blackwhit Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Ahoj, zaujaly mě tyto 2 modely:1) Steinhart ocean 1 black2) Seiko SKX007J1 Obrázky nepřidávám, myslím, že jsou to známé modely. Zajímaly by mě vaše názory na rozhodování mezi. Líbí se mi oboje, pro Steinhart mluví to, že jsou dělaný v Německu a minimálně pro mě z nich vyzařuje lepší zpracování a pocit kvality (nebo jak to popsat); proti mluví jejich nápadná podoba víte s čím! :-) U Seika hraje pro, že jsou to taková klasika , proti že bych objednával z daleka, což s sebou nese určitá rizika... Sice mám momentálně jedny orienty a gshocky (obojí v pohodě), i tak bych radši pocitově bral něco se švýcarským strojkem... díky za komentáře
prischera Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Vem SKX007K1 není v tom žádný rozdíl jestli japan nebo ne a seženeš je pod půlku ceny Steinů. A až tě přestanou bavit, budeš mít při prodeji minimální ztrátu .
stepecken Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Vem SKX007K1 není v tom žádný rozdíl jestli japan nebo ne a seženeš je pod půlku ceny Steinů. A až tě přestanou bavit, budeš mít při prodeji minimální ztrátu .Presne, a nebudeš mať ten blbý pocit ze máš homage
ProF3T Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Ja by som namiesto SKX uvažoval o SEIKO SBDC001 (alebo krajšie 003).
Liqid Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Přeskoč Ocean 1 a kup Ocean 2. Dostaneš originální design místo vykrádačky.
Hardslimer Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) U potapek pocitej vzdycky s tim, ze je muzes pri vodnich radovankach kdykoli lehce poskodit.Proto bych zvolil levnejsi a pozdeji lepe likvidacni hodinky.Prece si pri potapeni, plavani, rybareni nebudes neustale davat majzla na hodinky.Tot ma zkusenost.Pokud ale predpokladas spis kancl diving, tak bez do ceho chces.Vyvaruj se akorat kanclanaldivingu.Ten je zakerny pro jakykoliv watch. :-)Hlavne at se ti libi. ;-) Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem Hardslimer
tano Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Na ocean1 se vyprdni a vem tyto:http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium
Hardslimer Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Na ocean1 se vyprdni a vem tyto:http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium Hmm. Tak teď jsem jako chronoucho zmaten.Radíš mu, že se má vyprdnout na ocean1 a má si vzít ocean one ?Nechtěls napsat, ať jde raději do titanových ocean 1 ????Jinak pardon za OT.
tano Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Hmm. Tak teď jsem jako chronoucho zmaten.Radíš mu, že se má vyprdnout na ocean1 a má si vzít ocean one ?Nechtěls napsat, ať jde raději do titanových ocean 1 ????Jinak pardon za OT.Nic se nedeje, mas recht Steinhart Ocean1 Premium TI500;). Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem tano
JanNovakJan Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Ahoj, zaujaly mě tyto 2 modely: 1) Steinhart ocean 1 black2) Seiko SKX007J1 Obrázky nepřidávám, myslím, že jsou to známé modely. Zajímaly by mě vaše názory na rozhodování mezi. Líbí se mi oboje, pro Steinhart mluví to, že jsou dělaný v Německu a minimálně pro mě z nich vyzařuje lepší zpracování a pocit kvality (nebo jak to popsat); proti mluví jejich nápadná podoba víte s čím! :-) U Seika hraje pro, že jsou to taková klasika , proti že bych objednával z daleka, což s sebou nese určitá rizika... Sice mám momentálně jedny orienty a gshocky (obojí v pohodě), i tak bych radši pocitově bral něco se švýcarským strojkem... díky za komentáře Nové Steiny mají nezřídka strojek Soprod A10, což není nic jiného, než Seiko 4L25
blackwhit Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Diky vsem za reakce! ;-) klidne pokracujte. Budou slouzit primarne na kancldiving.
blackwhit Odesláno 15. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Nepotrebuju, ale chci!! ;-) nemyslim, ze letecky hodinky napriklad maji pouze letci!! :-)
Toblin Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Kolik mas hodinek, tolikrat jsi clovekem. Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem Toblin
gathis Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Hlasuji pro Steiny, Německo mi přijde zajímavější... navíc pokud se nepletu, mají oproti Seiku safír...
atari Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Ocean 2 se jeví jako zajímavá možnost a pokud budou primárně na kancldiving, Steinů bych se (kvuli poškození) nebál.
slice Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 za mňa štajny. ocean 1 alebo dva, nerez alebo titán. to je jedno. majú niečo do seba. tie seika ma vóbec neberú. a potápky na kancldajving sú ideálne. nprekvapí ťa čaj ani káva. ja ich mám tiež primárne do kanclu a k pivu. ani do sprchy ich neberem..
blackwhit Odesláno 21. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Jeste me napadl total budget verze - orient mako
slice Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 tie orienty nemajú safír. u mňa to dosť zaváži. mal som denné hodinky so safírom aj bez neho a po pár mesiacoch to je poznať. ale samozrejme sko u hodinára môžeš barskedy vymeniť..
vraby Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 safír nebo colkoliv jiného jsem nikdy neřešil,líbí koupil - nelíbí tak nic.
Maxel Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 safír nebo colkoliv jiného jsem nikdy neřešil,líbí koupil - nelíbí tak nic.Naprostý souhlas!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se