Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dalo se to kluci čekat,jak se tu zmíníte o něčem výhodném a přidáte link,je to hned fuč :-)  Zase se naučíte používat SZ :-)

Odesláno (upraveno)

Koupil :whistling: A dokonce jsem ani neregistroval toto vlákno.

Už jsou na cestě :) :).

Gratulace, takto můžeme založit olomouckou sekci ! :D Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Koupil :whistling: A dokonce jsem ani neregistroval toto vlákno.

Už jsou na cestě :) :).

Ooo, tak to gratulace!

Muzu byt tichym clenem olomoucke sekce? Pochazim kousicek od Olomouce a tyhle Precisty se mi fakt libi...

Odesláno (upraveno)

Nedalo mi to a taky jsem poslal zpravu Eddiemu. Odpovedel obratem, ze dalsi budou, jakmile sezene strojky. Coz je na jednu stranu pozitivni, protoze to vypada, ze se bude teda dalsi serie dodelavat. Na druhou stranu netusim, jak moc slozite je sehnat tyto stare strojky, ale neco mi rika, ze zrovna jednoduche to nebude...

Edit: Jo a btw ty co byly nabizeny za tech 1000EUR uz se taky prodaly. Vypada to ze za best offer 800EUR, ale i tak ;-)

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Nedalo mi to a taky jsem poslal zpravu Eddiemu. Odpovedel obratem, ze dalsi budou, jakmile sezene strojky. Coz je na jednu stranu pozitivni, protoze to vypada, ze se bude teda dalsi serie dodelavat. Na druhou stranu netusim, jak moc slozite je sehnat tyto stare strojky, ale neco mi rika, ze zrovna jednoduche to nebude...

Edit: Jo a btw ty co byly nabizeny za tech 1000EUR uz se taky prodaly. Vypada to ze za best offer 800EUR, ale i tak ;-)

Strojky jsou sem tam na eBay ... ale jsou ze 70. let, takže jich asi není moc :)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...