude ten, co prohraje.

Ale pokud jsi skutečně viděl fake či repliku Primek, dej sem foto, prosím ;)

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Myslím, že si pleteš pojmy ty.

To, že někdo vyrábí Primky, které my za pravé nepovažujeme, nemění nic na tom, že soudní spor ještě neskončil.

A je také docela možné, že nakonce "náš" Prim bude ten, co prohraje.

Ale pokud jsi skutečně viděl fake či repliku Primek, dej sem foto, prosím ;)

Já vím, četl jsem si tady o tom "sporu". Ale zase je to takové zvláštní, že více firem dělá hodinky stejné značky.

Když Zenith psal, že kopie Primek nejsou, tak jsem to myslel tak, že nejsou jen "jedny" Primky. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...