Leviathan Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Movement? Automatic caliber BALL RR1102Functions? 52 micro gas tubes on hour, minute, second hands and dial for night reading capability? Illuminated unidirectional rotating inner bezel? Hours, minutes, sweep seconds, day and dateShock resistance? 5,000GsAntimagnetic? 4,800A/mWater resistance? 300m / 1000ftCase? Stainless steel? ? 42mm, height 14.55mm? Top unidirectional rotating bezel? Anti-reflective sapphire crystal? Screwed-in crownBand? Stainless steel bracelet with folding buckle or rubber strap with standard buckleDial? Black with white inner bezel zdroj: http://www.ballwatch.com/global/en/collections/engineer-master-ii---6/diver---dm3020a-saj-bk---1847.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Tak ty mi hodne padly do oka. Neprehnana velikost, neudavaji roztec nozicek, ale podle proporci k pouzdru bych to tipoval na 20mm, coz je vic nez potesujici. Moc rad se na ne podivam nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Pekne Ball: maji day-date, to mam rad, snad nebudou moc lestene. Vime cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Moc pekny,pro me obzvlast na tom tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Luneta mi připomněla nový aquáče, líbí se mi, day date já rád, ale, ach jo, ten digi font kvůli trubicím prostě nedám. Tady mě bije do očí ještě víc díky kontrastu s hod. indexy na číselníku. Jinak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Na Jurawatches su "on stock"Na tahu zhriba 2000 EUR. na gume o stovku menejhttp://www.jurawatches.co.uk/collections/ball-watch-company-watches/products/ball-watch-company-engineer-master-ii-diver-dm3020a-saj-bk-bl-1520 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se